Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

2. Enike**

Szia!

Nem tudom, miért nincs lehetőség ilyen típusú kártyával vásárolni.
    Kérlek, hogy próbálj meg esetleg más vásárlási lehetőséget azok közül, amit a játék rendszere felajánl neked.

3. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden dekorból csak egyet tudunk szerezni. A Konfettigyár a dobozból került elő, a másik kettőt a boltban kellett megvenni. Érdemes ilyenkor visszanézni a táblázatot az ismertetőben, és/vagy egyenként végignézni a dobozok nyereményeit az eventfelületen. Ha pedig kérdezel, legyél a lehető legpontosabb. Nem írtad meg melyik dekorokról van szó (mi a neve); a moderátor nem tudja azonnal kitalálni, hogy olyan nyereményt keresel, amelyet nem is lehetett megszerezni...

aida2330, Sylja, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  5. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni 2023 december 26 -án vettem prémium plussz csomagot és a hátra levő idő 0000 mutat ID 15036449 farmnév kiszsu. Köszönöm előre is a segítséget.

6. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Végignéztem az event nyereményeket és kellett volna kapni a Konfettigyáron kivül még két kitevőt az Ünnepi hárompontost
    o
    és az Ezt kösd át kitevőket és ezt a ketőt keresem lejár az event és nem kapom meg amiért megdolgoztam ID33224951 Gazdasszony

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Írta már Enike, képet is hozott róla, a 2 kitehető, amit keresel kinn van az Erdei tisztásodon.

aida2330, Enike**, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Hol kellett volna kapnod ezt a két dekort? Én nem kaptam. Más sem. Mert nem szerepel sehol a dobozok nyereményeként. Csak egy darabot szerezhetünk mindkettőből (ahogy az a válaszom első mondata is volt): azt, amit a boltból érméért kiváltunk. Ezt Te is kiváltottad, meg is kaptad, ki is tetted a tisztásra. Ha lejár a pluszos adománya, törölheted, és felteheted a felhőre. Másikat nem kaptunk; sem én, sem Te, sem más: ne keresd.

9. hannácska1120

hannácska1120 Utánpótlás-írogató

Szia. Akkor még egyszer nézd végig mert úgy látszik neked más van a nyereményeknél írva mint nekünk többieknek. Értelmesebben nem tudnak választ adni mint ahogy már megkaptad. Hiába írod le többször a válasz ugyan az hogy nincs a nyeremények közt csak a boltban lehet érméért kiváltani.

kevinerika52 kedveli ezt.
  10. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok! Kedves modik az a kérdésem,hogy a mamut fákat be lehet-e a füvészkertbe rakni köszi a választ. b-meg.

11. mami531953

mami531953 Haladó

Boldog Uj Evet kivanok minden jatekos tarsamnak.Egy kerdes- a Jack ajandeka azon kivul,hogy 20x ad 29200TP-t 20 orankent meg mire hasznalhato?Nekem meg eddig a megszerzett Pikkolok szinte mind ezt adtak.

mári-néni kedveli ezt.
  12. Therebita

Therebita Járnitanuló

Szia!
    Nos: az elfelejtett jelszóra kattintottam,s miután beixelném,hogy nem vagyok robot ,képek jönnek fel,ha bármit is kiválasztok,majd tovább lépnék nem tudok!Újabb kép jön fel és ott tökörészek , mert nem enged tovább!
    Mit csinálok rosszul?S.O:S Thereita(a jelszómódosításhoz Theeme)

13. -BombadilToma-

Csökkentsd a képernyő méretét, akkor tudsz tovább menni (Ctrl- vagy Ctrl-görgő)
    Szia!
    Nem lehet.
    Szia!
    10 órán keresztül plusz 2 db termést ad a növényekre. (Ha mindig ezt kapod, nagyon szerencsés vagy...)
    Egyébként itt megtalálod a Piccolo ládából bontható összes dekor tulajdonságait: https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

Utoljára szerkesztett: 2.1.24
    aida2330, farmeres53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Therebita

Therebita Járnitanuló

Szia!
    Most normál képernyőn vagyok,-az elfelejtett jelszóra rámentem,kollégád adta az ötletet( segítséget) választ-viszont ha pipálnám hogy nem vagyok robot ott mindeféle kép jön fel, ha választok és mennék tovább -nem enged!Huuu ,hogyan tovább vagy mit csinálok rosszul?

15. -BombadilToma-

Mit jelent az pontosan, hogy nem enged?
    Kipróbáltam. Ha bejelölöm a megfelelő képeket, akkor megjelenik egy Következő feliratú gomb; ennek eredményeképpen megkapom a pipát, hogy ember vagyok. De első alkalommal új képeket kaptam; biztos nem volt elégedett a rendszer a válaszommal...

16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Üdv.!Most már tényleg írok, mert nem változik a helyzetem.Kérem a segítségeteket, nézzetek a farmomra. A mostani eventtel jelentkezett nálam a probléma, miszerint ha farmunkásokkal aratok, akkor lemerevedik egy időre a kép, majd egy idő után felszáll a termés. ugyanígy néha a vetésnél sem jelennek meg a bevetett területek, merevedés tapasztalható,ezután tudok locsolni,trágyázni. ID 9805208 Köszönöm a segítséget.

17. Enike**

Szia!

Az a legegyszerűbb, ha bemégy a banki felületre, és ott a Jobb felső részen az Állapot és felmondásra kattintasz.

Ott fel fogja hozni számodra az aktív csomagot, és azt is, hogy az meddig aktív. Egyébként a Prémium Plusz csomagban lévő szolgáltatások rendben működnek a farmodon?

A városban a prémium villában lévő számoló nem működik. Jeleztük már korábban a Központ felé, de a javítása még nem történt meg.

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Enike**

Szia!

Sajnos mi innen nem tudunk sokat tenni. Próbálj meg rendszeresen takarítani a Ccleaner-rel. Ha böngészőt használsz, próbálj ki esetleg másikat is, vagy töltsd le a klienst.

19. Theeme

Theeme Törzsjátékos

BombadilToma:Köszönöm a segítséget! A képeknek újra neki futottam.Sikerült!
    jelszót módosítottam!
    Végre újra a farmomon vagyok!K Ö S Z Ö N Ö M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Therebita farmról írtam ,de a fő farmom volt veszélyben-Theeme (gazda névvel!)

aida2330, -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  20. kikike02

kikike02 Járnitanuló

Szervusztok!
    Legyetek szívesek áruljátok el, hogy Racko ládájának átvétele után a csillagszórást hol tudom kikapcsolni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.