Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. b-meg

b-meg Junior szaki

Köszi a választ.

2. kelemeny

kelemeny Fórum veteránja

Sziasztok
    Csak egy óvatos kérdésem lenne .
    A kliens másnál is lefagy néha?
    F5 megoldja, csak kicsit bosszantó.

cicimsincs kedveli ezt.
  3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos ilyen előfordulhat a játékban. :(

Türelmedet kérjük és megértésedet.​

cicimsincs kedveli ezt.
  4. gittike100

gittike100 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok.

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Összegyüjtöttem már többször a 2500 csillagot,hogy beléphessek a Gyopárvölgy nevű játékba.
    Sajnos egyszer sem4287 sikerült.
    Láttam,hogy előbb a Napraforgó dombhoz kell megszerezni a belépést,de sajnos nem találom a megoldást.
    Segítsetek nekem,hogy még élvezetesebbé tegyem a játékot!
    Sok éve játszom a Farmeramával,de ez most kifogott rajtam.
    Kérem,hogy segítsetek.

Előre is köszönöm.

gittike100 gazda

ID 4287366

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Tölgyön csak akkor váltható ki egy rúna, ha az előte lévő(k) is ki van(nak) váltva. Vagyis csak a "Kerge kert tapasztalat" rúna kiváltása után válik kiválthatóvá a Gyopárvölgy rúnája.
    A Napraforgódomb pedig akkor nyílik meg, ha eléred a Gyopárvölgyben a 25. szintet. Vagyis nem előfeltétele a Gyopárnak, hanem egy ott szerezhető jutalom.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Áthoztam kérdésedet ebbe a topikba, mert nem oda tartozott, ahova írtad. Megértésedet köszönöm.

Ellenőrzésem alapján jelenleg nincs meg a 2500 csillagod.
    Másrészt a Bölcs tölgy tetején, ahol a Gyopárvölgy rúnája megtalálható (kékkel jelölve), még több rúna kiváltása nem történt meg. Ezeket pirossal jelöltem. Piros nyíl mutat a Gyopárvölgy rúnájához. A két hiányzóból egy-egy szintet kell kiváltanod ahhoz, hogy a Gyopáros rúnát elérd.
    upload_2023-9-17_20-17-55.png
    A többi kérdésre pedig Toma játékostársadtól már kaptál választ.
    Sikeres csillaggyűjtögetést kívánok.

7. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Szia!segitseget szeretnék kérni,a gyoporos völgybe a 3x learattt fát nem tudom kivagni hogy újat ültessek üdv bakosagi54 id:18559029

8. Dolphin

Szia,
    megtelt a tárolód, azért nem tudod kivágni a fákat. Használj fel előbb a fatuskókból (pl. készíts új fát), utána menni fog.
    A közelgő telítettséget jelzi a raktárban a harang is.
    upload_2023-9-18_8-45-45.png

9. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

köszönöm a segitséget

Dolphin kedveli ezt.
  10. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdésedet továbbítottam, a válaszig kis türelmedet kérem!
    Most a teljes területed bevetett állapotban van, 2 óra 10 perc múlva fog a növényed beérni. Eventnövényt már nem is kellen termelni, mert az elegendő az 5 hiányzó gesztenyeleveshez, ami van a pajtában, inkább hosszú érésűt növényt ültess, hogy legyen elegendő gesztenyéd a Gesztenyeleves készítéshez!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.23
  11. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Ó köszönöm a tippet!!! Erre most hirtelen nem is gondoltam! :inlove:

smoldering kedveli ezt.
  12. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

Szi!
    a ! Elnézést kérek, de szeretnék repülő szőnyeget termelni, csak nem tudom, hogy melyik állatnál kell keresni. Köszönöm előre is

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Valaki világosítson már fel a felhőknél szerezhető jutalmakkal kapcsolatosan, hogy miért van az az őrült nagy különbség a farmos és a trópusi tapasztalatpont között. Azért sem értem, mert a farmon , annak ellenére, hogy naponta többször is fenn vagyok, kell egy félév, hogy egy szintet lépjek, míg a bahamán már egy féléve elértem a maximumot. ( Persze, örülök, ha szintbővítés lesz, akkor már lesz bőven pluszban tp-m, de jó lenne, ha a sima farmon is gyorsabban lehetne haladni, mert így sokszor a nincs is kedvem a játékhoz. ) Köszönöm előre is.

Böbebaba60 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    azt, hogy egy felhő milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Központ határozza meg, az ő döntésük. Néha megpróbálunk javaslatokat tenni számukra, ez azonban nem garancia arra, hogy el is fogadják.
    Megértésedet köszönöm

szemike50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. szemike50

szemike50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  17. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Segítséget szeretnék kérni tegnap megvettem a felhőket amit eladásra kínáltak de nem találom sehol már a nevüket sem tudom volt még ezeken kívül más ajándék is de azokat sem találom? Kösz a segítség!! Várom!!

18. Dolphin

Szia,
    két felhősor csomag vásár volt, mivel ID-t és farm nevet nem hoztál, általánosságban tudok válaszolni.
    Az egyik csomagban 2 felhősor volt, a másikban 3 felhősor és egyik felhőhöz a rávaló dekorok is.
    Ez a két csomag - fontos, hogy ne a csomagnevét keresd a paszulyon

19. mamuci44

mamuci44 Törzsjátékos

Köszi a segítés de nem találom a felhősorokat vagyis nem tudom hogy keressem! megadom az ID 11354999 számom! ha segítenél! Köszi

20. Dolphin

Szia,
    be kell menned a Paszulyhoz. Fent találsz egy keresőt, s oda be kell gépelni a felhősor nevét.
    példának hoztam a Samhain-t, nálad készült a kép
    upload_2023-9-27_12-50-22.png
    Mindkét csomagot megvetted, így összesen 5 felhősort kaptál :)
    Másik megoldás, hogy rászűrsz a Befejezetlen felhősorokra, és ott lesznek a lista alján, mivel ezek régebben kerültek már játékba
    upload_2023-9-27_12-53-36.png
    Ott lesz mind az 5 darab.
    Az előző válaszomban megtalálod az 5 felhősor nevét, amit szereztél. Sok sikert!

Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.