Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves hzsoka!

Kollégám ellenőrzése alapján nincsenek a birtokodban az említett dekorok, azért nem találod őket.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Tavirózsa!

Töröltük a felesleges információt, köszönjük az észrevételed!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mit gondolsz várható valami javulás a mini játék gyorsaságát illetően?
    Itt töltöm a fél életemet és még mindig nem vagyok készen:cry:

Kuzdern kedveli ezt.
  4. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszönöm szépen.

SparrowC és zsütter kedveli ezt.
  5. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Kukackukac!
    Erről többet nem tudok nyilatkozni neked, mint amit a Hirdetményekben olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-játékkal.24488/
    Mi Moderátorok is játékosok vagyunk, nálunk is lassú. Mi is türelmesen várjuk, hogy a Központ megoldja a problémát, erre tudlak csak kérni téged is.
    Bármi friss információt kapunk, egyből megosztjuk veletek.
    Köszönöm a megértésed!

Sali~*.* és Kukackukac kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon köszönöm a válaszodat!:inlove:
    Nagyon nagy kár, hogy nem rajtatok múlik a játék! ;)
    Azt gondolom, akkor minden zökkenőmentes lehetne:inlove:

Kuzdern, kovácspissti és SparrowC kedveli ezt.
  7. Zseve

Zseve Fórum-zöldfülű

Szia csak azt szeretnem tudni hogy miert nem muködik az szülinapi játák van 53 malom termékem es nem tudok játszani köszönöm a választ

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nagyon szívesen segítenék Neked, de ehhez szükségem lenne a Farm nevedre és Farm ID-ra, ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni.
    Várom az adatok pótlását,
    Köszönöm megértésedet

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. -JulCsiKa-

-JulCsiKa- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lesz ebből az eventből jó rész is?
    Még a puzzle darabokat sem lehet elhelyezni, komplett katasztrófa >:(

Gazda: -JulCsiKa- ID: 37979192

melcsi67 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    mivel nem hoztál Farm nevet és Farm ID-t, így sajnos nem tudok segíteni.
    Amennyiben panaszod van, s nem segítséget szeretnél kérni, akkor kérlek fáradj a Panaszkönyvbe.
    A Játék lassulásáról több Közleményt is kiraktunk, a játékban a napraforgók mindenkinél megjelennek, főleg akkor, ha túl gyorsan tevékenykedünk. A minijátékban ha szépen türelmesen hívjuk le a puzzle darabkákat, lassan visszük a táblára, egyszerre csak egyet forgatunk rajtuk, s nem akarunk rögtön 3-t fordítani egy puzzle darabkán, akkor, igaz lassan, de lehet haladni a kép kirakással.
    Itt olvastam egy Játékostárs megosztását a tapasztalatairól (köszönet érte innen is), s ezt kipróbálva raktam ki képet, s csak egyszer-kétszer kaptam napraforgót, akkor pedig kivártam azt a fél percet, míg a szerver utolérte magát.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-30#post-1369435
    Az event meghosszabbításra kerül.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm, s ha hozol azonosítókat, akkor szívesen be is nézek Hozzád.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -JulCsiKa-

Szia!
    Mi nincs?

paloooo és melcsi67 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    igen, közben kiegészítetted, de addigra már írtam a választ. Ha megnézed, ez eredeti bejegyzésedet idéztem be, ott még nem szerepelt az adat. Ha ott lett volna, akkor az idézésben is benne lenne és nem kértem volna be az adatokat.
    Köszönöm a pótlást, így megyek megnézem, hogy mi a probléma Nálad.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom:
    az első pályával elkészültél, ez a középső, 13-as kép. A kép elkészültével kinyíltak a szomszédos képek (kék lakattal, sárgával kereteztem be őket), Neked kell választanod, hogy melyik képpel folytatod.
    upload_2024-1-29_11-8-20.png
    Eddig egyiket sem választottad még ki. Ha eldöntötted melyikkel folytatod, akkor belépve a képbe ugyanúgy le kell hívnod a puzzle darabkákat, mit az első kép esetén. Malomterméked van hozzá, így fogsz tudni haladni.
    Azt, hogy melyikkel folytatod, a Te döntésed, itt találod meg a nyereményeket, illetve azt is, hogy melyik kép kirakásával melyik újabb puzzle-k szabadulnak fel (piros lakat átvált kékre).
    https://board-hu.farmerama.com/thre...4-születésnapi-event-2024.24471/#post-1368023
    Így el tudod dönteni, hogy melyik nyereményeket szeretnéd megszerezni, melyik irányban szeretnél haladni.
    A kirakandó képeket a Játékostársak vitték az event csevegőbe, ha szükséged van rá a könnyebb kirakáshoz, akkor érdemes oda is benézni.
    genka53 játékostársunk pedig összegyűjtötte őket egy bejegyzésbe - köszönet érte neki - ezt itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977
    A képek kirakásához meg a megszokottnál lassabb kattintgatás visz eredményre, erről egy másik Játékostársad osztotta meg tapasztalait:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-30#post-1369435
    Ha szépen türelmesen hívjuk le a puzzle darabkákat, lassan visszük a táblára, egyszerre csak egyet forgatunk rajtuk, s nem akarunk rögtön 3-t fordítani egy puzzle darabkán, az arrébb pakoláshoz inkább a szélén fogjuk meg őket, nem középen, akkor, igaz lassan, de lehet haladni a kép kirakással. Ha meg mégis jönne napraforgó, akkor én várni szoktam, míg a szerver utoléri magát, s utána ismét tudom folytatni.
    Sok sikert Neked is!

Sali~*.* és -JulCsiKa- kedveli ezt.
  14. fszerzsi

fszerzsi Utánpótlás-írogató

Szia ! Szombaton szerettem volna vásárolni 77 farmaranyért vetőgépet, hogy egyformán legyen az arató gépemmel. A pénzt levonta de nem kaptam meg a vetőgépet. mi ilyenkor a teendő ? A supportba már írtam.

15. -JulCsiKa-

Köszönöm a válaszodat!
    Tényleg nagyon lassan lehet csak haladni.
    Remélem soha többé nem lesz ilyen event és talán megérjük azt is, hogy karbantartják a szervereket a hibák elkerülése miatt.

melcsi67 kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a Supportnak írtál már, akkor csak annyi a teendőd, hogy várod a válaszukat. Ha a Support foglalkozik az üggyel, akkor a fórumos adminok nem illetékesek; a Support a "felsőbb hatalom".
    Addig is megnézheted a többi munkást, nem vettél-e tévedésből mást a vetőgép helyett. Újra kiszámolhatod, hogy tényleg 77 FA ára vetőgép volt-e az eltérés; ez 11x48=528 óra, azaz 22 nap. Ha elszámoltad, akkor nem annyit kaptál, mint szerettél volna, vagyis látszódhat úgy, hogy nem kaptad meg, amiért fizettél.

17. fszerzsi

fszerzsi Utánpótlás-írogató

Köszi a válaszod. Először aratógépet vettem és kaptam, azután szerettem volna vetőgépet venni ami nem sikerült de levonta a77 farmaranyamat és még van 100 farmaranyam amin paszulypatrónust akartam venni de nem sikerült de legalább az a pénz megmaradt.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ahogy már -BombadilToma- Játékostársad is írta, mivel a Supportra írtál már, így Tőlük kell megvárnod a választ.
    A jövőben ilyen kérdésekkel jöhetsz ide a Fórumra is, tudunk benne segíteni, amennyiben a kérdésed mellé megadod a Farm neved és Farm ID-dat is.
    Figyeld a megadott e-mailes postaládádat, mert a Supporttól oda fogsz választ kapni (nézd a SPAM-eket is)
    Megértésedet, türelmedet köszönöm!

Kukackukac kedveli ezt.
  19. bambi43

bambi43 Utánpótlás-írogató

Én nem találom sajnos ha te megtalálod jó lenne!

20. Dolphin

Szia,
    a #2801-es bejegyzésben Te magad írtad: "Sajnos nem vettem át"
    Ha nem vetted át, mi sem fogjuk Nálad megtalálni. :-(
    Viszont, jó hír, hogy akik nem vették át, azoknak lesz később lehetőségük átvenni, részletes infók később várhatóak:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1370058
    Ha mégis átvetted, akkor jelezd és benézek Hozzád.
    Köszönöm!

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.