Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ria5805

Ria5805 Utánpótlás-írogató

Köszönöm,rendben működik.

2. agika48

agika48 Törekvő

Milyen esemény van ma????

Milyen fát hírdettek meg a gőzösben? nem találom. Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.23
  3. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/3nJb

Üdvözöllek! Egy újabb "kép" ami tiszta fehér. A problémákat már előttem mások is leírták, ezért nem ismétlem meg. Az első (fekete kép) esetben az egyik játékmezőről léptem volna át a másikra. A most mellékelt "kép"nél skorpiókat szerettem volna kihelyezni. Ezzel én nem szeretnék gondot okozni, csak jelezni, hogy már ilyen is előfordul. Köszönöm a türelmedet a levélkémhez!!!!
    Üdv, -Szemecske- ID:30023877

juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Eventek -> Farmexpressz: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmexpressz-fagőzös-2023-november.24244/
    Nevük a farmon:
    bronz titokfa
    ezüst titokfa
    arany titokfa

Az alábbiak fejlődhetnek ki:
    Tule fa XL
    Görbefa XL
    Tölgykápolna XL
    Matuzsálemfa XL
    Életfa XL
    Simatűjű szálkásfenyő XL
    Ezüst akácia XL
    Görbefa XXL
    Matuzsálemfa XXL
    Simatűjű szálkásfenyő XXL
    Hegyeslevelű liliomfa XXL
    XXL farmos fa

Nevük a bahán:
    bronz tiki-titokfa
    ezüst tiki-titokfa
    arany tiki-titokfa

Az alábbiak fejlődhetnek ki:
    Kapokfa XL
    Boojumfa XL
    Ágyúgolyófa XL
    Kefevirág fa XL
    Borotvapamacs-fa XL
    Pompás papagájvirág-pálma XL
    Piros akácfa XL
    Zsakaranda XXL
    Piros akácfa XXL
    Kefevirág fa XXL
    Kúszó enciánbokor XXL
    XXL bahás fa

5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel nem írtad, hogy böngészőben vagy klienssel tapasztalod ezt a jelenséget, így csak általánosságban tudok neked tanácsot adni.

Az alábbiakat tudom számodra javasolni:

-Ellenőrizd az internetkapcsolatodat, rendben működik?

-Kérlek, végezz egy alapos takarítást a gépeden, és próbálj meg újból belépni.

-Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy törlöd a letöltött klienst a gépedről.
    Ügyelj arra, hogy a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is kell törölni.
    Majd futtass egy Ccleanert, utána kapcsold ki a számítógépet, majd kis várakozás után kapcsold be újra. Telepítsd a klienst újra, és próbálj meg belépni a játékba.

-Próbálj meg esetleg valamely böngésző segítségével (Mozilla, Edge, Firefox, Chrome, ...) belépni kivételesen.

Kérlek, jelezz vissza, hogy ezek közül bármi megoldotta-e a problémádat!
    Köszönöm.

-Szemecske- kedveli ezt.
  6. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Utánpótlás-írogató

Úgy gondolom, h már mindannyian belefáradtunk abba, h jelezzük mi van a játékkal...na meg amúgy is csak azt kapjuk, h tisztítsuk a gépet, meg lassú az internet etc.Elhiszem, h nagyon idegesítőek vagyunk a problémáinkkal, és hidd el kedves moderátor, h nem ellened vagyunk, hanem a saját érdekeinket szeretnénk megvédeni.Köszönjük h, próbáltatok valamit tenni a napok óta tartó lassú játékkal...de szeretném megjegyezni, h a probléma felszínét kapargattátok meg csak a délutáni javítással.Miszerint a játékba betudunk lépni...de nagyon-, nagyon lassú az egész, szinte élvezhetetlen a farmozásunk.Gondolom sokan vagyunk így ezzel, csak már nem akarnak reagálni.Én sem teszem többet.Levelem megírtam.

7. Menitala

Menitala Fórum mestere

Farmos Cukor juhart adtam a GŐZÖSNEK - és bahás ezüstöt kaptam. Jó ez igy????

8. Enike**

Szia!

Bármilyen fát be lehet adni, akár vegyesen is. Az a lényeg, hogy Te milyen titokfát választottál ki cserébe, farmosat, vagy tiki-titokfát.

pl.

Baloldalt farmos fa, jobboldalt bahás fa van feltéve a vonatra. Láthatod, hogy választhatom a farmos titokfát is, vagy a bahásat is..

upload_2023-11-24_19-35-43.png

9. Enike**

Szia!

Nem mi intézzük a javításokat.

A Központot azonnal értesítették a Kollégák, amikor észlelték a játéklassulást / belépési problémákat.

Ebben az ügyben nem tudunk többet tenni, mint a türelmeteket / megértéseteket kérni.

Természetesen a Központ részére minden egyes alkalommal jelezzük a játékosok elégedetlenségét, az viszont már az ő hatáskörükbe tartozik, hogy ezzel az információval mihez kezdenek érdemben.

Mi, a Supporton és a Fórumon dolgozó moderátor-kollégákkal csak közvetítők vagyunk a játékosok és a Központ között.

Észrevételedet köszönjük!

További kellemes játékot kívánok!

10. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Üdv! Most a Mozilla és az Edge is szépen működik. Kliensem egy ideje nincs, pedig nagyon szerettem.Köszönöm a türelmed és a segítséget! Legyen szép estéd!

Dolphin, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. -greycat-

-greycat- Aktív író

Köszönöm, nem a farmaranyhoz dob vissza, hanem az üsthöz. Szerintem az lehet a gond, h. a többi Black-friday-felhőt nem vettem meg.

Lehet, h. azért, mert az előző akciós csomagokat nem vettem meg, de köszönöm: -greycat- ID: 17405333

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.11.23
    -Szemecske- és aida2330 kedveli ezt.
  12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Az nem lehet gond. Dolphin korrekt választ adott az Általános kérdések topikban a kérdezőknek.https://board-hu.farmerama.com/thre...nos-témák-részleg.19446/page-103#post-1357889
    Kérlek nézz át oda, vagy most nézd meg a felhődet! Lehet, hogy nem azt a felhőt akartad aktiválni, ami a megvásárolt csomaghoz tartozott.
    Remélem sikerül!:)

13. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

mucus252 kedveli ezt.
  14. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Jó reggelt.
    Ma ismét nem működik a játék,be enged és teljesen lefagy ,semmit nem lehet csinálni.

-Szemecske- és juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sziasztok, megint nem müködik rendesen a játék? A kártyát le vette, le állt a játék ,le sem játszottam mikor ujra indult már nem volt kártyám. Most meg egy más táblára vitt és megvannak megint a kártyák.

Böbebaba60 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján 1 csomagot vettél meg a Black friday akcióból, 2023-11-24 00:33:24-kor, ez a Kis feketebárány akciós csomag volt. Ehhez a csomaghoz az Aranydoboz felhősor tartozik.
    upload_2023-11-25_8-40-51.png

Belépve a paszulyodra, ez a felhősor elérhető Nálad, és fel is lehet rá pakolni. A megszerzett felhősoroknál szürke a sor elején az ikon. Írd be Te is a keresőbe a nevét, vagy állítsd be a szűrőt a Befejezetlen felhősorokra:
    upload_2023-11-25_8-47-7.png

upload_2023-11-25_8-46-25.png

Sok sikert!

aida2330 kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Most irok, mert kipróbáltam a hosszú érésü növényt is. '" Este narancssárga árvácskát ültettem, most leszedtem, plussz kintvan 6db varázsfaám, és kaptam 73db. üveget. NA ezt mondtam, hogy nevetségesen kevés a felröpennő. Egy keverésre elég. Köszönettel: zsóka56 ID: 1412578

18. Dolphin

Szia,
    Boszorkányos tábla alatt a Teliholdas táblát kell érteni? Ellenőrzésem alapján nincsen félbemaradt játékod, minden megkezdett pályán végigértél, és megkaptad a 2 csillagos érmét. Mikor indítottad és pontosan melyik pályának melyik felét, ahol szerinted félbeszakadt a játékod?
    Köszönöm, ha pontosítod a problémát, ha még fennáll.

19. Dolphin

Szia,
    pontosan hol tapasztaltad a problémát? Böngészőben vagy kliensben játszol? Mivel azonosítókat nem hoztál, így csak általános válaszokat tudok hozni.
    Ha böngészővel játszol, akkor egy CCleaneres takarítást követően próbáld meg újra, illetve próbálj meg más böngészőt is használni.
    Ha kliensben játszol, töröld a klienst a gépedről (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd egy géptakarítás és újraindítás után telepítsd újra.
    Ha ezek sem segítenek, akkor kicsit részletesebb információkat hozzál Farm név és Farm ID megadásával, hogy benézhessünk Hozzád.
    Megértésedet köszönöm

20. Dolphin

Szia,
    a felreppenők mennyiségét nem tudjuk mi szabályozni. Értem, hogy elégedetlen vagy, de reméljük egy következő aratásnál több is fog majd hullani. Messze még az event vége, főleg, hogy kaptunk egy plusz napot is. További sikeres aratásokat!
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.