Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Dobtam egy ful-t, de nem lehet megszerezni, mert a "kérem" gombra nem reagál. Így a további játékot sem tudom folytatni. Ki-be léptem, de minden változatlan. Valahogy indítsátok el, mert már nincs sok idő. köszi előre is
    ID 1722283

2. kannap

kannap Járnitanuló

Szia! Esetleg van valami fejlemény?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy kérdésben ne írj több topikba!

Itt kaptál már választ tőlem:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-25#post-1459327

A Fórumon a jobb felső sarokban kapsz értesítést, ha valaki válaszolt a kérdésedre, ott a zöld szövegre kattintva a linkkel eljutsz egyből a válaszra. Próbáld ki, ha még nem használtad:
    upload_2025-7-30_14-18-56.png

Köszönjük, ha figyelsz erre!

4. Dolphin

Szia,
    sajnos nincs még friss információ. Vizsgálják a Központban a farmodat, amint kapunk választ, fogjuk hozni.
    Türelmedet köszönöm!

kannap kedveli ezt.
  5. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod!

fcsilla és Luminary kedveli ezt.
  6. **Mazsi11**

**Mazsi11** Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Előre is elnézést, valószínű nem jó helyre írok. Az lenne a kérdésem, hogy a Teliholdas mezőt nem lehetne picit tovább nyitva tartani? Mondjuk 1 nappal. Vagy lehetne egy hosszú hétvége a telihold környékén (gondolom nem kell percre pontosan akkor lennie). A mostani hosszabb eventet viszonylag jól ki tudtam használni, de általában napi egyszer tudok belépni, és gyakorlatilag semmit nem haladok azon a területen. Köszönöm szépen, ha esetleg megfontolásra kerül.
    Üdv, **Mazsi11**

vkgirl2001 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    nincsen ráhatásunk, hogy a Teliholdas terület mikor mennyi ideig tart nyitva egy-egy alkalommal, ezt a Központ határozza meg.
    Természetesen a javaslatokat továbbítjuk a Központ felé, de, hogy mi kerül belőle megvalósításra, ezt nem tudjuk megmondani.
    S valóban az Ötletelős topikban picit jobb helyen lenne bejegyzésed, mint itt Segítségkérőben.
    Megértésedet köszönöm!

**Mazsi11** és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gazdaköriben van a kockás-mocsár történetei, amit ma vettem észre. Ha bezárták a teliholdas területet, hogy lehet megoldani azokat a feladatokat, amiket időre kell teljesíteni? Vagy akkor kellett volna?

9. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok szép napot mindenkinek!
    Vége a Teliholdas eventnek erre a Gazdaköriben olyan feladatot kell teljesíteni amihez Kroki kell például.
    Megint várni kell a Teliholdas éjre?

10. Dolphin

Szia,
    ez egy állandó gazdaköri küldetés, azaz végleg a Játékban marad. A Telihold nem végleg zárt be, csak időlegesen. Amikor legközelebb kinyit, akkor fogod tudni teljesíteni ezt a feladatsort.
    Megértésedet köszönöm!

Farmom1024 kedveli ezt.
  11. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

1947931 zsoka1953
    hol kaphatok kroki ólat és a szúrszop fát sajnos nem tudok eligazodni
    elóre is köszönöm

12. Dolphin

Szia,
    igen, várnod kell addig, amíg legközelebb kinyit újra a Teliholdas terület. Ha termeltél már Krokikat, azokat le tudod adni, illetve a Szúrszop fa termését tudod már gyűjteni a bahán a feladatokhoz.
    Megértésedet köszönöm!

Farmom1024 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Szúrszopfát (bahás fa) és a Kroki-tanyát (teliholdas ól) az elmúlt két hétben lezajlott Kockás-mocsár történetei eventben lehetett megszerezni a feladatok teljesítésével. Aki az eventet nem csinálta, volt lehetősége kosarat venni az event második felében.

A játékba került újdonságokról a Fejlesztői blogban olvashatsz, <<ITT>>

Egyéb módot nem tudunk egyelőre a megszerzésükre, azt még nem tudjuk, hogy csere napon cserélhető lesz-e.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 kedveli ezt.
  14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok.
    Nem tudok belépni az event felületére!
    Csak a barik talicskáznak.

Enikő65 kedveli ezt.
  15. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Sziasztok! Más sem tud belépni az eventre,vagy nálam van a hiba?

16. Dolphin

Sziasztok,
    mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztatok, így nem tudok benézni Hozzátok.
    Amit javasolni tudok, lépjetek ki, töröljétek a Sütiket, ürítsétek a Gyorsítótárat, s azt követően lépjetek be újra.
    Ha ez nem segít, adjátok meg, hogy böngészőben vagy kliensben tapasztaltátok a problémát, s hozzátok az azonosító adatokat.
    Én be tudtam lépni a saját farmomon, nem látok problémát a Játékban.
    Sok sikert!

17. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Bocsánat már küldöm is! kotkoda53 ID:1852423

18. gébril70

gébril70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom mi lehet az oka. Renzo Vidámparkjánál a léggömb pukkasztás nem számlálja a kilőtt lufikat. Szinte mindet eltalálom és nullára hozza ki a pontokat. Köszönöm a segítséget. gébril70 ID: 8747417

Enikő65 kedveli ezt.
  19. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sajnos nem lehet megnyitni az event ablakot. 100%-on talicskáznak a bírkák már fél órája. De kilépni sem lehet belőle. Gazda: ibolya5545 ID: 11945633 de minden farmon ezt tapasztalom. Sütik cookik törölve vannak, gép kitakarítva.

-dudoloteve-, Enikő65 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok :)
    Egyszer nagy nehezen be tudtam lépni az eventbe . Azóta nem tudom megnyitni ,de területváltáskor is lefagy a játék. A barik talicskázától már rosszul vagyok. Miért kell most ellenőrzést végezni , miért nem lehetett délelőtt, ma még nem tenyésztünk krokit.
    Event event hátán de a játék lassan egy nagy nulla. Valdemar mindig lassította a játékot ,ezt is pont most kellett berakni :( Gratulálok

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.