Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hófehérke2002

hófehérke2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Furcsaságot tapasztaltam, mert megjelent a pörgetéseknél "3db Arany pörgetés "!!! Eddig nem hallottam erről!
    Volt már valakinek???

2. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a segítséget. Sikerült vissza szerezni jojan0691-et.;)

smoldering kedveli ezt.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönjük a visszajelzést, együtt örülünk veled!

Othep kedveli ezt.
  4. smoldering

Szia!

Támadt egy kis zavar az erőben, azaz valami hiba van. Majd javítják.
    Az "égből pottyant" ajándékot megtarthatjátok, nyugodtan használhatjátok.

Régen létezett egyébként olyan, hogy Arany pörgetés...
    Arany pörgetési jegy
    Színe:
    sárga
    Használható: normál módban

Maximálisan tárolható darabszám:
    korlátlan

Ilyennel azok a gazdák rendelkezhetnek, akiknek a kerek kerék megújítása előtt volt még el nem használt jegyük. Akkor nem vesztek el a jegyek, nem is váltották be őket és nem is alakultak át (új) zöld jeggyé.
    Ezek szabad pörgetési jegyként működnek. De csak abban az esetben fogy a mennyiségük, ha a (normál) zöld színű már elfogyott és mégis pörgetünk.

(Enciklopédia)

hófehérke2002 kedveli ezt.
  5. hófehérke2002

hófehérke2002 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen!!!
    Szép estét!!!

smoldering és Kuzdern kedveli ezt.
  6. judorf

judorf Haladó

Jó estét!
    Nálam érdekes ládák jelennek meg az elhasználódó dekor fül alatt. Ilyenek mint: tudásláda , turmix túra ládája, sötétsütis láda, sötétkristályos láda, szokatlan ajándékos láda, pinatás láda stb.. Most vagy kimaradtam valamiből, vagy nem tudom mi történik. Ez normális dolog, másnál is van ilyen láda?

7. smoldering

Szia!

Támadt egy kis zavar az erőben, azaz valami hiba van. Majd javítják.
    Az "égből pottyant" ajándékot megtarthatjátok, nyugodtan használhatjátok.

judorf kedveli ezt.
  8. palota63

palota63 Járnitanuló

9. Berecke

Berecke Járnitanuló

Kérdezném.hogy most menő -vörösszőnyeg eventnél miért nem tudom kiváltani a cápatenyésztést?( a Maja szentélynél?)

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Minden hozzákapcsolódó, előtte lévő kamra, szobor ki van váltva?

A cápatenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.
    További feltétele: a Bölcs tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a Maja szentélyben előzetesen kiváltott cápatanya szobor és a cápatenyésztés szobor.

5. kamrában 20 aranybanánért váltható ki a cápatenyésztés szobra.

Ha ráhúzzuk a kurzort egy szoborra, megjelenik szövegbuborékban róla némi információ:

Ha pedig rá is kattintunk, akkor több eset lehetséges:
    • Ha már kiváltottuk:

• Ha még nem váltottuk ki, és aktív a szobor (tehát rögtön kiváltható):

• Ha még nem váltottuk ki, és inaktív (valamilyen feltétel nem teljesült az aktívvá váláshoz):

Az inaktivitásnak több oka is lehet. Bizonyos esetekben a szövegbuborékban szerepel is, hogy mi kell még az aktiváláshoz. Csak akkor lesz aktív a szobor, ha az alábbiak közül egyik probléma sem áll fenn:

• Nem áll rendelkezésre a szükséges mennyiségű arany banán.
    • A sorban tőle balra álló szobor még nincs aktiválva.
    Egy soron belül csak balról jobbra, sorban kihagyás nélkül haladva válthatjuk ki a szobrokat. Egy érintetlen aktív kamrában csak a sorok bal oldali, legelső eleme váltható ki kezdetben.
    • A kamra még nincs aktiválva.
    Kezdetben csak a legelső kamra aktív. Az inaktív kamrákban egyetlen szobrot sem lehet kiváltani. A kamrákat csak balról jobbra haladva lehet aktiválni. Ezt a korábbi képen rózsaszínnel keretezett plusz gombra kattintva arany banánért cserébe tehetjük meg. A plusz gomb mindig a legutolsó aktív és az első inaktív kamra kör alakú gombja között helyezkedik el. Az aktív kamrákat egy világoszöld sáv is jelzi, ami a bal szélről indul és az utolsó aktív kamra gombjáig tart.
    • Egyéb elő követelmény nem teljesül.
    Előfordulhat, hogy egy szobor egy másik sorban található szoborral is függésben áll. Amíg a követelmény szobor nincs kiváltva, addig nem váltható ki a vele függésben álló szobor sem, hiába áll mondjuk egy aktív kamrában a sor elején. Ilyen egyrészt a tenyésztéses szobrok esetében létezik, nevezetesen hogy a tenyésztés szobra nem váltható addig, amíg az alapól szobra nincs teljesítve. A másik hasonló eset a 4. terület felszabadításának szobra, ami a másik háromtól elkülönülten áll egyedül egy sorban, mégsem aktiválható amíg a másik három nincs kiváltva.
    Bővebb információ: https://board-hu.farmerama.com/threads/maja-majmok-szentélye.700/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok ! A Tarajos sűl,milyen feladathoz tartozik.Néztem a Gazdaköri feladatok között,de nem találom.Kérem a Moderátor segitségét. Előre is köszönöm a választ. ICUS44

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek.
    Segítség : Nehezen, de sikerült a Tojásos-nyuszis napot a felhőig megcsinálnom. Most végeztem vele, nagy boldogság, mert azt gondoltam, ez lehetetlen küldetés. Aktiválnám, DE a legelső kitehető "Selejtes csokitojás"- ra azt írja nincs ! nem találom, és mivel az volt az első, így annak meg kell lennie valahol. Megtudnátok nézni, hogy hová varázsolódott? köszönöm
    ID: 37066585

14. smoldering

Szia!
    Rendben megkaptad a Selejtes csokitojás dekort, feltetted egy másik felhősorra!
    Kép
    upload_2022-4-24_22-9-34.png
    A jobb szélső dekor az, amit keresel!

eisan69 kedveli ezt.
  15. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia Modi!
    Egy kéréssel fordulok hozzád...
    A világító toronynál a Jackot egyszerűen nem tudom elmozdítani sehova sem, mert amikor odakattintok egy felugró ablak megakadályozza. Egyszerűen lehetetlen elmozdítani.
    Kérlek tedd már meg és hozd el bárhová ott az adott részen. (Hidd el elkövettem már mindent, de teljes részemről a csőd...)
    Köszönöm...
    ID: 16964385

16. smoldering

Szia!
    A beállítási menüben az egérkurzor helyét abban a helyzetben kell rögzíteni, menteni, hogy a farmterületek felső sávjában is lehessen aratni esetenként.
    Változtasd meg úgy, hogy az egérkurzor mozgása tegye lehetővé a felső sávban helyet foglaló tárgyak kézi aratást is.
    Itt tudod beállítani:

Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra:

Garabonciás kedveli ezt.
  17. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, éreztem, hogy alkottam valamit, még kerestem is, de nem jött velem szembe, így vakon voltam. Ezért gondoltam, hogy varázsolódott. Elnézést kérek a + munkáért.

18. beador

beador Haladó

segitséget szeretnék kérni hogyan lehe ajándékot küldeni egyik farmrol a másikra??? pl- a tenyésztős eventből hiányzil egy pandapocok és ify nem tudom befejezni mert a piacon sem tudok venni mert nincs - Nagyon szeretném a feladatot befejezni kőszőnőm a segitséget

19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Tenyészállatokat nem lehet ajándékozni.
    Próbálkozz meg a kitenyésztésével. Másik lehetséges megoldás a piac.

Kérlek, ellenőrizd le a piacod, esetleg adj fel hirdetést a piacszámoddal ebben a topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    Kérlek, segíts!
    Már kigúvad a szemem, mert nem találom a Galaxisrengetőt.

farmnevem: serenge2
    ID: 47610715

Köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.