Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Probléma nálam is itt vagyok már 1 órája és nem tudom befejezni a napi teendőimet, ez idegesítő nagyon. Miért nem közlik velünk, h vmi baj van, akkor nem ülnék itt a gép előtt feleslegesen!

Evita-55, Nagyii58 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok! Azt hittem csak nálam van a probléma, de látom több játékos társamnál is.

Nagyii58 és Pötyi2Momo kedveli ezt.
  3. hali911

hali911 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam is ez a probléma,nem tudok rendesen aratni vetni szinte minden egyes művelet után frissíteni kell nagyon idegesítő már.
    Remélem mihamarabb végeznek a javítással,persze ha egyáltalán nekikezdtek >:(

hali911 ID:42494368

fcsilla, Nagyii58 és Pötyi2Momo kedveli ezt.
  4. Pötyi2Momo

Pötyi2Momo Járnitanuló

Felugrik néha egy ablak ahibákat megjeleniti, DE angolul :-(

5. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Sajnos nálam is ez van! :(

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Valószinüleg a központban már dolgoznak a hiba kijavításán, a javításig türelmeteket kérjük!
    Köszönjük!
    Próbáljátok meg a Firefox böngészővel, azzal rendesen működik a játék!

7. Olgica52

Olgica52 Járnitanuló

Sajnos a Firefoxnál is ugyanezek a hibák jelentkeznek

bokaerzsi kedveli ezt.
  8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

A firefox ESR is ugyanolyan rossz az oldal.

papirocska és Samborg kedveli ezt.
  9. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Sziasztok .Szeretném megkérdezni hogy mi történt a mert a kliensen keresztül játszok és tegnap délután óta állandóan frissíteni kell a farmot mert nem tölti be az oldalt nem tudok egyik területről a másikra átmenni úgy hogy ne keljen frissíteni már a klienset is 3-4 újra telepítettem de semmi változás nincs? köszönöm-emmucika-

10. Heavytools

Heavytools Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Sehol nem találok ilyen kérdést, de raktárból, hogy tudok eladni olyan fát, ólat ami már nem kell ???

11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az ajándékozási és kereskedelmi (csere) event részeként van lehetőség eladásra is. Az alábbi linken tudsz tájékozódni bővebben erről a minieventről:

https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

A minievent érkezése mindig előzetesen bejelentésre kerül a Hírek felületen!

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi de nálam junius 14 től irja az eventet pedig julius van. Szerintem javitani kellene. Köszi

13. Enike**

Szia!

Köszönjük a jelzést, javítjuk.
    Kérjük, legközelebb a hibásnak talált tartalomnál a jelentés gombbal jelezd számunkra a problémát, az a legegyszerűbb!

14. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szebb napot kívánok! Itt már a takarítás sem segít, a hibát mi nem tudjuk elhárítani, negyedszer lépek be.Még csak a paszulynál tartok.Egy ponton megáll és nem történik semmi.Köszi, ha megoldjátok, mivel már tegnap sem volt jó a farm.

Kata7555, mnkm és Tyúkanyóó kedveli ezt.
  15. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szia. A központ tud már róla. Csináltad esetleg azt, hogy kikapcsoltad a routert/wifit 1-2 percre?

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az a problémám hogy vettem teknős lakot de nincs a pajtában- ID:12183585

17. Enike**

Szia!

Adminisztrátor kollégám egy másik segítségkérő topikban már írt egy posztot korábban, ahol mi is kértünk Benneteket, próbáljatok meg néhány dolgot megtenni a Központ kérésére!

Íme a hozzászólás:

https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-222#post-1270795

Kérjük, próbáld meg Te is az ott leírtakat végrehajtani, és jelezz vissza nekünk, hogy tapasztalsz -e változást a játék működésében!

Köszönjük!

18. oszi60

oszi60 Fórum-zöldfülű

Szia! Végig kész az eventem, de a Piccolo ládát nem kaptam meg. Többször ki-be léptem, de nincs meg.
    ID:38973481

19. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! Vigyázzatok ha a napraforgók pörögnek és nem tudtok belépni mert kellemetlen meglepetés érhet! Hétfőn nem tudtam belépni a farmra hiába kattintottam rá csak pörögtek 5 perc után meguntam mert aratnom kellett volna az F5-ös gombra kattintottam 5 perc után semmit nem láttam pörögtek tovább rákantittottam újra hátha elindul a főfarmra semmi! 10 perc múlva egy felugró ablak értesített a sikeres vásárlásról valamint a csomag tartalmáról amit nem vettem meg mivel a pörgő virágoktól semmit nem láttam! Majdnem 4500 forintom ugrott ami nekem rengeteget jelent! Írtam a Supportnak nézzenek utána de nem tudnak segíteni mert ilyet a rendszer magától nem csinál a visszautalásra nincs mód! Nekem ez a váratlan kiadás a létfentartásom veszélyezteti! Azért írtam le mert olvasom fentebb egy játékos társ is így járt! Kérlek modik hadd maradjon! Bárkivel előfordulhat,hogy mivel nem lát semmit ki tudja mire kattint rá a pörgő napraforgók alatt! Megtanultam ha ilyen van többet nem próbálok belépni inkább az aratás csússzon! Köszönöm sikerül másoknak erre felhívni a figyelmét!

bokaerzsi kedveli ezt.
  20. Enike**

Szia!

Adminisztrátor kollégám ellenőrzése alapján tegnap este 2022-07-12 18:22:47 és 2022-07-12 18:22:53 között összesen 30 db teknőst vásároltál a piacon.
    Utána az est folyamán később szalamandrákat vásároltál, szintén a piacon.

A mai nap folyamán 2022-07-13 12:43:38-kor 256 adag vizet vásároltál a farmod részére csengőpengőért. Más adatot nem látni, így teknősólat nem vásároltál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.