Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A napló azt nem rögzíti,, hogy mit nem csináltál meg, csak azt, hogy melyiket igen. Az ólas, malmos és a gyopár megrendelőket megcsináltad. 3x kértél új feladatot, vagyis frissítettél. Sajnos összességébében tényleg csak 3 feladatot teljesítettél.

További jó játékot!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Luminary

Szia!

Igen, jó sokat kell termelni, mire összejönnek a pontok.
    Ha, már benne lesz a rutinodban, hogy mindig indítod a gyártást - nem lesz holtidő - akkor gyorsan összejön.
    Esetleg a Fejlődési taktikákban érdeklődj a Játékostársaktól, hogy tudnak-e valami tuti módszert ajánlani.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot!

Befejeztem a rizs eventet, de a nagyon erős dekorom nincs sehol. nem tudom kitenni a felhőre!

4. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem tetted ki valahova? Ha megcsináltad, meg kell lennie. A raktáradban, váza ikon alatt kerested?
    Farmnév és ID szám nélkül sajnos nem tudunk segíteni.

5. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Nem tettem ki sohova, a váza alatt sincs. ID:24442836 zsuana55

6. *Zinnia*

Szia!
    Elvittem ellenőrzésre a keresett dekort, ha lesz erre jogosult kolléga, hozom a választ.
    Addig is türelmedet kérem.

7. *Zinnia*

Meg is érkezett a válasz. Mégiscsak kitetted, illetve feltetted az Égig érő paszuly - Bölcs Tölgy felhősor 8 - on találta meg a kollégám.

Luminary kedveli ezt.
  8. RueNe1357

RueNe1357 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha megvettem Renzónál a mesterség helyét, azt utána hogy tudom felhasználni?

9. Luminary

10. chili48

chili48 Törzsjátékos

Sziasztok! Én nem szoktam csinálni a gyopárvölgyet csak most a mesterkurzus miatt szoktam belépni! Egyszerüen nem tudom hogy a fákat mennyi idő után lehet kivágni! Többször átolvastam de nekem nem egyértelmű!

11. *Zinnia*

Szia!
    Itt egy kép.
    Ha ráviszed az egeret, mutatja,hogy melyik érési fázisban van. Ez itt a 2. érési fázisban. Ha 3/3, akkor kivágható, sőt mást nem is tudsz vele csinálni.

12. chili48

chili48 Törzsjátékos

Köszönöm a választ! Ezért nem egyértelmű! A 3/3 ban van és mégsem tudom kivágni! ID12631923 chili48

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.26
  13. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a léghajónmaradt dolgok, kb mikor szoktak visszakerülni a raktárba. :)

14. Luminary

Szia!

Azért nem tudod kivágni, mert tele van a Fatuskó tárolód. A gyopáron csak limitáltan tudsz raktározni, amit megtermelsz azt fel is kell használni. Most pont van lehetőséged növelni a Fatuskó tároló kapacitását. Ehhez 1x Arborista jelvény 1. szint beadására lesz szükséged, amit a Bölcsesség útján el tudsz készítíteni mert van hozzá elég Alpesi sárgabarackod.
    Akkor most lássuk a raktáradat is. Ha, begyűjtötted az átalakítóból a faanyagot, akkor ismét indíthatsz egy 52 darabos alap faanyagot, akkor is lesz hely a tárolódban és kivághatod a fákat.
    upload_2026-5-6_15-31-24.png

Amikor belépsz a raktárba, a kis harangok figyelmeztetnek, hogy már kevés a hely a tárolóban. Ilyenkor kell belőle használn. Kiszolgálni a megrendelőket, beadni az átalakítóba, vagy végső esetben törölni.
    Az Egyéb kategóriában most pont ezt javaslom neked, mert nagyon sok Főkulcsod van. Ha, nem tudod csökkenteni a számát + előállítási helyek indításával, akkor a hasznos felröppenőket nem fogod tudni begyűjteni.

Javaslom az ismertető ismételt átolvasását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

Az Általános ismereteken belül a legelején megtalálod az Északi erdőnek és az Alpesi kertnek a részletes leírásához tartozó linket.

Sok sikert!

*Zinnia* és cicimsincs kedveli ezt.
  15. chili48

chili48 Törzsjátékos

Nagyon köszönöm a választ és a tájékosztatást!:))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.26
    Luminary kedveli ezt.
  16. *Zinnia*

Szia!
    Már vissza lettek könyvelve a feltett tételek. A raktáradban kell lennie. Nem találsz esetleg valamit?

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha valóban kiváltottad , bal oldalon a Láda- Kékváza alatt keresd!
    Ha nem találod, jelezz vissza kérlek!

18. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Már kerestem de sajna nem találom nézd már meg légyszi hova tehettem esetleg ki
    Frissités után renzonál is megnéztem hátha hiba miatt nem váltottam ki de nincs ott sem :)

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm szépen a válaszod!
    Kollégám máris megkereste neked a dekort.

Már kitetted a Kedvencek futtatójába.
    upload_2026-5-6_21-19-52.png
    A jobb alsó területen keresd meg.
    Lehetőleg NE írjál több Topikba, elég egyszer jelezned a kérésedet, csak több munkát adsz nekünk vele!
    Köszönjük, ha ezentúl így jársz el!

macimami1958, Luminary és Marcsi5656 kedveli ezt.
  20. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Bocsánat:)Nagyon nagyon szépen köszönöm:)
    További szép estét:)

smoldering kedveli ezt.