Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

Dolphin kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az alábbiakat tudom számodra esetleg javasolni:
    -Böngészőváltás, mivel nem klienssel játszol.
    -Sütitörlés, DNS gyorsítótár törlése.
    -Ellenőrizd kérlek, hogy egy szoftverfrissítés nincs -e elmaradva.

A jókívánságot köszönöm a Csapat nevében is. Mi is Boldog karácsonyt kívánunk neked és szeretteidnek!

zsóka56 kedveli ezt.
  3. Enike**

Szia!

Visszakerestem az előzményeidet, mert most utoljára sajnos nem jó ID-t adtál meg, így nem tudtam volna lefolytatni az ellenőrzést a farmodon. (kérlek, erre mindig nagyon figyelj oda, hogy pontosan add meg, mert csak akkor tudunk számodra segítséget nyújtani)

Ellenőriztem a farmodon, hogy vajon mi lehet a probléma.

Előfordulhat, hogy nem azt a karaktert szeretnéd megetetni, amelynek az eleségét legyártottad.
    A bahamán kétféle karakter van: Bejgli Mama (jegesmedve) és Pingvin Paula (pingvin).
    Bejgli Mama már jóllakott, így őt világoskékkel áthúztam x-ben. Tehát őt nem kell etetni.

Mivel a haladási sorban látszik, hogy Pingvin Paula nagyon éhes, hiszen egy falatot sem evett, így pirossal jelöltem neked azokat a karaktereket (pingvineket), amiket meg kell etetned. Szerencsére az etetéshez szükséges malomtermék készen áll, már csak oda kell nekik adni.
    Nem biztos, hogy mindig bukkan fel pingvin, amikor elindítod a minijátékot, ezért javaslom, hogy vagy frissítsd be az oldalt, vagy esetleg lépj át közben másik területre is, majd vissza a bahamára. Előbb-utóbb elő fognak bukkanni az éhes kis pingvinek, hogy jóllakjanak, és a jutalmat odaadják érte neked.

Sok sikert hozzá.

Gazdasszony.png

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  4. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Sziasztok

Kérek segítségét ne m tudom át rakni a humuszt meg a többi dolgot ami kész
    Enci-JozsiID:6324774

Elöre is köszi

5. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Nézd meg a Raktárban az Anyagok előállítása rekeszt. Betelhetett. Használj fel belőle valamennyit. Állíts elő fákat vagy növényeket, vagy tedd be az Átalakítóban az Újrahasznosítás részbe.

Enike** és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia NEMTUDOK etetni mert nem adták meg a z etetéshez szükséges pontokat én mindent legyártottam a PINGVIN PAULA etetéséhez és 0.-18 van nem kaptam meg a tápot kérlek intézd el légy szíves mert mindjár vége az eventnek köszönöm szépen ID 33224952 GAZDASSZONY

7. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Szia! Mit kell csinálnom hogy a gyopáron jelvényt szerezzek??

8. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a tölgykápolna termésem mind eltűnt, nincs egy darab sem, pedig 2 fa van. szerintem, már több ezernek kellene lenni. Át kell néznem az összes fa termését, hogy még mi hiányzik. Hogyan tűnhet el egy olyan fa termése, főleg mind, amikor állandóan aratva van? A fáim megvannak, a raktárban van 12 db fa, 7db XL-es, 4db XXl-es fa. A szédült szántóra 2 van kihelyezve, igaz, nem XXL-esek, nem vettem eddig észre. De akkor is hiányzik a termés! De nehogy kitaláljátok, hogy eladtam, mert a piacon sem jelenik meg a termés. Kérlek benneteket, hogy nézzétek meg, mi a probléma és hova tűnt az összes termés.
    Előre is köszönöm!

HUNORKÁM2

ID 54543070

9. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Milyen pontokra gondolsz?
    A képen, amit Enike nálad készített, az látszik, hogy van 18 kész cukorrudad, csak oda kellene adni a pingvineknek.
    A te gépeden nem ez látszik??

Enike** kedveli ezt.
  10. Gazdasszony

SZIA Véletlenül rossz számot adtam meg de már nem látok az idegtől hogy nem tudok etetni szeretnémmár
    A gépemen 0-18 van ugy hogy nem tudok etetni kérlek segíts had fejezzem be afeladatot

11. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Kattints a KÉPERNYŐ ALJÁN az ugráló pingvinre, és add oda neki a cukorrudat. SIKERÜL???

Szia!
    Elő kell állítanod őket a Bölcsesség ösvényén.
    Itt olvashatsz róla részletesen: #7

Utoljára szerkesztett: 19.12.23
    Enike** kedveli ezt.
  12. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszi szépen!

Sylja kedveli ezt.
  13. Zümike62

Zümike62 Utánpótlás-írogató

Szia,
    újratelepítettem a klienset ilyen lett:
    403411515_712618690837350_8342749991765103726_n.jpg 403411515_712618690837350_8342749991765103726_n.jpg
    A háttér a webes

14. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján a raktárad kapacitása volt a "bűnös". Sajnos a befogadóképességükre az egyes raktáraknak nagyon oda kell figyelni, itt nem olyan rugalmas a faluk, mint a farmon vagy a bahamás részen.

Sylja kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia Ismét!

Sajnos megint rossz ID-t adtál meg.

Visszakerestem ismét az előzményekben, még éjszakáról....

Utólagos engedelmeddel 1 pingvint megetettem, hozom képen a jutalmat.

upload_2023-12-19_10-4-21.png

Kérlek, próbáld meg te is etetni a pingvin-karaktereket.

Gazdasszony és Sylja kedveli ezt.
  16. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Sziasztok:

Épp az a gond nem tudom ki venni alap humuszt lgy nem tudok fát ültetni

17. Enike**

Szia!

Indítsd újra a gépedet, hátha az segít.
    Ha azután sem működik jól, akkor töröld le a klienst. Ügyelj arra, hogy a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is kell törölni.
    Majd futtass egy Ccleanert, utána kapcsold ki a számítógépet, majd kis várakozás után kapcsold be újra. Telepítsd a klienst újra, és próbálj meg belépni a játékba.

-Próbálj meg esetleg valamely böngésző segítségével (Mozilla, Edge, Firefox, Chrome, ...) belépni kivételesen.

Ha így sem tudsz belépni, akkor a pontos farmnevedet és ID-számodat megadva jelentkezz itt újra.

Köszönöm együttműködésedet és türelmedet.

18. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Azért nem tudod kivenni, mert már tele a raktáradnak az a része, ahol a humusz tárolódik (Anyagok előállítása), nem fér bele.
    Előbb fel kell használnod valamit az Átalakítóban! Az Újrahasznosítás részbe adjál be valamit (pl. szerszámkészletet), hogy legyen hely a humusznak a Raktárban.
    Ha ezzel végképp nem boldogulsz, akkor törölhetsz is (kár lenne!): menj a raktárba az Anyagok előállítása részbe, és törölj valamit. A törléshez a piros kis kukára kell kattintani.

19. Gazdasszony

Köszönöm a segítséget megetettem a pingvineket A csapatnak Boldog ÜNNE

Enike** és Sylja kedveli ezt.
  20. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Járnitanuló

Próbáltam semmi a humusz nem csinál semmit a raktam a kukába sok mindent semmi nem változott nem tudok fát ki rakni 1 humuszom van

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.