Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -saba03-

-saba03- Utánpótlás-írogató

Rackó ajándékára, (7 normál pörgetés) de azóta megoldódott.

Köszi!

Othep kedveli ezt.
  2. incimami

incimami Fórum bárója

Szia nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat,

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen, előfordulnak olyan eventek, melyeknél nem egyértelmű, hogy végeztünk-e.
    Én ilyenkor megnézem a vásárlás gombot.
    Ha az kiszürkült, akkor befejeztem az eventet.
    (Nálam még kék, tehát van mit csinálnom: upload_2023-10-15_14-49-44.png )

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. manioka577

manioka577 Fórum-zöldfülű

Okkkk...köszönöm a munkátokat!
    Kezdem újra, de legközelebb már nem fogom merni megépíteni, mert ezt egy ideig nem felejtem el.
    Van másik farmom is...de azon mások a skorpiók számai.
    Az volt a cél...hogy megépitem a rózsaterményest és azt is állítottam össze először. Mivel meg volt a célom utána
    építettem meg a színes ólakat, és be akartam fejezni a skorpió-tenyésztését.
    Muszály lesz megtanulnom a kép készítését.

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Javaslom vedd fel a supporttal a kapcsolatot, mert a mi szavunknak nem hiszel.
    Itt éred el őket:

A Probléma a játékkal válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Köszönjük az együttműködést!

Sali~*.* és manioka577 kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia!
    Nagy nehezen megcsináltam a gazdaköriben a vadaskertet és a vadaskert 2.szintjét. azonban nem találom a raktáromban egyiket sem, mit kell még hozzá tennem hogy megleljem őket és kihelyezhessem a területemre?
    ID 22211372

7. Othep

A gazdaköri feladatok csak a raktárházak bővítéséhez adnak építési terveket.
    Ez alól csak a Rémítő raktárházak gazdaköri feladatai a kivételek.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia, köszönöm a válaszod. Ha jól értelmezem, akkor 299 Fa-ért meg kell vennem a vadaskertet és azt bővithetem a gazdaköriben teljesítettekkel?

9. GOTARA

GOTARA Utánpótlás-írogató

GOTARA 2616147 vagyok. Szeretném megtudni, árnyfény körtét honnan lehet beszerezni.

10. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

3042045 aratogiu : Kérdésem a következő: 221-es szinten vagyok. 3199 csillagom van, hogyan tudom a Gyopárvölgybe megcsinálni a belépést? Azt írja nem érhető el. Miért??????

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A teliholdas részen lépj be Jack boltjába

Sali~*.*.*, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Othep

Igen, jól értelmezed.
    Csak 1-1 db-ot kapunk a Bölcs tölgytől csillagokért, illetve a Maja majmok Szentélyében aranybanánért.

13. Othep

Szia.

A Bölcs tölgyön ki kell váltanod a hozzátartozó rúnát és sorban az előtte lévőket.

A területre történő belépéshez el kell érnünk a fő farmon a 98. szintet, valamint ki kell váltanunk a Bölcs Tölgynél a fa tetején található, Gyopárvölgy elnevezésű rúnát, melynek költsége 2500 csillag.
    Természetesen a sorban előtte lévő rúnák kiváltása is szükséges a megszokott módon. Ezt követően a területet a fő farmunk térképén található felvonó ikonra kattintva érhetjük el.

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Swartsch, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia!
    Tölgynél a fa tetején található, Gyopárvölgy elnevezésű rúnát, melynek költsége 2500 csillag. akkor érhetjük el, ha a sorban előtte lévő runákat is kiváltottuk.

Sali~*.*.*, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Abigél18

Abigél18 Járnitanuló

Ki váltottam mindet ami lehetett. Mégsem tudom a kincses kamrát kiváltani. Az ID 6139504

Ja Szia

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.23
  16. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Kérlek segíts nem találom hol kell a nársziszokat leadni a Paradicsomi küldetésbe TD33224951 Gazdasszony

17. Sali~*.*

Szia!
    Itt mindent megtalálsz, nagyszerű illusztráció és magyarázat. Köszönjük szépen Genka53!
    Szia!
    Kérlek kicsit tanulmányozd, hogy mi is hiányzik a teljesítéshez!
    Az eventcsevegő #7 hozzászólásában az eventleírás alapján képpel, szöveggel megjelenítettem, hogy hol vannak az átjárók:
    Nézd meg, és olvasd el kérlek, és rájössz, . :)

Sali~*.*.*, Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

ID33224951 Gazdasszony a virágboltnál meg van a jelvény de nem engedi beadni 35-öt kér nekem 39 van nem tudok továbbjutni mert a lakatot nem nyitja ki

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.23
  19. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Van egy varázsfa kirakóm, ami naponta 4 farmaranyat ad. Már több alkalommal észrevettem, h nem írják jóvá a fararanyat. Kérlek szépen, nézzétek meg, hogy így van e, vagy csak én látom rosszul.
    Köszönöm szépen.
    -picikefarm- ID 48950763

20. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A teliholdas event ablakban össze van kutyulva minden, nem tudok be adni semmit, meg nem is látom hol mi van már beadva.A moziboltban sem mutat semmit. Segitséget elöre is köszönöm.
    Egy másik topikban kaptam ugyan választ hogy mit kellene tennem, de rájottem hogy ez nekem kinai, ha megnezitek köszönöm
    Gerike0414 ID 18497440​

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.