Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szép napot . vettem 5 majom tápot . de nem mutatja .. kérlek nézz meg .
    Gazda: Goldros ID: 16719200

2. Goldros

Goldros Fórumlakó

Köszönöm kilépés és belépés után meg lett

Enike** kedveli ezt.
  3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Magad is ellenőrizheted többféleképpen is, akár frissítés is segíthet.

1.A piacon a piaci előzmények-fülnél is mutatja, ha történt vásárlás.
    2.Ha bemégy akár a farmon, akár a bahán a malom trópusi részébe, és beírod a keresőbe, hogy majom, ott is mutatja, mennyi tápod van jelenleg (itt a készített és vásárolt tápokat is egyben mutatja)
    3.A pajtádban is tudod ellenőrizni a tápok fülnél a készletet (szintén összesen mutatja a készített és vásárolt tápok mennyiségét).

-ágianyu33- és Goldros kedveli ezt.
  4. kispottomke

kispottomke Fórum-zöldfülű

kispottomke
    ID56511277

Szép napot kívánok !
    A problémám a következő: a Zuhatagok szigetére tettem ki 2 db zsabotikábafát, viszont a fa fejlesztését ( XXL ) nem engedi "rátenni".
    Valamit nem jól csinálok ?
    Nem értem...
    Köszönöm a segítséget ! kispottomke

5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kollégám ellenőrizte a fáidat. Az xxl-es fejlesztéseket alap fára tudod kihelyezni, neked az egyik fán már van egy XL-es fejlesztés. A XXL fejlesztést tedd az alap fára.

zsaboti.png

6. kispottomke

Szia !

Köszönöm a gyors választ, de a probléma még mindig adott...
    Vettem most egy alap fát, kitettem, hogy az XXL fejlesztést rá tudjam tenni.... de nem engedi így sem.
    Mi lehet a baj ?

Köszönöm : kispottomke

7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden CCleaner-rel, majd próbálkozz meg újra a kirakásával.

8. kispottomke

Szia !

Köszönöm, sikerült !:)

kispottomke

Swallow kedveli ezt.
  9. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok ! Ki lettek véve a parti pörgetésből a + termény, +állat és +fatermések ? Pörgetek pörgetek és nincsenek a nyeremények között ! De sárga ólak viszont vannak bőven !>:(

10. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Vettem 2x1000 cseresznyét, és visszatettem a piacra 2x100-at, maradt 1801 db. Ez után a gazdakörbe akartam beadni cseresznyét, de nem tudtam, mert készleten csak öt db volt. Nem tudok rájönni, hogy hova lett a többi db? Lehet, hogy úgy raktam a gazdakörbe, hogy nem emlékszem rá? Már mindenhol próbáltam keresni, de képtelen vagyok megtalálni. Így még nem jártam.
    Köszönöm a segítséget.
    csi48 ID9103163

Utoljára szerkesztett: 2.5.22
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor party pörgetés akció van, party dekorok vannak a keréken. Ilyenkor terménybónusz csak elvétve, inkább kivételképpen akad csak.

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia csi48!
    Kollegám az ellenőrzése során a következőt állapította meg nálad.
    A cseresznyéid nem tüntek el /semmi nem tűnik el a farmon "csak úgy magától"/.

2022-05-02 19:07:48, 237 db póni tápot indítottál, az indítást követően maradt 5 cseresznyéd.
    1 táp = 8 cseresznye, 237*8=1896, tehát minden cseresznyéd megvan.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  13. csi48

csi48 Fórummogul

Nagyon szépen köszönöm! >:(

smoldering kedveli ezt.
  14. McTeknös

McTeknös Aktív író

sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ha beteszek pl 5 rápás-almás csatnit, de meggondolom magam és inkább állatokat tennék ki, akkor ha kiszedem a rekeszből a csatnit az elveszik, vagy vissza megy a pajtába ?

15. -BombadilToma-

Szia!
    Amennyit már használtál, az elveszik, a többit visszakapod. Ha az 5 betett csatnit "azonnal" törlöd, akkor az elsőt már elkezdted használni, így 4 db-ot kapsz vissza. Ha Pinkie-zted is, akkor a Pinkie plusz ideje a végén esedékes, vagyis először a csatnik ideje ketyeg le.

fakír1020 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. fuszi1234

fuszi1234 Fórum-zöldfülű

szep jo reggelt egy kerdesem lenne aktivaltam a bolcs tolgynela bahama vadaskertet 500 csilagert s sehol nem talolom hogy hogyan mukodik kosszonom a valasz s tovabbi szep napot kivanok

17. -BombadilToma-

Szia!
    A Bölcs Tölgyön nincs Bahama vadaskert, csak farmos. Az ólas menüből tudod kitenni valamelyik farmos területre.
    Baha vadaskertet arany banánokért válthatsz ki a szentélyből.
    Itt megtalálod az ismertetőket:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. otto0021

otto0021 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Hogy juthatok Kalózpapagáj hajóhoz?

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Jelenleg nem tudsz hozzájutni, időnkénti vásárlással volt elérhető, valamint egy ideig nyerhető volt Valdemár vidámparkjában is!

2016 június 13.és 2016 június 17. péntek között vásárolható meg a Kalózpapagáj tojás, mely az érési idő végén átalakul Kalózpapagáj hajóvá

Tulajdonságai

Ára: 60 Farmarany
    Kihelyezhető: kizárólag Bahama területek: Bahama sziget, Esőerdő, Kincses sziget
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi felsorolt területre csak 1-1 darab.
    Érési idő: 168 óra
    Terület: 2x1

Az érési idő lerövidíthető farmarany ellenében.
    A kezdő összeg: 101 farmarany.
    Az idő előrehaladtával ez az összeg csökkenni fog.

Érési idő végén kifejlődik: Kalózpapagáj hajó

Kalózpapagáj hajó

Tulajdonságai
    Érési idő: 11:30 óra
    Amit ad: 300 Bahama Tp
    10 % érési idő csökkenés Bahama fák esetében 2 órán keresztül
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi felsorolt területre csak 1-1 darab.
    Terület: 2x1

Megszerezhető:
    - Vásárlással az >>akció<< keretében.
    - Meghatározott ideig, >>2017. júniustól<< Valdemár vidámparkjában megszerezhető.
    - Vásárlással a retro házi kedvenc >>akció<< keretében 2018.04.
    - Vásárlással a retro házi kedvenc >>akció<< keretében 2018.08.

fakír1020 kedveli ezt.
  20. interlala

interlala Fórumprofi

Jó regelt
    Most már nem értek semmit sem, legyen elég, hogy francba fogok venni farm aranyat? Már hívni sem lehet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.