Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget kérnék. Van gombamaszk receptem, de sajnos nem tudom, hogyan kell használni ! Köszi, ha segítetek !

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Felvilágosítást kérek! Az a problémám, hogy van 5 db Álbotinátor tanyám, és a Bahamán 14 db Álroystonea pálmán. Minden együtt lenne az Álbotinátor tápkeveréshez, de egyik malomban sincs rá lehetőségem. Megjegyezném hogy se Botinátortanyám, se Roystonea pálmám nincs. Előre is köszönöm a tanácsot!

Utoljára szerkesztett: 1.10.26, 09:07
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek eventes kellékek voltak, visszaváltották. Nálad valamiért megmaradtak. Ne foglalkozz velük, semmire sem jók; legfeljebb a pálma termése dobható be valamilyen fatermést kérő gazdaköri feladatba (de nem tudom, megjelenik-e a lehetőségek között, ezt esetleg kipróbálhatod).

kigyo51, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Tehát van egy adag nagy semmim ami már semmire sem jó. Így a Batinátor tanyákról és a Roystoneapálmákról már lemondhatok a hátra lévő Farmerama játékban. Nem tölt el örömmel a várható lehetőség!

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Soha semmi nem volt a játékban egyszeri, még az sem, amit annak ígértek be. A Kockás mocsár eventekben megszerezhető fák és ólak egy idő után megszerezhetőek lettek más módon: eventek nyereményeként, kosárban, válogatásban, stb. Cserenapon is hozzá lehet jutni. Ilyen párosok voltak korábban a koreai fenyő és a kardinálispinty, valamint a szúrszop-fa és a kroki. Így lesz ez minden bizonnyal a roystonea és a botinátor esetén is. A fatermések piacról is beszerezhetők.
    (Csak halkan kérdezem: a saját játékodhoz ezek a cuccok, amiről azt sem tudtad, micsodák is valójában, tényleg olyan nagyon kellenek? Szerintem simán ellennénk negyedannyi fával és állattal is; növényekről már nem is beszélve...)

Utoljára szerkesztett: 1.10.26, 09:39
  7. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

8. gréta201105

gréta201105 Fórummogul

szia! bal oldali hír értesítőm 4 hírt jelez de nem tudom megnézni csak a napi ajándék rész aktív

mani2004 kedveli ezt.