Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, megnézzük mi történhetett a gekkólak óladdal.
    További jó játékot!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Üdv!
    Most csinálom a zuhatagok szigetének 2. időkorlátos részét, elondítottam az órát, de nem jelenik meg az óra a kihelyezett területen.
    Kérdeznem, hogy ebben az esetben is aratáskor be fog kerülni a mennyiség a feladatba?
    iboly65 ID: 37916177
    Közben megoldódott, köszi

Utoljára szerkesztett: 12.5.25, 12:34
    Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  3. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

köszönöm de nem szükséges.

4. pantec

pantec Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Gyopárvölgyön sajnos a mai napig nem tudok kiigazodni.Valaki megtudná mondani miért nem tudok egyetlen fát sem kivágni?Nagyon nehéz így haladni,földterületet szerezni.Segíts ha tudsz.Köszi

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően megtelt a Fatuskó tárolód vagy a Zöld üzemanyag tárolód (ide kerülne be a Gyújtófa, amit kivágáskor kaphatunk).
    Menj be a Raktáradba, s nézd meg, hogy nincs-e narancs vagy piros kisharang valamelyik tárolóban.
    Amikor belépsz az Északi erdő területére, a jobb alsó sarokban is kapsz figyelmeztetést azon tárolókról, amelyek telítettek, közel telítettek.
    Amit fontos tudni a Gyopárvölggyel kapcsolatban:
    amit itt termelünk, megszerzünk, azt fel is kell használnunk; a Raktár nem gumifalú, mint a Farmon a Pajta.
    Ha telített a tárolód, akkor használj fel belőle, készíts belőle Faanyagot, majd új fákat, vagy dobd be az Újrahasznosítóba.
    Mivel nem hoztál azonosító adatokat (Farm név és Farm ID), így csak ilyen általános választ tudtam adni. Ha nem boldogulsz, akkor kérlek, pótold az adatokat és benézek Hozzád.
    A Gyopárvölgy ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    Sok sikert a haladásban.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. xaveriana

xaveriana Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Kiváltottam a szentélyben a duriánfa szobrot, de hiába próbálom megvenni a kosárnál, nem találom. Az utána kiváltott juhar levelű lángfa megvan, de duriánfa nincs sehol.

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos a szentélyben a Duriánfa szobor neve hibás, mivel nem a duriánfát oldja fel vásárlásra, hanem a Neesiafát.
    A következő kép nem a te farmodon készült.
    upload_2025-5-14_17-47-26.png
    Többször is jeleztük már a központ felé a hibát. :) :)
    Nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz javítva.
    Megértésedet köszönöm.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Menitala

Menitala Fórum mestere

Kabonai tapir-t hogyan lehet tenyészteni? Lemaradtam valamiről, Köszönöm! Üdv.

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem értem a kérdést, ne haragudj. Hol találtál ilyet, hogy a Kabonai tapír tenyészthető? Ha, hibás ismertetőt találsz, akkor kérlek a jelentés gombbal jelezd számunkra, hogy javítani tudjuk.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  10. Menitala

Menitala Fórum mestere

Bocsánat tévesen írtam!!! Nem tenyészthatő - hanem mint állat , nekem nincs. Köszönöm a segítséget! szép napot kívánok! üdv.

Luminary kedveli ezt.
  11. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nekem úgy rémlik van ennél egyszerűbb mód is, majd rákeresek és megküldöm.

Üdv.!A kosár vásárlásnál nálam csak a koponya kosár jelenik meg, a másik ültetős növény kosara nem. Az ismertetőben mindkét kosarat meg lehet vásárolni.ID 9805208

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.25, 14:31
  12. -Sudden-

Szia.
    Sajnos rosszul tudod, mert csak egyik jelenik meg attól függően, hogy melyik növényt választottad ki a kezdéskor.
    Azért a koponya kosár jelenik meg nálad, mert az Ammonitesz növénnyel kezdtél, az ammonitesz kosár csak akkor jelenne meg, ha a koponya növénnyel kezdtél volna hozzá.

Vagy az egyik vagy a másik kosár jelenik meg a fentebb írt módon, az egyik megléte kizárja a másikét.
    A 2 kosár leírását itt találod: KATT

Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi, felületesen olvastam, de kész vagyok, nem is volt rá szükségem.

14. Menitala

Menitala Fórum mestere

Kabonai tapir állat hogyan lehetett megszerezni, valamiről lemaradtam - pótólható. Piacon sincs.
    Köszönöm a segítséget. üdv.

15. -Sudden-

Szia.
    A Kabomani tapírlak, egy 2025 áprilisában megjelent új titokól, jelenleg nagyon friss, így az elkövetkezendő csere napon még nem biztos, hogy beszerezhető lesz.
    Más mód egyelőre nincs a megszerzéséhez.
    Megértésedet köszönöm.