Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. margokis49

margokis49 Utánpótlás-írogató

Köszike margokis49 ID 2760908

Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Zuhatagok szigetén 2 területet lehet kiváltani a Farmárudából, a területek feloldása ebben a sorrendben történik:

A képet az ISMERTETŐBŐL hoztam, itt tudod elolvasni a területhez kapcsolódó információkat.

Ellenőrzésem alapján az egyik területrészt 2025-06-12 02:08:29-kor váltottad ki a Farmárudából, 400x Farmpengőért, ma pedig a másik területerészt váltottad ki, 2025-06-18 10:25:43-kor 600x Farmpengőért.

A Zuhatagok területén Nálad jelenleg 4 területrész feloldott (1-2-3-4 sorszámmal jelöltek), mivel a két gazdaköri feladatból még egyikkel sem végeztél, ami a maradék két terület feloldáshoz kell, így minden rendben van Nálad.
    Mind a 4 területet beültetted már fákkal:
    upload_2025-6-18_10-58-50.png

Eredményes gazdálkodást!

macimami1958 kedveli ezt.
  3. .apa64.

.apa64. Haladó

Szia Dolphin nagyon szépen köszönöm a segítségedet sikerült meg találnom :)
    Már írtam volna de folyamatosan azt írta, hogy az oldal nem található !
    Köszönöm még egyszer!
    Gergely

Dolphin kedveli ezt.
  4. mesti5858

mesti5858 Utánpótlás-írogató

Szia.Az lenne a kérdésem hogy a legrózsaszinűbb pitét hol lehet készíteni és milyen modon Köszönöm

5. Dolphin

Szia,
    a Pékségben tudod elkészíteni az 5. szinten, amennyiben megszerezted a receptet. Eddig két eventben volt rá lehetőség.
    Itt találsz róla bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/#post-5725
    A termék napi ajándékba küldhető, és piacon is megvásárolható.
    További jó játékot!

6. mesti5858

mesti5858 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.

Dolphin kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Mélységesen kezdek csalódni ebben a játékban. Látjátok az aktivitásom napról napra, fizetek is egy két dologért erre ma azt kell tapasztaljam, hogy a BÓNUSZOK és a termékek nagy része eltűnt a pajtámból??? Hiába kattintok arany rekeszre vagy az ezüstre, szinte alig van termékem. Bementem a pajtába és az éléskamra fül alatt se találtam szinte semmit az eddigi dolgaimból. Tényleg mi a szösz történik itt?! :(:cry:
    Gazda: fekike13 ID: 52380041

Update: ki be lépkedések után megjelent minden...(remélem minden). Attól egy ellenőrzést még elfogadok, köszönöm.

8. Dolphin

Szia,
    a farmodról nem tud eltűnni semmi csak úgy. Ami a problémát jelenthette, hogy leszakadtál egy pillanatra a szerverről (akár internetprobléma, akár egyéb ok miatt), s így nem tudta a rendszer megjeleníteni a pajtád teljes állapotát. Ilyenkor egy Ki/Belépés segít, mert azzal helyreáll a kapcsolat a játékod és a szerver között.
    Természetesen benézhetek Hozzád, de azt fogom én is látni a Pajtádban, amit Te. Ha szeretnéd, hozok képet.

Sali~*.* és feki13 kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum ezredese

Rendben köszi! Akkor tárgytalan.

kutyaszálló és Dolphin kedveli ezt.
  10. Li27

Li27 Járnitanuló

Sziasztok!
    A Bónuszbőség csomagról szeretném megtudni, hogy a "Páncél Panni: 5%-kal növeli az esélyét" kifejezés a leírásban milyen időtartamra vonatkozik?
    Köszönöm

11. .krisz.

.krisz. Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Már napok óta olyan lassú a játék, hogy nem lehet vele játszani. A játékosbeállításokat megcsináltam, és el is mentettem, de nem egyszer tapasztaltam, hogy visszalépés után nem a mantett beállítás volt. A fő farmról szinte lehetetlen átlépni másik farmra.
    .krisz. ID.: 1211134

12. Dolphin

Szia,
    nincs időkorlátja a Páncél Panni hatásának. Amelyik területre kihelyezed, ott minden aratáskor növeli a különleges felröppenők esélyét. Minél többet helyezel ki egy területre, annál nagyobb az esélye a különleges felröppenők érkezésének.
    <<ITT>> találsz meg minden információt a Páncél Panniról az Enciklopédiában.
    A Dekorbázisban pedig itt éred el az adatlapját:
    Páncél Panni

kigyo51 kedveli ezt.
  13. Li27

Li27 Járnitanuló

Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    nem tapasztaltunk a játékban lassulást, fennakadást.
    Ableotory TL javaslatait hozom Neked lassú, akadozó játékhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - internet sebesség ellenőrzése
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás egy rövid pihentetést követően (pár perc)
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - ezt rendszeresen javasolt elvégezni, akár naponta többször is (főleg akkor, ha több farmod is van)
    - másik böngésző kipróbálása, vagy a kliens telepítése, ha böngészőben szoktál alapvetően játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol

Ha a vetés / öntözés / etetés nem látszik, amikor visszalépsz, akkor túl gyorsan váltasz területet, s sajnos így nem jut el a szerverig az információ. Várj mindig a tevékenységek után, ne siess.

Remélem ezek segítenek Neked is, hogy jobb legyen a Játékélményed.

kigyo51 kedveli ezt.
  15. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! Nekem is ugyan ez a problémám , napok óta nem tudok játszani , nagyon lassú , folyton kidob a játékból . A javasolt lépéseket megtettem a beállításoknál de nem segített . ID : 16942717 Előre is köszönöm .

16. Dolphin

Szia,
    ha az általunk javasoltak egyike sem segít, s rendszeresen törlöd a gépedről a Sütiket és üríted a Gyorsítótáradat is, akkor javaslom nézesd meg egy szakemberrel a gépedet, hogy mi okozza Nálad a fennakadást.
    Én innen a távolból nem tudok ránézni a gépedre.

Böngészőben vagy kliensen játszol? Próbáltál már váltani akár böngészőt, akár böngésző helyett klienst letölteni? Egyikkel sem lett jobb a játékélményed?

A javaslataimat <<ITT>> tudod újra átolvasni.
    Sok sikert!

kigyo51 kedveli ezt.
  17. babszemjankó531

babszemjankó531 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kérlek segíts, abban hogy megtaláljam a "nyugis oroszlán" kitehetőt, mert sehol nem találom? ID: 44709084

18. sity-suty53

sity-suty53 Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Segítséget kérnék, hogy a "téli nap óltörténeti felhősor" -ról hiányzik a "könnyed gekó" nevű kitehető, nem találom sehol? ID: 47226096

19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Nyugis oroszlán (+) dekorod bent van a Dobozban, a Váza ikon alatt.
    Gondolom felhőre akartad felrakni, s ott nem találtad.
    (+)-os dekorok nem rakhatóak fel a felhőkre, előbb területre kell kirakni, learatni a pluszot tulajdonságát, majd a törlést követően tudod felhőre tenni.
    A dekor 12 alkalommal aratható, ha nincs szükséged a plusz jutalomra, amit ad a dekor, a kihelyezést követően rögtön is törölheted - ezt jól gondold meg, mert a törléssel a pluszos tulajdonságát azonnal elveszíti, s ez nem visszaállítható.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort felraktad a nem tematikus, Adventi kalendárium felhősorra. A felhő legközelebb 2025-06-21 02:20:36-kor lesz aratható, ekkor fogod tudni a dekort levenni onnan.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.