Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Itt találsz segítséget az adatok megváltoztatásához:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/felhasználói-adatok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Ha, valami miatt nem sikerülne, akkor fel kell venned a kapcsolatot a supporttal:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a továbbiakban ott fog zajlani a kommunikáció, a kapcsolatfelvételről is ott kapsz visszajelzést. Ha, az automatikusan kitöltött e-mail cím egy korábbi, már nem használt fiókod, akkor azt nyugodtan írd át, a most használatos e-mail címedre.
    Ha, a "nem vagyok robot" igazolásánál akadályba ütközöl és nem tudod elküldeni a levelet, akkor szükség lehet állítani a kijelző méretén. Ezt CTRL - , illetve CTRL és egérgörgő használatával megteheted, majd a beküldés után visszaállíthatod az általad kedvelt méretre, CTRL + , illetve CTRL és egérgörgő használatával. Ezt kell látnod és kipipálni a jelölőnégyzetben, hogy Ember vagyok, majd csak ezután tudod beküldeni az igénylést.

Kérlek, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel után,már ne hozz semmit a fórumra az ott folytatott levelezésből, mert levéltitoknak minősül. A válaszidő adott esetben több időt is igénybe vehet. Kérlek, hogy ne írj több üzenetet ugyanabban a témakörben, mert csak az ügyintézési idő fog meghosszabbodni, mivel megnövekszik az adminisztrációs feladata az ügyintézőnek.

Sok sikert!

fcsilla és Swartsch kedveli ezt.
  2. Luminary

Szia!

Még nem is találhatod, mert még nem volt lehetőség megszerezni.
    A Svindlertábor utolsó, 3. küldetésében lesz elérhető.
    Az ismertetőt a 3. küldetéshez az alábbi linken éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459397

Feltűnt, hogy nagyon sokszor áthúzod az írásodat, ami időnként nagyon zavaró. Nincs szükség sem áthúzásra, sem aláhúzásra.
    Ha, nem szeretnéd az áthúzott szöveget használni, akkor jelöld ki a szöveget és kattints újra az Áthúzott szóra.
    upload_2025-8-18_20-32-36.png
    Az aláhúzott szöveget is a felső sorban találod, de elől: upload_2025-8-18_20-33-55.png

Köszönöm, ha figyelsz erre!

További jó játékot!

3. -Pancsi2000-

-Pancsi2000- Járnitanuló

Szia ! Nyaralás miatt az első feladatokat nem csináltam meg ,igy nem tudom a felhőt kiváltani a horgászós feladatoknál, ha meg lesznek a gyöngyeim akkor sem lehetséges? Gazda: -Pancsi2000- ID: 10934527

4. Luminary

Szia!

Sajnos nincs jó hírem. Hiányzik 1 db Strandlabdazseton, anélkül nem jutsz el a felhőig. Próbáltam teszten, de a másik irányból nem oldanak fel a buborékok.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.