Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, itt olvass utána, hogy minden részét befejezted-e az eventnek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/#post-1296116

Az event végeztélvel maradnia kell elvileg 1 db ezüstkulcsnak.
    Ha további kérdésed van/ segítséget szeretnél kérni, adj meg pontos farmnevet és ID-számot az ellenőrzéshez.

stb_farmer kedveli ezt.
  2. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Üdv! Farm koszorút és ünnepi koszorút hogyan tudok termeszteni?

3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia, ha leadod az ezüst kulcsot a kék ajtós 1-es pályán a farmos területhez tartozó első elemnél, akkor megkapod a gyertyákat, amivel a malomban tudod az első adag koszorút felszaporítani, majd tovább termelni.
    Az ünnepi koszorúhoz kapcsolódó gyertyát akkor kapod meg, ha mindhárom pályával végeztél már a kék kapu mögött.
    Részletek az event tájékoztatóban

4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Farmkoszorú a Főfarmon ültethető.

Minden egyes kezdő mező feloldásakor megkapjuk az adott helyszínhez tartozó különleges kelléket.Válasszuk ki az event ablakában, az adott helyszínhez tartozó kezdő mezőt. Ekkor jobb oldalt megjelenik a beadás ablaka:
    A Főfarmot feloldó mező a tábla alján található.

upload_2022-12-30_22-4-0.png

A fenti képen a Főfarm útvonalhoz tartozó kezdő mező beadás ablaka szerepel.
    A kezdő mező jutalma minden esetben kizárólag az adott útvonalhoz tartozó különleges kellék (amiből 9.999 darabot kapunk).

Feloldást követően, a kapott különleges kellék segítségével (is) tudjuk lekeverni a malomban az adott útvonalhoz tartozó eventnövényt. Ugyan is, egy adott eventnövény lekeveréséhez a Fenyőágon kívül, az adott útvonalhoz tartozó különleges kellékre is szükségünk van.

Eventnövények

(Az adatok 1x1-es területre vonatkoznak.)

Farmkoszorú
    Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 55 TP
    Ültethető: Főfarm, Szédült szántó
    Kezdő mennyiség: nincs, a malomban lehet lekeverni.
    Kategória: eventnövény
    Szükséges szint: 3. farmos szint
    Szükséges: malomtermékhez

Ha lekevertük a malomban az 5/10-15 stb/ db, induláshoz szükséges vetőmagot,/Farmkoszorút/ máris ültethetjük a Főfarmon és a Szédült szántón.
    Ajánlom figyelmedbe az event részletes, többszöri elolvasását!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/

stb_farmer kedveli ezt.
  5. szantomargo

szantomargo Junior szaki

Rengeteget termeltem, de nem tudom hogyan kell kockát késziteni és nem tudom mit fogok ezzel a terménnyel kezdeni

6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ajánlom szíves figyelmedbe a részletes eventismertetőt kollégámtól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/#post-1296116

Kockát jelen event ideje alatt csak a különleges mezők időnkénti "learatásával", begyűjtésével tudsz szerezni A Télapó sziklához vezető 1. útvonal és 2. útvonal térképén.

A különleges mezők a következőek:

Ezen az útvonalon pedig a 4.sorszámmal, illetve a 16.sorszámmal jelölt mező adnak kockát számunkra!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. WCinas

WCinas Járnitanuló

Vásároltam Farmaranyat és kaptam Dzsinn ládát, viszont a felugró ablak nem jelezte hogy mit is kaptam a ládából. Kérlek nézzétek meg, köszi.
    WCinas
    ID: 12920448

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha nem tudod kivágni a fákat, vagy leszedni a gyümölcsöket, akkor ellenőrizd a Raktárban, hogy nincs-e teli, vagy majdnem teli valamelyik ezekhez való rekeszed.

Ha teli van, íme a megoldások:
    - Fűrészmalom az újrahasznosító
    Oda tudsz berakni olyan cuccokat, amik most jelenleg nem kellenek. 900 / 1500 stb értékben.
    Ezért kapsz ATP-t és egyéb dolgokat. Szabadul fel helyed, így már be tudod gyűjteni a humuszt és össze tudod építeni a fákat.

- Felesleges dolgok kidobása
    Menj be a pajtába /ácsműhely mellett/ és ott bal oldalt lépegess lefelé Anyagok előállítása, nézd meg miből van többleted és ott a piros ikon, törölhetsz ki dolgokat. Jobb oldal látod, hogy a tárolási kapacitásod mennyin áll. (Ezt nem ajánljuk, ha nem muszáj)
    - Gyümölcsfa gyártása

Alap kisokos: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

BUÉK! xD

Kuzdern és ördög0 kedveli ezt.
  9. ördög0

ördög0 Rutinos

Köszi megvan, sok volt a termés:oops: nem néztem meg.
    BUÉK!

Othep kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a Dzsinntől ezt kaptad:

20 party pörgetés
    2 db farmmunkás kupon: 48 óra
    625 szupertrágya
    1 Bónuszláda

mamszi5107, Kuzdern és WCinas kedveli ezt.
  11. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a 2022 krémje vásárban a FA-ért külön megvásárolható dekorok miért nem jelennek meg csomag vásárlás után. Csak a meg nem vásárolt csomag számok látszanak, egyenkénti dekorok nem. Frissítés után sem jelenik meg.

12. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Egyébként a "newyear23" kód után sem jött felugró ablak, hogy mit kaptam!:oops:
    Nagyon hibás a játék!:cry::cry:

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Nem hibás. Ez a része legalábbis. :)
    Jön ablak.

upload_2022-12-31_17-36-48.png

A kolléga is én is teszteltük böngészőben és kliensen is, tesztfarmokon.

Lassan jön, van idő bezárni a "Kódot sikeresen lefoglaltad" üzenetes ablakot, és utána érkezik pár másodperccel.

BUÉK xD

14. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Egészséges, boldogságos, nyugodt új évet kivánok mindenkinek !
    Valamiért két felhősoromat nem tudom befejezni.....hiába....öregszem......
    A partypörgetési felhősorom első tagját - a boszorkányos gombakuckót nem találom......
    Többszázat szoktam pörgetni, most is van még kb. 400.....
    A Krampuszünnep 2 felhősorom meg mindíg visszadob a gazdaköribe, pedig megcsináltam......
    Az első, második ablakkal kész vagyok, a kockajátéknál a 60. sort csinálom......
    Irtó elveszettnek érzem magam ebben az évvégi "mindentbele" feladatokban......
    Szóval nem tudom mit hagyhatam ki, vagy mit nem csináltam meg.
    Kérlek légyszives útba igazítani.
    Előre is köszönöm szépen.

15. Othep

Szia.

A hogyan vidítsunk fel egy mufurcot eventben
    A 28. feladatrész teljesítésével kapjuk jutalmul a „Vidítsunk fel egy mufurcot felhősor 1" nevű felhősort.
    Ez a mező az 1. útvonal, legközepe.

A 2. útvonalon a 23. feladatrész teljesítésével kapjuk jutalmul a „Vidítsunk fel egy mufurcot felhősor 3" nevű felhősort. (Leghátul, legfelül.)

Az eventboltból kell csillagos érméért kiváltani a „Vidítsunk fel egy mufurcot felhősor 2" nevű felhősort.
    Az érméket a kockadobásokkal szerezzük. 10 db/játék.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/

A Krampuszünnep felhősorát csak jövő héten tudod kiváltani, mert 3 részes az event.
    Az utolsó dekort is akkor szerezhetjük meg.

A Boszorkányos gombakuckó pedig az aktuális Kerekkerék nyeremény.
    Talán még nem sikerült kipörgetnek.

Remélem, segítettem kicsit. :)

BUÉK xD

16. Konyvelo.hu

Konyvelo.hu Utánpótlás-írogató

köszönöm

17. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! A Gyopár völgy bevezetése óta probléma, hogy onnan kilépve nem a térképre érek vissza, hanem a főfarmra, viszont nem a főfarm növényei vannak a képernyőn, hanem a teliholdas ültetésem.
    ID: 2744989 Nelli60

18. Othep

Szia.

Ez egy ismert hiba.
    reméljük, mielőbb javítják.
    Két ellenszere is van:
    1. A térképre kattintasz, majd valamelyik másik területre (pl. Szédült), és utána helyreáll a rend a főfarmon is.

2. A Központtól kapott tanács szerint A játékbeállításoknál a térkép megjelenését indulásnál KI állásba ajánlották helyezni. (mentés is kell)

upload_2023-1-1_19-58-42.png

BUÉK xD

stb_farmer kedveli ezt.
  19. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

sziasztok kérdezném, hogy az ünnepi ajándék kibontása meddig volt érvényes? mert én nem találom a hozzávaló ajándékokat pld a 15 FA-t. üdv csibegazda ID 51330790

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az új évi közösségi ajándék csak január elsején volt igényelhető, átvehető a Hírek felületéről.

Közlemény erről ITT olvasható.

rjolka, stb_farmer és csibegazda2014 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.