Kérdések a Bahamarama szigettel kapcsolatban

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. raduka.blanka

raduka.blanka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kedves Adminok, azt szeretném meg tudni, hogy a TOLLAS MACSKA-HÉTVÉGI KÜLDETÉST miért nem tudom csinálni, mivel a feltételek meg vannak. (3.farmos szint, Baharama megléte)
    Gazda: raduka.blanka
    ID: 57634465

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos rosszul jelent meg az ismertetőben, s a Központi táblázatokban is.
    Farmos 100-as szint szükséges A tollas macska event elkezdéséhez, s mivel Te jelenleg a 99-es szinten vagy, ezért még nem jelenik meg Nálad.
    Az ismertetőt máris javítom, a hibáért és az ezzel okozott kellemetlenségért elnézést kérek!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  3. pistacia2

pistacia2 Járnitanuló

Sziasztok!
    a kérdés még mindig ugyan az....., mikor lesz Baha fejlesztés, meddig ácsorgunk a 800. szinten?
    köszi

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jelenleg nincs tudomásunk a Baha szintek fejlesztéséről, ezért választ sem tudok rá adni. Akkor sem, ha gyakran megkérdezed. Figyelemmel kell kísérni a hivatalos közleményeket, mert leghamarább ott lesz olvasható, ha bármi ilyen fejlesztés történne a játékban. Továbbra is jelezzük a játékmesterek felé, de, hogy mikor történik ilyen irányú fejlesztés, arra már nincs ráhatásunk. Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok.:)

Sali~*.*, Dolphin, szoknya és 4 más kedveli ezt.
  5. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Mosómedvemaszkot miért nem tudok építeni a műhelyben? Most vettem észre, hogy nincs is nagyon maszkom. Talán ami van azt valahonnan kaptam? Ezzel most nem vagyok képben. Köszönöm ha segítetek.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Műhelyben Titkosügynök-képzőt keress a Hal és a Kakukk között.

Sali~*.*, Luminary, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A mosómedvemaszkot a Titkosügynök-képzőben lehet előállítani. A Titkosügynök-képzőt a Műhelyben lehet elkészíteni, nálam a hal és a kakukk között található.

Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860779

Minden ólról és terményesről részletes leírást találsz az Enciklopédiában itt:
    Állatok, termények, ólak a játékban

Mosómedvemaszkot kaphattál a Műhely cuccok ládája II-ből és a Romantikaláda VII-ből is (lásd:Minden, amit egy láda rejt).

Utoljára szerkesztett: 8.9.24
    Sali~*.*, Dolphin, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kisbéka2017

kisbéka2017 Fórum-zöldfülű

Miért van az, hogy mostanában az úgymond kicsik nem is tudnak játszani? Korábbiakban a 3. szinten lévő is tudott eventeket csinálni. Most meg csak a 100. szinttől. Ez annyira nem igazságos. Olyan játékot nem lehetne, hogy a kicsik is tudjanak valamihez jutni, ha dolgoznak érte?

9. Dolphin

Szia,
    ezt a kijelentésedet nem értem, hogy a "kicsik nem is tudnak játszani". Minden Játékos, aki regisztrál a játékba, tud játszani, szerencsére a Farmerama nem csak az eventekről szól. Igen, az utóbbi időben volt néhány event, ami magasabb szint meglétéhez kapcsolódott (s lehet lesz ilyen a jövőben is), s megértjük, hogy ez bánt Benneteket, hogy ebből így a szintkövetelmény miatt kimaradtok, de ezt az időt ki tudjátok arra használni, hogy akár a pajtátokat töltsétek, akár a piacra termeljetek, a CSP készletet gyarapítva.
    Nézd meg milyen gazdaköri feladatokat tudsz teljesíteni, termelj a Parti nyaralóhely szezon Megrendelőinek, nézz körül a kihelyezett dekorjaidnál, nem tudod-e cserélni olyanra, amivel több TP-t tudsz szerezni az aratáskor - nézd meg, nincs-e üres területed a dekoros területeken, ahova még ki tudsz helyezni dekort, ha esetleg nem tudtad még az összes helyet felszabadítani, nézd meg, hogy tudsz esetleg ott haladni. Nézd meg a Dobozban a Váza alatt, hátha vannak olyan ládáid, amik TP-t adnak. Aratás előtt tegyél be olyan termékeket a rekeszbe, amik segítenek több Tp-t szerezni, s ezen ténykedésekkel elő tudod segíteni, hogy mielőbb elérd a 100-as szintet Te is, s akkor nem fogsz a jövőben kimaradni az ilyen, magasabb szinthez kötött eventből.
    Nem tudom mióta játszol, hányas szinten vagy, de érdemes benézni az új matricás albumba is, mert a rendelkezésre álló matricákkal is tudod növelni a TP szerzésedet.
    Szerencsére ez a játék sokrétűen játszható, mindenkinek magának kell megtalálni a céljait.
    Sok sikert a fejlődéshez, találd meg örömödet a játékban.

Othep, *Berlin*16, Luminary és 4 más kedveli ezt.
  10. szatmi

szatmi Aktív író

Miért kapjuk a rengeteg bahama TP-t, van valami kitűzött cél? Amennyiben nincs semmi amihez kellene a ttp, akkor van értelme??????? A bahamán 800 szinten vagyok

11. Dolphin

Szia,
    800-as szint felett a háttérben gyűlnek a további bahás tapasztalatpontjaid. Ha a Központ bővíti a szinteket, akkor egyből akár több szintet is lehetőséged lesz előrelépni. Nincs információnk arról, mikorra várható ez a bővítés, de ha figyeled a hivatalos híreket, akkor biztos nem fogsz lemaradni róla.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. szatmi

szatmi Aktív író

Köszi, várjuk az új lehetőséget!

Dolphin kedveli ezt.
  13. marti1231

marti1231 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam a Kincses szigeten és a hajótöröttek partján is lakat van, mert még nem szereztem meg őket. Szeretném megkérdezni, hogyan lehet ezeket feloldani, és a szentélyben hol található az a szobor, vagy szobrok ami ezeket feloldja, és mennyi aranybanánba kerül? Kerestem, de én nem találom ezeket. Itt a fórumon a szentély leírását is átbogarásztam, de semmi eredménye. A farm szintem 118, a Baha szintem 338. Előre is köszönöm a választ.

14. Dolphin

Szia,
    a Kincses sziget kiváltását a Maja majmok szentélyben a 8-as kamrában tudod intézni, 30 Aranybanán az ára.
    Ha kiváltottad ezt a szobrot, akkor a Gazdaköri küldetésekben megjelenik a Kincses sziget I. feladatsor, ez az első terület kinyitásához szükséges. Ha az első területet kinyitod, akkor megnyílik a Kincses sziget II. feladatsor, s így következnek majd sorban egymás után.
    upload_2024-9-11_18-44-47.png
    Itt olvashatsz erről a területről, a gazdaköri küldetésekről bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

A Hajótöröttek partját a Maja majmok szentélyében a 12-es kamra alsó sorában tudod kiváltani, 100 Arany banán az ára. Ezen a részen a további területeket a Farmárudában tudod kiváltani, Farmpengőért cserébe, erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...a-dekoroknak-a-trópusokon.20052/#post-1130758

Sok sikert az új területek felfedezéséhez!

Swartsch, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. marti1231

marti1231 Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm a válaszodat, de sajnos nálam van egy kis bibi. Hiába váltottam ki a kikötő szobrot a lakat nem tűnt el a kincse szigetről. Lehet, hogy ez valami hiba? Mivel ezt a szobrot nem most váltottam ki, már régóta meg van. Kliensen játszom. Mi tévő legyek, hogy elünjön a lakat, és megnyitható legyen a terület.

Gazda: marti1231 ID: 20438775

16. Dolphin

Szia,
    a Kikötő ez, innen lekerült a lakat - és megkezdheted a Kincses szigethez kapcsolódó gazdaköri feladatok teljesítését.
    upload_2024-9-11_21-4-35.png

Ha rákattintasz a Kincses szigetre (igen, azon még lakat van), akkor bejutsz a Gazdaköri feladatokhoz, a Kincses sziget I - hez. Ennek részletes leírása van azon a linken, amit az előbb vittem Neked. Ellenőrzésem alapján, már el is kezdted a küldetést.
    Amikor ennek készen lesz az 5. szinten a Gyémánt feladata, akkor megszerzed az 1. területet a Kincses szigetből, ekkor fog onnan a lakat lekerülni és az első területre tudsz majd már dekorokat is kitenni.
    upload_2024-9-11_21-10-46.png
    Sok sikert a haladáshoz!

Swartsch, marti1231 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. marti1231

marti1231 Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin!
    Nagyon szépen köszönöm a magyarázatodat. Világosságot gyújtottál az agyamban. Erre volt szükségem.
    További jó játékot és szép napot kívánok neked!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.