Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez a típusú dekor mindig akkor volt teljes ha vettünk hozzá10 fejlesztést... a többi fejlesztés majd eventekből szerezhetjük meg...:music:
    Nincs új a nap alatt...

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem bármilyen ól megfelelne , főleg neon kacsa ól . :inlove:

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Miért a kacsa?
    Mi a célod velük?

4. HéricsBáró

Lehetne olyan cél is , hogy minden farmra , 1 terület neon ól , fajtánként .
    Aztán mehetne a turbó malom , füstölne a komfort talaj , dagadna az állat sereg , és fajtánként , több ezer millió lenne .
    Aztán , minden farmon tenyészteni , arany állat sereg , átküldeni gazdakörbe a levesmesterbe

Hip hip harrá , suttog a fenyves zöld erdő .

5. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Mielőtt megvenném az új dekorhoz az első öt fejlesztést, mi a garancia arra, hogy a központ nem fogja átírattatni a moderátorokkal (nem, nem titeket hibáztattalak eddig sem) a 375%-ot 37,5%-ra, vagy valami másra? Csak mert ez sláger mostanság!!!

feki13 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Még a party pöri legújabb nyereménye is többet ad . Népharag lenne . :D

Spanlotus776367 kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Bármit bármikor változtathatnak, azt hiszem van ilyen szabályuk.
    Akár utólag is, így a kérdés teljesen jogos.
    Mi annyit tudunk tenni, hogy máskor ezt sem vesszük meg.
    Viszont általában az ilyen fejlesztések nem szoktak változni, ilyenre nem emlékszem, így én is megvettem.

Fätum és Spanlotus776367 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Én nem vettem dekor fejlesztést , nem érek rá fejlesztgetni . :inlove:

9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Imádom az ilyen mini szerencsejátékokat, ezt az ólválogatást is annak tartom. 1-1 mindig szoktam indítani a vicc kedvéért. Most is hiszen a terményesek csábítóak...deeee kiii találta ki, hogy a ritka részbe muflon ólt tegyen?! :D Most adtak egyet teljesen INGYEN! :D Lekattanhatnának már erről a témáról...a sárga ólak meg ugyancsak hagynak kivetnivalót a ritka kategóriában.

Update: Nyitottam egyet, kiadta a ritkát...:D Imádkozó sáska, én azt nem tudtam, hogy ALAP ólat is ad nemc sak a fejlesztést :eek: Ennek most így még örülök is:inlove:

.julia0905. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Valakit megcsapott a tenyészválogatás szele , hogy hejjj , erre vártunk eddig ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)

Rólam lepattant a szél, de aki megkockáztatja sok sikert hozzá.
    Írtam egy baglyot, örülnék, ha válaszolnál rá.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Bakker, nem vettem tegnap észre, hogy turbó terményes ólak akció van o_O Na mindegy. Jobb későn mint soha. Most tettem ki a bahára szuper fincsiséggel terményeseket. Júúúj, de mérges vagyok magamra, hogy nem figyeltem. De annyi az infó mostanában, akció, akció hátán, event event hátán, hogy totál el lehet veszni bennük :music:

13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

feki13, kannap és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Nekem tetszik ez a kínálat, bár halvány fogalmam sincsen, hogy mi van meg belőle és mi hiányzik. A felhőket általában rendszeresen megvettem, remélem azért jelenik meg belőle pár nekem is.
    Kár hogy a dekorokat lebutították azokra szívesen költöttem volna. Jó tudom, hogy az egy másik vásárlás, de az sajna nincsen már hónapok óta.
    Az utolsó mondatoddal mélyen egyetértek, csak legyen folytatása is.

HéricsBáró, tina07141983 és kannap kedveli ezt.
  15. kasszás

kasszás Járnitanuló

Szia!

Sokan bele futnak majd, hogy vásárlás után döbbennek rá, hogy a (+), néha -

Fätum és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Az ismertetőben elég nagy piros betűvel van kiemelve.
    Szia!

"Figyelem!
    A csomagajánlatokban szereplő és az egyenként megvásárolható dekorok egyike sem rendelkezik (+) tulajdonsággal, vagyis TP/TTP-n kívül nem ad más bónuszt!
    "

Sajnálom, ha nem olvassák el.

HéricsBáró, Fätum, kasszás és 3 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Csak egy gondolat jött belőlem. Megtippeljük? :D

Fätum, peter1022, tina07141983 és 2 más kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Toma!
    Átjöttem ide, naaagyon köszi a hírt! :inlove::inlove:
    Vendégem vagy egy sörre, ha fogyasztasz! :D
    Huhh ragyog a szemem:inlove: Még nem néztem át, örömömben főzök egy jó vacsit, este meg megnézem mire is futja! :)

Fätum, -BombadilToma- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

6242o_O Szerencsére nem hiányzik mind... 8)
    de ami hiányzik arra vevő leszek:inlove:
    ha ez csak a kezdet.. kaphat a bp csillagos ötöst is;) ha jól számoltam 3 felhőt tudok majd megvenni...:inlove:

Utoljára szerkesztett: 21.3.25
    peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Jó irány az biztos. Bár szerintem nem miattunk csinálják ezt a vásárt, hanem mert kell nekik az extra bevétel. Kíváncsi vagyok nekem lesz-e benne olyan, ami hiányzik... kicsiknek ez remek lehetőség. Szóval összességében köszönet. ;);)

-Holdfeny-., feki13 és zsani_apja kedveli ezt.