Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Gyopárvölgyben a Bölcsesség ösvényén a kiválasztott fa-kategória és a bal alsó kép némileg összekeveredett. A cseresznyefáknál a kép a bükkmakk, a bükkfáknál a toboz, a vörösfenyőknél pedig a meggy. A baracknál és a növényeknél a képek a helyükön vannak.

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük szépen a jelzést, továbbítottuk a központnak.

-BombadilToma- és aida2330 kedveli ezt.
  3. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok a bónusz kódot nem tudom át venni mert ki léptet a játék kérlek segítsetek köszi. b-meg ID 53802292

4. Pentamino

Pentamino Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ilyen farmnévvel (már bocsi, de) én is kiléptetnélek. ;) Vagy van valamilyen szalonképes jelentése is ennek a rövidítésnek? xDxDxD

5. b-meg

b-meg Aktív író

Már 2016-óta játszom ezzel a névvel B-megye lenne.

aida2330 kedveli ezt.
  6. Dinohusi

Dinohusi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem találtam hozzá topicot, remélem nem baj ha megkérdezem.

Nem oly rég kezdtem újra a játékot, régen sokat tenyésztettem. Az lenne a kérdésem: valaki tudja mire mekkora esély van? Tegyük fel be rakok 4 sima állatot az 100% hogy a következő fajtát adja vissza? Vagy lehet már a harmadik fajtára is van esély? Ha be rakok 3 alapot és 1 harmadik fajtájút akkor adhat negyedik fajtát? Nyílván nem a pontos számokra vagyok kíváncsi hanem a tapasztalatokra és körülbelüli értékekre és hogy mi lehetséges.
    Nem baj ha ki fejti valaki szívesen olvasom és köszönöm előre is a válaszokat!

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nálam előfordul, hogy magasabb szintűt ad, de biztosan befolyásolja a Bölcs tölgyről kiváltott "Plusz tenyészállatbébik" rúna.
    Itt olvasgattál már? Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja

Utoljára szerkesztett: 19.7.23
    Dinohusi kedveli ezt.
  8. Dinohusi

Nagyon köszi, ezt a topicot nem találtam meg így itt azért jócskán találok infót. :)

Sylja kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Hááát, most nézem alaposabban... nem biztos, h. sokra mégy vele. Valahol pedig olvastam a kevergetéses tapasztalatokról.

10. Dinohusi

De, mivel itt volt ilyen verseny ahol látom a körülbelüli esélyeket, nekem ez tökéletes. :)

Sylja kedveli ezt.
  11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Megnéztem a topik archívumát, ott több hasznos válasz van a kérdésedre, képeken is látszanak a keverések ugrásai. Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Enike** és Dinohusi kedveli ezt.
  12. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen a segítséget a dekor +-os kitettem és remélem utána ki lehet tenni majd a felhőre.

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    javaslom ellenőrizd az internetes kapcsolatot, illetve indítsd újra a gépedet.
    Ha ez nem vezet megoldásra, akkor még egy Ccleaneres takarítást is hajts végre.
    Kliensen játszol vagy böngészőben? Ha kliensen, akkor próbáld meg böngészőben, ott mit tapasztalsz? Ha böngészőben, akkor próbáld ki egy másikkal, mint amivel játszottál.
    Kérlek, jelezz vissza, sikerrel jártál-e.
    Köszönöm

14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Üdv! Szeretném kérdezni, mint prémium tag nem 15 újdonságot kellene kapnom ? Mind kettőből 10- 10 db van a raktáramban.ID 9805208

15. b-meg

b-meg Aktív író

Szia sajnos még nem sikerűlt köszi a választ.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem prémiumosként 5-5 db-ot kaptam. Mivel egy-egy területen ültetünk, ennyi kezdő mag jár. Azaz megkaptad a prémiumosként járó +5 db-ot. Ugyanez az ismertetőből:

Farmertáska

Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 55 TP
    Ültethető: Főfarm
    Kezdő mennyiség: 5 db (prémium tagság esetén +5 mag). Ezt kell tovább termeszteni.
    Kategória: eventnövény
    Szükséges szint: 3. farmos szint
    Szükséges: magához az eventhez
    Visszaváltási érték: (7 TP, 5 CSP) /db

Rostmályva

Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 55 BTP
    Ültethető: Esőerdő
    Kezdő mennyiség: 5 db (prémium tagság esetén +5 mag). Ezt kell továbbtermeszteni.
    Kategória: eventnövény
    Szükséges szint: 3. farmos szint
    Szükséges: malomtermékhez
    Visszaváltási érték: (7 BTP, 5 CSP) /db

17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. b-meg

b-meg Aktív író

Szia sikerült O betű helyett 0 nullát kellett.

smoldering, Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  19. mamszula

mamszula Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Területrendezés miatt a bölcstölgynél beszedtem 3 toromiro fát.Be akartam rakni füvészkertbe de csak 1-t találtam a raktáramba.Kérlek nézzétek meg,hogy mi lehet a probléma.Előre is köszönöm. mamszula id:1921166

20. nyuszisz

nyuszisz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pár napja az alábbi történt: a Gyopárvölgyben a falu főterén teljesítettem a feladatot, de a nyeremény megjelenése helyett azt írta, hogy szerverhiba. Azóta csak egy feladat jelenik meg kettő helyett. A segítséget előre is köszönöm. Üdv: nyuszisz gazda ID 3251115

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.