Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  2. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, megtudnatok nezni nekem kerlek hogy van e meg Viragos dallamok kiteheto a farmomon es ha van hol? :D Koszonom szepen

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben megadod a Farmneved és Farm ID-dat, szívesen körbenézek Nálad.
    Ezek nélkül sajnos nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

4. csabi9911

csabi9911 Haladó

Elnezest
    Gazda: csabi9911 ID: 10218860

5. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását, ellenőrzésem alapján nem rendelkezel jelenleg Virágos dallamok dekorral ezen a farmon.
    A játék naplója alapján utoljára 2024-04-29 15:26-kor ajándékoztál el kettő darabot, a legutóbbi csere napon.
    Megértésedet köszönöm!

6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm a segítségeteket! Az a furcsa, h mindezidáig ment ez a játék, nem túl fényesen, de azért ment. De tegnap és ma jelentkezett ez a probléma és nem tudom miért. Ugyanúgy játszom, mint eddig. És csak vonalnak érzékeli, amit körbe kerítenék. Hát meglátjuk akkor.

Mindenre gondoltam, csak arra nem, ami történt! Elromlott az egerem:(
    Még egyszer köszönöm a türelmet és a segítséget!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.6.24
    Dolphin kedveli ezt.
  7. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok ,Azt szeretném megkérdezni ,hogy a boszorkányos gombakuckót már nem lehet sehol megszerezni vagy megvenni?köszönöm emmucika

8. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésedre már tegnap itt kaptál választ a Kollégámtól:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-41#post-1391528
    Ennél sokkal többet én sem tudok Neked írni, hiába teszed fel a kérdést több topikban is.
    A Boszorkányos gombakuckó Kerekkeréken megnyerhető főnyeremény, mely 2022. decemberben került játékba és tavaly évvégén került le a kerék kínálatából, erről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...nyereménnyel-és-felhővel-2022-december.23153/
    https://board-hu.farmerama.com/thre...yereménnyel-2023-december.24375/#post-1364089
    Előtte volt figyelmeztető rá októberben, hogy utolsó alkalommal van a kínálatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2023-október.24147/
    Ha meg azért írtál újra, mert nem találtad már meg az eredeti kérdésedet, akkor arra azt tudom javasolni, hogy használd a fórum jobb felső sarkában található Értesítések menüt, itt láthatod, ha valaki válaszolt kérdésedre:
    upload_2024-6-24_16-48-47.png
    A lenyíló fülben csak rákattintasz a linkre, és már oda is visz, ahol a válasz olvasható.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 kedveli ezt.
  9. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nézzétek meg nekem, hogy az utolsó luxus csalimmal mi történt, mert állva elaludt a medve
    és nem tudom, hogy kaptam-e valamit. Nehezen tudtam csak visszalépni, mert 45%-on
    talicskáztak a barik. 8 pecázásom sikeres volt, a luxus a 9. lett volna.
    Köszönettel: mamszi5107 ID:31361068

10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sajnos megint akadozik a játék !

vampire_hunter és zsoxxya kedveli ezt.
  11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Most már nem csak akadozik, már nem lehet aratni sem.

vampire_hunter és zsoxxya kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    a Központ vizsgálja a lassulás okát, türelmedet kérjük!
    Megértésedet köszönöm!

Ecóka2 és Luca_511 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján 2024-06-24 17:05:07-kor történt horgászat során Polipokat sikerült kifognod, a sorvégi "ládából" 2 db Party pörgetést kaptál.
    További sikeres horgászatot.

mamszi5107 kedveli ezt.
  14. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szeretném segítségeteket kérni ID17114622 megcsinálom a leszedész kapok36000 valamenyi pontot és nem enged tovább lépni megáll az egész játék köszönöm a segitséget

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm szépen! :):)

16. Dolphin

Szia,
    töröltük a befagyott játékodat, jóváírtunk Neked egy Halcsalit, új játékkal tudod folytatni.
    Sikeres játékot!

17. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

nagyon szépen köszönöm!

18. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok!

Itt kimerevedett az event. Kliensben játszom. Az internet megy rendesen.
    Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

kigyo51 és mani2004 kedveli ezt.
  19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A lefagyott minijáték miatt visszakönyvelésre került a felhasznált malomtermék.

kbetti9393 és Swartsch kedveli ezt.
  20. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sajnos nekem is lefagy a játék kb. 36000 pontot kaptam volna ,de semmi sem történt maradt az 50 pont.
    gazda nevem :mani2004 ID.szám :8753894
    upload_2024-6-24_21-3-22.png
    nem is tudom folytatni ,ugyan azt az állást adja ismét

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.