Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem vagy 4 éve nem volt változás a szomszédaim között, most rövid időn belül 4-en is eltűntek, és 2 további is lázas. Mi lehet az oka a "tömeges" megbetegedésnek? Van másnak is ilyen tapasztalata?

2. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

szia
    nem tudok tigrist termeszteni
    ez nekemem nagy kimaradast okoz
    ezt ki fizeti ki nekemGazda: HUNOK ID: 30899691

3. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Csak akkor tudsz tigrist tenyészteni, ha a Maja majmok szentélyében már kiváltottad a tigristenyésztés lehetőségét.
    A feladatokat más állatok tenyésztésével és alaptigrisekkel is teljesítheted.
    Idézek az ismertetőből:
    "Világító rúd

Bármely állatok tenyésztése garantáltan ad 1 db Világító rudat tenyésztésenként.
    - visszaváltási érték: (15 TP, 20 CSP, 15 BTP) /db.

Az eventben bármilyen kategóriában lehet tenyészteni.

A feladatokba beszállítandó:
    • tenyésztési kellékek (világító rúd)
    • tigris - alap állatok
    • tigris - tenyészállatok "

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A tigrist nem is termesztjük,hanem tenyésztjük. Kiváltottad a tenyésztés jogát?
    Itt olvass a tigris tenyésztéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tigristenyésztés-2024-június.25047/

A tigristenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.
    További feltétele: a Bölcs tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a Maja szentélyben előzetesen kiváltott tigriskifutó szobor és a cápatenyésztés szobor.

5. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A tigristenyésztésed aktív.
    upload_2024-9-17_21-36-53.png
    Jelenleg is tenyésztés alatt vannak.
    upload_2024-9-17_21-37-58.png
    Van már sok aratható tenyészeted más kategóriában.

Az eventtel végeztél, garatulálok!
    upload_2024-9-17_21-38-59.png

Pontosan mi a probléma?

Frissítés:
    A tigriskifutók is be vannak üzemelve.
    Sajnálom, ha nem sikerült felkészülni erre az eventre. Ez nem a mi és nem is azoknak a Játékostársaidnak a hibája, akik segíteni próbáltak neked.
    Kérlek, a fórum szabályzatát, illetve az alapvető udvariassági formákat akkor is tartsd be, ha éppen ideges vagy.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok.
    A képek nálad készültek.

Othep, Dolphin, Ninett79 és 2 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Azért ez nem semmi. Megpróbálunk neki segíteni, még neki áll feljebb, és közben tenyészti a tigriseket.. Érdekes.

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  8. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

nem tudtam tenyeszteni
    nem ment a tenyesztesem
    de koszi a segitseget
    nem vettemm eszre

amikor a legelso uzenetem volt nem tudtadm tenjeszteni

nem okoltam senkit

de a rednszer nem mukodot
    lehet hogy nem jo helyre irtam de ez van

okoska most jot be hogy tenyesztettem
    valyon miert

koszom szepen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.24
  9. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Igen. Nálam 6 piros, ebből öten 200 feletti szinten vannak. Én is csodálkozom.

10. Luminary

Szia!

ilyenkor érdemes elvégezni egy géptakarítást, hálózatellenőrzést. Törölni a sütiket, gyorsítótárat, esetleg kikapcsolni a gépet, rutert, modemet, majd rövid pihenő után újraindítani a rendszert.
    Amikor az ellenőrzést végeztem Chrome böngészőben semmi problémát nem találtam, ahogy a mellékelt képek is mutatják.
    További jó játékot !

Sylja kedveli ezt.
  11. Luminary

Sziasztok!

2024. augusztus 22-i közleményben értesülhettünk róla, hogy az aktivitási hőmérő javításra került, így az inaktív szomszédok eltávolításra kerülnek a szomszédlistából.
    @Ableotory TL hivatalos tájékoztatását az alábbi linkre kattintva éritek el:

https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/
    Megértéseteket köszönöm, további sikeres játékot kívánok:)

-ágianyu33-, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  12. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Köszönöm, ez elkerülte a figyelmemet, így már érthető a dolog.

Dolphin kedveli ezt.
  13. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Szia kedves Modi!
    Nekem olyan problémám van hogy a Matrica sorozatnál nem jönnek föl a sárga albumban a be ragasztható matricák. Az ötödik oldalnál tartok, és még van olyan matricám ami jó lenne, és még nincs kitéve belőle egy sem, de nem jelenik meg a kitehetőknél. Tudom hogy mindenből csak egy darabot lehet lerakni de van olyan amiből még nincs leragasztva a sárgába, és mégsem látszik a lerakásnál.
    Köszönöm ha meg nézed.

drakula55
    id:51979017

14. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! A házi kedvenc kifutón a farmvisszarendezővel vissza akartam állítani az aktuális helyzetet . De nagyon sok mindenemet nem rakott vissza és azt írja ,hogy nincs az eszköz táramba!
    És ugyan ez a helyzet a paszulyon ,ott a Trópusi táncosok fehősorban a táncoló pingvint véletlenül töröltem és mikor vissza akartam tenni ugyan ezt írta ki! :sleepy:
    A segítséget előre is köszönöm :)
    Farmnév : szmore362 ID: 1984379

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem minden eddig megszerzett matricánk vesz részt a mostani Matrica sorozatban, csak kb. 500.
    Némely matrica hibásan működik, ezen hibáról tud a Központ, itt írtunk róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/#post-1403184
    De persze benézhetek hozzád, csak kérlek add meg, hogy melyikkel próbálkozhatok. Ha az egeret fölé viszed, akkor kiírja a nevét.
    Várom visszajelzésed!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a Farmvisszarendező csak azokat a dekorokat, tárgyakat tudja visszapakolni, amelyek a dobozban vannak, a Váza alatt. Ami időközben kiraktál esetleg másik területre, vagy felraktad felhőre, azokra azt fogja írni, hogy nem rendelkezel vele. Ha hozol konkrét neveket, tudok segíteni a keresésben.
    A Táncoló pingvined fent van a Trópusi táncosok felhődön, a pirossal keretezett helyen ül, a kép az imént Nálad készült:
    upload_2024-9-18_16-2-54.png
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Lázasan keresem. Most úgy tűnik találtam egyet: medence cápa sztorik matrica 1. 2020 július. Ez például egy másik farmon a sárga lerakhatók között szerepel. Az a baj hogy a le ragasztottak fölé hiába viszem a kurzort, nem írja ki a nvét és így nagyon macerás a keresés.Gombafarm matrica 1-1, 2021 március

Utoljára szerkesztett: 18.9.24
  18. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

IMG_20240917_192801.jpg
    Köszi a gyors választ!Nem raktam ki semmit sehová ezért mentettem le előbb! De nem rakta vissza :oops:
    A pingvinnél igen az meg van de ami alatta van ( mert 2 van azon a felhőn) azt nem tette vissza!

19. Dolphin

Szia,
    ahol a Táncoló pingvined áll, ott nem a pingvinnek kellene lennie, hanem a Táncoló vörös pandának. Nem kell két Táncoló pingvin a felhőre. Szedd le a pingvines dekort arról a helyről, s akkor át fogod tudni a helyére, a sarokba pedig tedd fel a helyes dekort, ami ellenőrzésem alapján a dobozodban van.
    Ez a kép teszten készült, teljesen felpakolt felhővel:
    upload_2024-9-18_21-8-54.png
    Ezt követően fogod tudni aktiválni a felhődet.
    A Házi kedvenc futtatónál pedig továbbra is várom a konkrét dekorok megnevezését, amit nem tudtál visszapakoltatni - ezek nélkül nem tudok Neked segíteni a keresésben.
    Megértésedet köszönöm!

szmore362, aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Medence cápa sztorik matrica 1. 2020 július matricát az id:51979017 farmodon az album 2. oldalára már leraktad, 29.08.2024 - 16:43:37-kor.
    Gombafarm matrica 1-1, 2021 március matricádat előbb narancsra fejlesztetted (29.08.2024 - 23:44:46-kor), aztán pirosra fejlesztetted (01.09.2024 - 22:49:09-kor), s leraktad a piros album első oldalára (01.09.2024 - 22:49:13-kor)
    Amit már egyszer leraktál, az ne keresd a lerakandók között.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.