Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Szeretném kérdezni, h a főkulcsnak mi a szerepe , vagy hol találok rólla leírást Köszönöm a választ...

2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha ki van váltva a Gyopárvölgy, akkor ott tudod felhasználni a főkulcsot termelési helyek feloldására. Egy-egy ilyen feloldáshoz 10 főkulcsra van szükség.
    upload_2024-2-20_7-50-4.png
    Bővebben itt: GYIK - Gyopárvölgy - Általános tudnivalók | Farmerama HU

Swartsch, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Azt tapasztaltam hogy aratás után a tp számlálóm ugyan annyit mutat mint aratás elött! Ellenőrizném kérlek! A bahanán nem aratok le ! Ott is talán ugyan ez a helyzet! Köszönöm! id:21356122

SparrowC kedveli ezt.
  4. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves farmeres53!

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért türelmedet kérném.

Köszönöm szépen!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Tapasztalatpont-változást sajnos nem tudunk ellenőrizni. Annyira sok információ keletkezik minden egyes farmon 1-1 aratás, vagy ládanyitás, pörgetés alkalmával, hogy ezt már a rendszer képtelen lenne követni.
    Aratás előtt kell mindig a számlálót nézni, mert az aratás pillanatában már jóváírja a rendszer azt a tételt, ami a számláló alatt megjelenik, hogy az aratással mennyit kaptál.
    Ebben a kérdésedben sajnos nem tudunk a segítségedre lenni.

Megértésedet köszönjük!

aida2330 kedveli ezt.
  6. evi5284

evi5284 Utánpótlás-írogató

sziasztok!

A karneváli bolt jutalmazó tárgyak vásárlásakor , a karneváli királynő 5, és a karneváli királynő 6 felhősoron Mind elfogyott felirat látható.
    Én nem tudtam venni,légyszíves derítsétek ki hová lett a két felhősor???
    Várom a választ és miért történt ez???köszi!
    Gazda:evi5284 ID:23466498

7. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves evi5284!

Valószínűleg, azért van ott az elfogyott felirat, mert már korábban megszerezted ezt a két Felhősort, így nem tudod újra megszerezni.
    Kérlek nézd meg a Felhősoraid közt, hogy megtalálod-e őket, amennyiben nem, akkor elviszem ellenőrzésre a problémádat.
    Válaszodat várom!
    Köszönöm előre is!

Sali~*.*, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Közben learattam a másik farmomat ott rendben volt minden! Visszatérve fél óra múlva már nekem is l rendben volt! De nem tudtam reagálni a leveledre mert a lap nem volt elérhető !

Enike** kedveli ezt.
  9. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok!
    Készen letten az eventtel, de nem tudom kirakni a felhőre, mert nem adta meg a Ritmus és banán c. kitehetőt egyik farmomon sem. Lehet, h benéztem valamit?
    -picikefarm- ID 48950763
    Köszönöm szépen.

10. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves -picikefarm-!

A Ritmus és banán(+) dekort először ki kell helyezned egy területre, mert 1 db Trágyás láda II-t ad 11 alkalommal. Miután learattad, utána lebonthatod és ráhelyezheted a Felhősorra. Amennyiben nem szeretnéd megvárni a 11 aratást, abban az esetben kihelyezheted és lebonthatod egyből, de így elveszik az ajándék, amit adna.
    Itt olvashatsz róla, hogy mit ad:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneválkirálynő-event-2024-február.24569/#post-1373477

Sylja, Kuzdern, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  11. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Nem olvastam el figyelmesen. Köszönöm szépen.

Kuzdern, Enike**, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  12. baltha54

baltha54 Junior szaki

segitséget szeretnék kérni, a korábbi eventhez egy kedves játékos segitséget adott a "metszet és vázlat" használatához video segitséggel, sajnos nem találom és szeretném elmenteni magamnak. Kérem akinek esetleg megvan, elmentette tegye ki, hogy megtanuljam. Köszönöm előre is.

ID: 1865723

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pecástündér játékostársunk osztott meg videót a képmetsző használata, a böngésző ablak kicsinyítése témában. Ez az egyik videója, amit belinkelek.:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-szerelem-cukrászata-event-csevegője.24549/page-21#post-1373155

Amennyiben nem ezt keresed, a jobb felső sarokban a keresőbe beírva a nevét a Tag keresése, majd az Összes hozzászólása címszó alatt megkeresheted az általa megosztott videókat.
    További jó játékot:)

Sali~*.*, Kuzdern, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. baltha54

baltha54 Junior szaki

igen ez volt az köszönöm szépen

Luminary kedveli ezt.
  15. kalos42

kalos42 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Néztem az eventnaptárat, mert akkor úgy ültetek, hogy délután 2 után le tudjak aratni. A naptárban láttam holnapra beírva egy karnevál eventet, de nincs hozzá semmi leírás és csak a holnapi napon írja. Az most a bahamás event akar lenni vagy valami másik event?

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A karnevál event már javában tart,holnap este 10-ig. Itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karneválkirálynő-event-2024-február.24569/
    S ha jobban megnézed a naptárt, előző napokon is ott van az event. :)

Utoljára szerkesztett: 20.2.24
    Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Még nincs kiírva újabb event holnapra? Nem is lesz? Már azt hittem lekéstem a hosszúérésű növény ültetésével. Ezt viszont látom:2 a 3-ból event, de ezt csak az eventnaptárban látszik.
    Ha még is elsiklottam felette, kérek valakit tájékoztasson róla. Köszönömöm

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    10 óra előtt sosem szokott event ismertető megjelenni, s most már el is érthető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cukorkaroham.24595/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    a Naptárba mindig felvisszük az előzetes event naptár alapján az eseményeket. Amikor megjön a Hivatalos értesítő az eventről, akkor felrakjuk az eventet linkkel, ilyenkor töröljük az előzetesen felvitt eseményt. Ez most ennél a napnál elmaradt véletlenül, de már töröltem.
    Elnézést kérek az okozott kellemetlenségért.

Luminary, Swartsch és kalos42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.