Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Dolly56-

-Dolly56- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy részletes lekérdezést a paysafecarddal vásárlás kapcsán hol találok . Üdv :-Dolly56- ID: 23558600

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ebben a kérdésben mi itt a fórumon nem tudunk Neked segíteni.
    A Paysafecard weboldalon nézz körül, vagy az ottani Ügyfélszolgálaton kérj segítséget.
    https://www.paysafecard.com/hu/
    Azt meg tudom nézni, hogy a Farmon milyen vásárlási tranzakcióid voltak, de azt nem látom, hogy milyen módon fizettél. Ha erre igényt tartasz, add meg az időszakot, amire kíváncsi vagy!
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  3. Kobaksz

Kobaksz Fórum-zöldfülű

Hello!

A gazdakörben kér feladatjegyet az egyik feladat, de nekem nincs. Honnan lehet szerezni?

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

bummka219, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Junior szaki

Sziasztok!

Nem tudom valós-e a problémám, vagy csak elnézek valamit, mindenesetre segítséget szeretnék kérni.
    A matricás feladatban nem tudom lerakni a matricákat, és hogy egyszerűbb legyen a megoldás, az ID számomat sem tudom megnézni, le van vágva a kép alja, és a 200-as szint alatti szomszédaim is eltűntek.

Farm név: Tityi-Totyi
    ID: 21 millió .......

Köszönöm szépen!
    További szép estét Mindenkinek!

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Matricás hibáról már tudnak a központban, javítás alatt van.
    Olvasd el az erről szóló jelentést!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/

Az ID számodat itt tudod megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/

A szomszédok eltünéséről pedig alább olvashatsz:
    Az aktivitási hőmérők hibája javításra került augusztusban, erről itt adtunk tájékoztatást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/
    Akik ma eltűntek a listáról, azok vélhetően már régóta nem játszanak /de az utolsó 30 napban biztosan nem végeztek aktív tevékenységet a játékban (aratás, vetés)/, csak nem észlelted, mert a hőmérő mindenkinél zöld volt (ha nem galambpostáztál velük, nem volt egyéb aktív kapcsolatuk velük, akkor nem tudhattad, h játszik-e vagy sem). A hiba javítása után kezdett csökkenni a zöld csíkjuk, ami napok óta már piros volt. Mivel mára lefogyott 0-ra ezen Játékosok aktivitási pontja, ezért eltűntek a Szomszéd listáról.
    Megértésedet köszönjük, további sikeres játékot kívánunk!

Swartsch, -ágianyu33-, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  7. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Junior szaki

Köszönöm szépen! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.24
    smoldering kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Szia Dolphin, Áthoztam ide a kérdésemet. Ma be tudtam fejezni a narancs albumot miután elhárult a hiba. A felugró ablak jelezte, hogy egy káprázatos matrica csomag a jutalmam. Csak fogalmam sincs hogy ez mit takar. Farmnév: SnéDóri ID:56643292

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Engedd meg, hogy Dolphin kollégám helyett én válaszoljak.
    A beragasztások során - bizonyos szám után - véletlenszerű ajándékokat kapunk, aminek az összetétele nem ismert.
    A matricás fejlesztés leírásában pontosan így szerepel:

"Meglepetés jutalmak
    A háttérben megtalálható egy előre összeállított jutalomlista, amely titkos. Ez a jutalomlista albumonként változó. A jutalomlisták összetétele sorozatonként váltakozik.

Tehát, egy adott albumban, minél több MTP-t gyűjtünk, az album bónuszának növekedése mellé, további plusz meglepetés ajándékokat is kapunk.

Az, hogy mennyi összegyűjtött MTP után, melyik albumban, milyen jutalom vagy jutalmak, milyen mennyiségben járnak, nem tehetjük közzé: ez már a meglepetés varázsa."

Ha, matricacsomagot kaptál, akkor meg kell nézned olyan albumnál, ami még nem tartalmaz 30 matricát, hogy mit tudnál fejleszteni. Valószínű az utolsó pár darab matricát kaphattad. De, ha időközben beragasztottad pl. a sárga albumba, akkor már nem jelenik meg.
    Ez akkor is így működik, ha az automatából kapsz egy darab matricát. Mindig a legutolsó a nyeremény.
    Itt látod, hogy a meglévő kettő mellé érkezett egy harmadik matrica. A kép csak illusztráció, nem nálad készült.
    upload_2024-9-25_22-20-51.png

A jobb felső sarokban tudod ellenőrizni, hogy mennyi matrica áll rendelkezésedre. Ha, már mindent felhasználtál - ami elérhető volt jelenleg - csak az eventből érkezö, a nyeremény és az automatás matricákat lehet használni, tovább fejleszteni.
    Érdemes az ismertetőt újra átolvasni, mert lehet, hogy elsőre nem minden egyértelmű.

https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/

Ha, nem erre gondoltál, akkor kérlek pontosítsd a kérdésedet!
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.*, SnéDóri és Swartsch kedveli ezt.
  10. afranya1945

afranya1945 Fórummogul

Helló! baharámán elértem a 800 asa szintet, nem látom. hogy a tapasztalati pontok hova mennek.

11. Luminary

Szia!
    Gratulálok, elérted a Bahama 800. szintjét. :)
    Mindaddig nem fogod látni a számláló változását, amíg nem lesz bővités a Szigeten. Ettől függetlenül a pontjaid nem vesznek el, mert a háttérben gyűlnek a BTP-k. Jelenleg nincs arról tudomásunk, hogy mikorra tervezik a Bahama fejlesztését, a szintek bővítését. Amikor ez bekövetkezik, akár több szintet is ugorhatnak a jelenleg 800. szinten táborozók.
    Több választ is olvashatsz ebben a témában a Bahama szigettel kapcsolatos topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-a-bahamarama-szigettel-kapcsolatban.21838/
    Köszönöm a megértésedet, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  12. kisbéka2017

kisbéka2017 Fórum-zöldfülű

Na akkor megint nem játszhatok, mert még nem vagyok a 100. szinten. Sajnálom.

13. levi5

levi5 Törzsjátékos

Helló !
    Szeretném megkérdezni azoktól akik egyszerre több picolót nyitottak már kb. milyen gyakorisággal ad Jack-et vagy Farmaranyfát ?
    Ha a holnap kezdődő eventet végig viszem meglesz a 60 picoló ládám, és szeretném lerakni a kerge kertbe meg a világitótoronyba.:) Még soha ennyi nem gyült össze.... kb tavaly nyár óta gyüjtöm.... tavaly utoljára 25 darabbol jött 2 farmaranyfám arra jól emlékszem meg 3 varázskalap és egy Jack.... a többit nem tudom már....xD

14. Norbertoo81

Norbertoo81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok'
    Ha vetogeppel veletlenul egy egesz teruletet 40db nagy foldkockat 1nyomasra telitettem mas novennyel mint amit szerettem volna.,,, vissza lehet esetleg vonni koszi

15. Luminary

Szia!

Nem tudod visszavonni a vetési műveletet, pontosabban egyik műveletet sem. Ilyenkor törölni tudod a már bevetett földeket. A beültetett magok elvesznek.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Az, hogy az aktuális eventet nem tudod elkezdeni, nem jelenti azt, hogy nem tudsz játszani. Nagyon sok lehetőség van a farmon, amivel tudod gyarapítani a gazdaságodat és fejlődni tudsz. Lehet a pajtába termelni növényeket, állatokat. A gazdaköri feladatokat is sorra lehet venni, megtermelni a beadáshoz szükséges javakat. Ha valamiből felesleged van, akkor el lehet adni a piacon.
    Az eventleírásban olvashatod, hogy milyen növények, állatok szükségesek az adott eventhez. Meg lehet tervezni, hogy mit kell beszerezni a cserenapon a léghajóról és mi az, amihez magad is meg tudod termelni a horrornövényeket és Jack boltjából ki tudod váltani.
    Ha még nincs minden teliholdas területed feloldva, akkor ez a hosszú nyitvatartás nagyon jó lehetőség a területek feloldásához.
    Ne keseredj el, találd meg az optimális utat a fejlődéshez, szintlépéshez és akkor nem maradsz ki a következő szintfüggő eventekből.
    Sok sikert és további jó játékot!:)

vihence, Swartsch, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Gratulálok a 2 FA fához, igazán szerencsés nyitás volt:)
    Kérésedre tesztfarmon nyitottam Piccolókat. A Világítótornynál 38-at:
    upload_2024-9-26_5-49-5.png

A Kerge kertbe 33 fért ki, így több lett, mint amennyi most neked lesz.

upload_2024-9-26_5-51-49.png

Sajnos Farmaranyfa nincs a bontásban, de ez nem jelenti azt, hogy neked nem lesz. :) Statisztikailag annak is csekély az esélye, hogy 25 ládából 2 Farmaranyfát kapj, neked mégis sikerült.
    Sok sikert az eventhez és a Piccolókhoz is!:)

Sali~*.* és levi5 kedveli ezt.
  18. levi5

levi5 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm, hogy nyitottál és képeket is közöltél :)most könnyeben fogok kalkulálni, hogy kb mire számitsak a pikolokból...persze szerencsekérdése minden nyitás..... 38+33 = 71....megvárom, hogy meglegyen a 71 darabom és akkor nyitok nagyon kiváncsi leszek az eredményre...majd jövök képekkel. :inlove:

Sylja, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  19. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Nagyon köszönöm a válaszodat. Sajnos egy mondatomra nem kaptam választ. Kb 2 hónapja írtam a supportnak levelet, h megváltozott az e-mail cimem, és azóta sem történt semmi . Az elöző e-mail címem teljessen megszünt oda már nem kapok semi üzenetet és így nem tudom a régi e-mail cimet megváltoztatni. Ezt azért kérdezem h mit csináljak h lehet e mégegyszer írni. Köszönöm a választ

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kaptál választ arra is:
    "Esetleg Ticket számot tudsz adni a bejelentésedről? Ha igen, rá tudok kérdezni a bejelentésed státuszára."
    Enélkül én nem tudok segíteni, ha nincs Ticket számod, javaslom adj fel egy új bejelentést az ügyben (s hivatkozz benne arra, hogy volt korábbi bejelentésed is). E-mail cím módosítással kapcsolatban csak a Support tud segíteni, mi itt a fórumon nem.
    Megértésedet köszönöm!