Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Mit tegyen ki ?
    Nem magát az ólat kaptad , hanem a produktomot, 4db Baba Yagát, mint állatot.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem tudod kitenni. 4 darab Baba Jagát kaptál, amit Baba Jaga kunyhója ad. Feladatokba tudod beadni, pl. a gazdakörbe, amit az ismertetőben is olvashatsz, amit korábban linkeltem.

upload_2024-10-17_10-2-33.png

Megértésedet köszönöm:)

HOPIHE1978, Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  3. marcsi5556

marcsi5556 Fórum ismerője

Köszönöm szépen!

4. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

Szia. Nem találom az inutep átka kirakót a felhőre. a jobb oldal 50-es feladatnál volt és megcsináltam addig. Még eventnövényt is kellett vennem hozzá. farmnév Gumimarcsi ID 131897 utána néznél? köszönöm

5. guenviwar

guenviwar Fórum-zöldfülű

sziasztok. Nem tudom hogy, jó helyre irok vagy sem, de majd kiderül. Nekem olyan problémám van hogy a mühelyeket lerakom pl a legyezöt van tápom pávának de nem tudom öket megetetni vele, hiába van mindig mindegyik tápból 30db. ilyenkor mit tudok tenni vagy valamit én nem jól csinálok esetleg?
    Választ elörre is köszönöm. :)

6. marcsi5556

Bocsánat még egy kérdés és többet nem zavarok!Ha nem lehet ki tenni a babát akkor miért kell táp?

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem jutottál el addig az eventben, nem szerezted meg ezt a dekort.
    A 47-es sor volt az utolsó, amit beadtál a jobb oldalon, 2024-10-16 20:02:27-kor tetted meg. Ezt követően a jobb oldalon több beadásod nem volt.
    S azt valóban jól tudod, hogy az 50. soron lehetett a keresett dekort megszerezni.
    Annyit tudok javasolni, hogy a következő csere napon próbálj meg szerezni belőle, akik végigvitték az eventet, azok mindegyik dekorból kettőt szereztek.
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    a Rémséges éj eventben megszerezhető Baba Jaga kunyhóját tudjuk ólként kitenni, azt tudjuk a táppal eteteni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rémséges-éj-2024-október.25486/#post-1406495
    Ahogy azt Luminary Kollégám írta, a naptárban ma nem a Baba Jaga Kunyhóját kapjuk meg, hanem annak a "terményét", ami a Baba Jaga, abból 4 db-ot. Ezt nincs hova kirakni :)
    (hogy megértsd, átfordítom másik teliholdas állatra: nem Macskatündérlakot kapunk, hanem Macskatündért)
    Remélem így letisztul Nálad is.

HOPIHE1978, kigyo51, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a terményes ólak indításához mindig szükség van állatra is, nemcsak tápra.
    A Legyezőgyár-műhely indításához 1 Pávatáp és 2 Páva szükséges.
    Itt tudsz erről az ólról bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rémséges-éj-2024-október.25486/#post-1406495
    Ellenőrizd a pajtádat, hogy van-e Pávád. Ha nincs rakj ki Pávaröptetőket, vagy vegyél a piacon Pávát.
    Ha nem ez okozza a problémát, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy benézhessünk Hozzád.

10. marcsi5556

Igen tiszta!Köszönöm szépen!

HOPIHE1978, Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  11. lazanne

lazanne Fórum félistene

A Baba yaga ól beszerezhető lesz e, mert az eventből nem tudtam megszerezni?
    ID 52270035
    lazanne

12. guenviwar

guenviwar Fórum-zöldfülű

Szia. Köszönöm a választ. Most kezdtem ujra a játékot és elfelejtettem hogy, az állat is szükséges nem csak a táp. Itt volt a kutya elásva hogy abból volt hiány. :)

Dolphin és jófarmerlány kedveli ezt.
  13. soska1joska

soska1joska Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm. Közben rájöttem, hogy elhamarkodtam a bejegyzést.

Luminary kedveli ezt.
  14. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Jó reggelt! Nevem Ercsi6161, ID: 15804939. Átvettem a mai ajándékot a Lelkek folyója naptárban (matrica) de mégsem tűnt el a sárga alapon piros felkiáltójel az Események rovatban. Frissítettem, ki-be léptem, mégis maradt a felkiáltójel. Kérek szépen segítséget! Köszönöm.

15. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Szia, én is így jártam de közben rájöttem, hogy van egy sorvégi ajándék a zöld trutyiban úszó piros és lila korongra kattints. 2 db szerencseérmet ad.
    üdv mirpi

Othep és Ercsi6161 kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Pontosan így van, a sor végi ajándékot is át kell venni.:)
    Segítség hozzá - szelídgesztenye - Játékostársunk hsz-e a Különleges akciók csevegőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-10#post-1407805
    Sok sikert!

HOPIHE1978, Dolphin, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.