Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Az internet sebességgel semmi probléma,minden normálisan működik csak a farm nem!!Ezeket amiket írtál szerinted nem csináltam meg?Nem is írtam volna,ha nem több mint 24 órája nem tudok játszani,és még mindig én takarítsak meg töltsek le?Hát nem ,számomra ez így játszhatatlan.Bemásolni én is be tudom a farmomat,aratni,meg játszani nem tudok.Köszi a tanácsokat.Üdv Sylvi

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a gépedet én innen nem tudom ellenőrizni, nem tudom megállapítani, hogy mitől lassú a játék Nálad.
    Érdemes esetleg szakember segítségét kérni, aki meg tudja vizsgálni a Te géped kapacitásait.
    Ha adsz felhatalmazást, aratok is Nálad, csak add meg, melyik területen végezhetek munkálatokat, s mit tegyek. De ezt továbbra is az én gépemen fogom tudni végrehajtani.

(Kiegészítés, saját tapasztalatból: ha vonatozás közben játszom laptopon, s lassúnak ítélem meg a játékot - ott szoktam ilyet tapasztalni, mert ott nem egyforma a mobilnet erőssége a 250 km-en át -, akkor böngészőben inkognitó módon lépek be, s ettől gyorsabb lesz a játékom).

3. .sylvia72.

A gépemmel szerintem mint írtam nincs baj,mivel más oldalak mint a villám úgy töltenek be.Akkor köszi a segítséget és felhatalmazlak,hogy van valamennyi minijáték,ha azt megcsinálnád és elültetnéd a kiváltott növényeket nagy segítség lenne és haladnék is,persze,ha idödbe belefér.Nem szeretnék terhelni senkit a nyűgömmel.Előre is Köszönöm.

4. Dolphin

Szia,
    a "valamennyi" minijátékodat lejátszottam kivételesen helyetted, a magokat kiváltottam. Mivel egyéb instrukciót nem adtál, hova - milyen méretű földbe ültessek, így ezt a részét már Rád bízom.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy általános hiba e vagy csak én nem tudok a farmon,teliholdason elrendezéseket elmenteni ?
    ID 4252457 KatonaA
    Ránéznétek a problémára? Köszönöm !

6. Dolphin

Szia,
    itt találod az információt Farmvisszarendezőnél megjelent problémáról:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-78#post-1406815

Türelmedet köszönjük a teljes javításig.

Swartsch kedveli ezt.
  7. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

8. .sylvia72.

Köszi szépen.

9. soska1joska

soska1joska Járnitanuló

Miért nem látom a Farmáruda kínálatában a Szezonok felhősor utáni dekorokat? (A különleges fülön az ismertetőben sárga alapon lévő dekorok)
    soska1joska 55549914

*A képet túl nagy mérete miatt töröltem./Luminary

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.24
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Farmáruda kínálata holnap, 17-én fog frissülni, 14:00 órakor, ahogy az a tájékoztatóban szerepel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/frissül-a-farmáruda-kínálata-2024-október-17-től.25519/
    Jelenleg azért nem látod a korábbi sárga jelzésű dekorokat a Farmárudában, mert már megszerezted és frissítéskor nem kerül vissza a kínálatba. Ezeket 1x lehet kiváltani, illetve mindenki csak 1 darabbal rendelkezhet belőle. Ilyenek pl. Rackó ajándékai dekorok, illetve a Szezon szuvenírek.
    Megértésedet köszönöm.

-ágianyu33-, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  11. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Meg csináltam a takaritó boszorkány t de mikor lehet kitenni a felhősort Válaszöd köszönöm

12. Luminary

Szia!

A Takarító boszorkány event három hétvégén zajló növénytermesztős, felröppenős, gazdaköri küldetések összessége.
    Jelenleg a második hétvége előtt állunk, vagyis 2024. október 18. (péntek) 10:00 óra-kor lesz elérhető.
    Amikor a 3. hétvégi feladatsort is teljesítjük - vagyis október 25-27 közötti időszakban - a harmadik tematikus dekort is sikerül megszerezni, akkor lehet aktiválni a felhősort. Egy darab 2x2 es szabadon választott dekort kell még felrakni a felhőre a kötelezőkön kívül.
    Az event leírását érdemes újból elolvasni, frissíteni az ismereteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-takarító-boszorkány-hétvégi-küldetések.25466/
    Sok sikert az event teljesítéséhez!:)

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  13. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Szia!A naptár adott baba yagát most az ól??mert nincs a raktárba!ID:33327404

maya és bence66 kedveli ezt.
  14. bence66

bence66 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt !
    Nálam sem került jóváírásra a baba yaga sem ól ként sem dekor ként !! Bármi legyen is :(

marcsi5556 kedveli ezt.
  15. maya

maya Fórumprofi

Jó reggelt. Én sem értem mi a mai ajándék.
    4x mi?
    Mehpapa-2 ID:40511477

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ajándék 4 db Baba Jaga "állat". A pajtában a Rémtermékek között van.

kigyo51, Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Sziasztok!

A Baba Jaga kunyhója A Rémséges éj event nyereménye, 2024.október 10-én került játékba.
    Itt tudjátok elolvasni a jellemzőit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rémséges-éj-2024-október.25486/#post-1406495
    Amint látjátok, kategóriáját tekintve a Rémtermékek-hez tartozik, így a pajtában is ott kell keresnetek.
    upload_2024-10-17_8-24-12.png
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  18. marcsi5556

19. Luminary

Szia!

Pedig ott van:) A Kép nálad készült:
    upload_2024-10-17_8-54-46.png

Amikor bemész a Pajtába, tekerj le alul a Rémtermékek fülre - katt rá, majd a keresőbe kezdd el beírni , hogy Baba....
    Így fogod megtalálni.
    Sok sikert!

HOPIHE1978, kigyo51, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. marcsi5556

Ne haragudj de nagyon hülye vagyok ezt így se lelem!Meg tennéd hogy ki teszed nekem?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.