Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia. A szívemből, nagyon szépen köszönöm.
    Képzeld el hogy mire le akartam volna aratni, úgy blokkolt le a gépem, hogy erőszakkal kellett kikapcsolni.Igaz már előző nap is jó lassú volt. ...
    Még egyszer mindannyiatoknak nagyon hálás vagyok, és köszönöm. :inlove::music:

Enike** kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Türelmedet kérjük az ellenőrzéssel, jelenleg nincs fent arra jogosult kollega!
    Addig is javasoljuk, a Grafikai minőség legmagasabbra állítását és néhány menet után takarítást a CCleanerrel.
    Ha egy percen belül kiléptél, a játék nem veszik el, csak egy pár másodpercet várni kell, amig megkapod az új táblát, ne siess ezzel, várd meg türelmesen!

Szia újra!
    Kollegám ellenőrzése alapján:

Volt egy lejátszatlan játékod, amit 21 másodperc alatt teljesített nálad.
    tremama.png

A számláló és a kijelző rendben van, 4 játékod volt, ami lejátszásra került. Ebből hármat te, kollegám egyet lejátszott a számodra.
    14 db még hátra van, az is látható a 2.képen:
    tremama állása.png

4+14=18 játékhoz van kirakós dobozod,17 db kirakós dobozt kevertél eddig a malomban, ehhez hozzáadjuk az 1 db kapott malomterméket az indulásnál, ez így 18 db.
    Vagyis nincs elnyelés, a rendszer jól számol.

A minijátékban jobb oldali egérrel kattintunk, azonnal húzzuk a bal oldali részre az alakzatot, majd a helyén elengedjük. Ezt a lépéssort ismételjük.
    Ha sok idő telt el, akkor a jobb fenti X gombbal kiléphetünk a minijátékból, majd az "előző" kapcsolóval ki kell lépni a termő területre is.
    Visszatérni az eventbejáratra kattintva lehet. Ilyenkor, mert az elkezdett és félbehagyott minijáték nincs lezárva, azonnal a puzzle pályán vagyunk, és kezdhetjük újra a pakolást az alakzatokkal.
    Menni fog, csak ne nyugtalankodj, belejössz a játékba.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Frissítsél egyet, kérlek, most már jónak kell lennie. :)

bence66 kedveli ezt.
  4. Samoska

Samoska Járnitanuló

Sziasztok
    Valaki felajánlott cserenapkor küld egy Ambare fát, szeretnék élni a lehetőséggel ha lehet.

Samoska

5. Othep

Szia.

Kérlek, ebbe a topikba írjál, mert az ajándékozásnak nem a Segítségkérő topikban a helye:
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

A fa neve helyesen Ambarella.

Legközelebb egyszerűbb, ha megjegyzítek egymás nevét és levélben egyeztettek a cseréről.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Samoska

Samoska Járnitanuló

Igazad van a legegyszerűbb, ha megjegyzem, de hát nem így történt, segítséget vártam nem kioktatást. Azért írtam ide, mert itt történt a felajánlás. Örülök, hogy kedves segítő kész voltál.
    Samoska

7. Othep

Szia.

Elnézésedet kérem, hogy tanácsot adtam.
    Ha ezt kioktatásnak vetted... hát sajnálom. :)

Sikerült megtalálnom a kérdéses hozzászólást: https://board-hu.farmerama.com/thre...s-haladók-részleg.19474/page-156#post-1256062

Hozzászólást megtalálni számodra sem lehetetlen, ha a fórum jobb sarkában a keresőbe a "Tag írta" részbe beírod a saját nevedet.

Ismételten elnézésedet kérem, hogy nem jutott eszembe azonnal ez az ötlet.
    Ennek ellenére azt gondolom, hogy a jómodorú hozzászólás megillet engem és más moderátorokat is.
    Az, hogy a fórum megfelelő részére irányítanak és felhívják a figyelmedet néha magától értetődő dolgokra is, az nem kioktatás, hanem a tájékoztató munka része.

ügyi-fogyi57 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szia kedves smoldering! Nagyon szépen köszönöm s tanácsot!
    Valószínű, hogy az volt a gond, hogy kiikszeltem, de nem léptem vissza a termőterületre. Majd belejövök, csináltam már hasonló eventet. További szép napot mindenkinek!

smoldering és Othep kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Nagyon szívesen, köszönöm a visszajelzésedet.
    A moderátorok szívesen segítenek mindenkinek, hiszen ezért vagyunk, hogy segítsünk.
    További jó játékot kívánunk!

Othep kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

A kolléga ellenőrzése alapján van még törlendő leveled, nem törölted az összeset.
    Nem írtad, milyen verzióban próbálkoztál a levelezéssel.
    Ha böngészőben, kérlek, takaríts egyet CCleaner-rel.

12. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Szeretnélek megkérni benneteket, hogy keressétek meg, kb. 4 életfám van kihelyezve, és nem telálom ajándékba szeretném küldeni. afranya 1945 ID 24400208

13. Othep

Szia.

Kérlek, gondold át ezeket az dolgokat is:
    • Biztosan nincs a menüdben?
    • Jól átnézted a farmos területet?
    • Raktárházakat is átnézted?
    • Nem ajándékoztad el korábban?
    • Nem cserélted el léghajón valamire?

Ezeket a kérdéseket is válaszold meg, kérlek:

- Mikor szerezted a fákat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg? (Pontosan, nem kb. :) )

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm megtaláltam a menüben hátul, de nem engedi ajándékba küldeni!

15. Othep

Pedig elvileg ajándékozható.
    Van elég ajándékozási engedélyed?
    A cserefelületen próbálsz ajándékozni, ugye?

16. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom mit keres a családi örömök a ládák között Nagyon irritáló Kérlek segíts hogy a rendes helyére kerüljön Válaszod várom

17. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot kívánok.Szintet léptem a farmon és az üzenetben szerepelt egy talányos fa doboz, ha jól emlékszem.Ez mit jelent és hol találom? Köszi a választ.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha ezt úgy érted, hogy beírtad a keresőbe a lád kifejezést, akkor bizony a Családi örömök is ott lesz... Ezzel nem lehet mit kezdeni. Illetve annyit azért tehetsz, hogy a füleken az Elhasználódó csoportot választod a keresés előtt, mert ott nincsenek ott a dekorok (csak a Csokoládészirup zavarhat).

Utoljára szerkesztett: 11.4.22
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    200. szint felett a jutalmak között szerepel a Talányos fa ládája. Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/
    A láda tartalma a következő:
    NeveKépeTartalma:
    a felsoroltak közül 1 db
    Hol szerezhetőMegjegyzés
    Talányos fa ládája[​IMG] 3 db Titokzatos csemete (olyan régi, amikor még nem volt külön neve a titokcsemetéknek)
    3 db „Misztrál” talányos fa
    3 db „Ghibli” talányos fa
    3 db „Korzika” talányos tiki-fa
    3 db „Rajna” talányos fa
    3 db „Mekong” talányos fa
    3 db „Uele” talányos fa
    3 db "Gangesz" talányos fa
    3 db "Yukon" talányos fa
    3 db „Ural” talányos fa
    3 db "Andok" talányos fa
    3 db „Atlasz” talányos fa
    3 db „Cairngorm” talányos fa
    3 db „Kaukázus” talányos fa
    3 db „Lhoce” talányos fa
    3 db „Erie” talányos fa
    3 db „Bajkál” talányos fa
    3 db „Bogoria” talányos fa
    3 db „Mondsee” talányos fa
    3 db „Hszi Hu” talányos fa
    3 db „Benanee” talányos fa
    3 db „Vadrózsa” talányos fa
    3 db „Hamupipőke” talányos fa
    3 db "Kísértet" rémítő talányos fa
    3 db Arany titokfa (2017-es farmexpressz hozott ilyet)
    1 db Szuper mamutfa
    1 db Kacsa Kata mamutfája
    1 db Turbó mamutfa
    50 farmarany
    Szintajándék 201 szint felett
    Ezt pedig innen lehet tudni: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Ugyanott találod, mint az összes többi ládát: Raktár -> Dekorációk -> Elhasználódó. Ha nem használod a keresőt, akkor a legvégén, a termékek után keresd, valamiért a rendszer nem a ládák közé teszi.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm szépen a választ.

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.