Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm'

2. asdunom2

asdunom2 Fórum-zöldfülű

Szia! Beadtam a 3-4 oszlopot és lefagyott a beadás.Semmit nem tudok vele csinálni.Köszönöm előre is a segítséget.

3. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Sziasztok! Bármelyik bahás területre rakom ki a strandtörülköző-szövőgépet, a műhely nem jelenik meg, csak a virág forog a helyén. Kirakja, mert a raktárból eltűnik, sőt tápot is tudok adni neki. Többször letöröltem, majd újra kiraktam, de akkor is csak a virág látszik. Képkivágás.JPG

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Enike** és Kuzdern kedveli ezt.
  5. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Mit nem találtál? Leírták,hogy tudnak a problémáról a központban... Javítás alatt van. :)

7. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen a tájékoztatást !

Nagyon szépen köszi a tájékoztatást ! Huhhh ez nagyon köszi,jó tipp !!!;)

Szia Palika17
    Nagyon szépen köszönöm ezt a mindenre kiterjedő válaszodat. Minden benne van! Nagyon köszi!!!

Köszi szépen mindent, a linket is!!!:)

an-csika és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha ezt tapasztalod, általában egy játékfrissítés, vagy egy játékból való ki - és belépés megoldja a problémát.
    Ha mégsem így történne, kérlek írd meg új posztban a farmnevedet és az ID-azonosítódat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. agika48

agika48 Törekvő

Kérem a segítséget! Felhőt megszereztem és nem tudom a harmadik dekort kitenni - nincs! Sajt trón - valahova eltünt? Mit tudok tenni? - nem szeretném erre költeni a csillagot! Köszönöm a segítséget!! Üdv. Ágika

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szívesen segítek, de ehhez szükségem lenne a Farm nevedre és a Farm ID-ra.
    Köszönöm!

11. agika48

agika48 Törekvő

Előre is köszönöm!!!
    Nevem agika48
    ID10781541
    Üdv.

12. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,h a Bahamán már rég elértem a 800-as szintet mi lesz azzal a rengeteg BTP-vel?

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a BTP a háttérben gyűlik. Ha egyszer majd a Központban kialakítanak új szinteket, akkor valószínű több szintet fogsz tudni előrelépni.

retek.katalin és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatokat.
    Ellenőrzésem alapján a Sajttrón dekor fent van már a felhődön.
    upload_2023-9-3_17-29-14.png
    Nem ez hiányzik, hanem az "Így tápláld a Sárkányodat" :)

Ezt pedig kiraktad a Hajótöröttek partjára, bal oldalon alul keresd, ma éjjel, 23:27-kor tudod legközelebb aratni.

upload_2023-9-3_17-34-37.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. agika48

agika48 Törekvő

Óhh, nagyon szépen köszönöm a segítséged! Minden jót kívánok! Üdv.

Dolphin kedveli ezt.
  16. evi5284

evi5284 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    én nem kaptam csillagos érmét,pedig két feladatot teljesítettem.ezért most nem adok be semmit sem.
    Sürgős segítséget kérek mert így felesleges játszani.
    farmnév:evi5284
    User ID:23466398

17. Dolphin

Szia,
    áthoztam kérdésedet a Segítségkérő topicba, az event csevegőben ritkább a Modik jelenléte, így a jövőben problémával rögtön ide gyere Te is, így gyorsabban kaphatsz választ.
    Sajnos a megadott Farmnévvel és ID-val nem találtam farmot, kérlek ellenőrizd az adatokat és add meg újra. Köszönöm!
    Ellenőrzés nélkül az a gyanúm, hogy az 1-2 oszlopokat teljesítetted, ezekre nem kapunk csillagos érmét - itt találod az aktuális feladatsort és kapcsolódó ajándékokat (event indulás előtt volt benne módosítás Központi kérés alapján)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sajtok-harca.23956/#post-1342091

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Köszönöm szépen a válaszod! Szép estét!

Kuzdern kedveli ezt.
  19. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Még mielőtt a kérdést feltettem, akkor nem találtam meg azt, hogy ezt már más is kérdezte. Nem akartam olyat kérdezni, amit már előttem is kérdeztek.
    Közben rájöttem, hogy azért nem volt találat, mert én a hivalatos nevén, azaz törülközőt kerestem, míg a korábbi hozzászólásban törölköző volt.

cicimsincs és Ninett79 kedveli ezt.
  20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Több farmomról nem tudtam belépni a gazdakörbe! Így az eventet elfelejthetem! A tenyésztősre gondoltam! Nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni, de most egész nap nem voltam itthon! Kár!
    Ui.:Megkegyelmezett a betöltő virág és egyet meg tudtam még csinálni!

Utoljára szerkesztett: 3.9.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.