Visszajelzés Látványos vízisízés - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Én nem úgy nem aprózom el, hanem mindíg letermelem a hozzávalót full és akkor adom be egyszerre nem az event elejétől macatolok.xD
    Szinte mindíg sikerül indulás után másnap v harmadnap beadni addig kibírom.:);)

aida2330 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÁÁÁ én olyan hű bele Balázs módjára játszom;)

3. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Még 14 db mentőmellény és végzek,de maradt növényem letermelve és csak most olvasom hogy a sok rinyálás miatt változtattak a beadandó növényeken.Nagyon örülök neki mert maradt ugy 5_5 ezer növényem amire fölöslegesen pazaroltam energiát időt,de igy jár aki dolgozik és nem olvas közben híreket

4. kucune

kucune Utánpótlás-írogató

ritkán szoktam írni,inkább csak olvasója vagyok a fórumnak.sajnos baleset ért,sikeresen eltört a kezem,bár itt faluhelyen a favágás mindennapos téma.egy nagyobb szélvihar,és már nincs is internet,de van helyette békakurutty.hozzá vagyok szokva a fenn akadáshoz,de most azért egy kicsit csalódott vagyok.a mostani eventre készültem,ha már itthon vagyok.bevetek mindent,5jack,több ezer szt,kkt,bónuszok,több száz pp.és erre tessék,csökken a beadandó,mire letermelem.2010 játszok,de ez fájt.

5. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    meglett a 3. felhő tegnap... még néhány pipa hányzik a teljes teljesítéséhez;) Ma meg lesz!
    xDxDxD Ennél nagyobb probléma ne legyen ...

varga1234 kedveli ezt.
  6. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Most kezdtem el beadogatni, és azt vettem észre, hogy a farmaranyat nem adja hozzá a meglévőhöz. Lehet hogy a többit sem, azokat nem látom, de ez tűnt fel. Tapasztalt még valaki ilyesmit?

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, sokszor látok hasonlót. Mindazonáltal csak megjelenítési hiba, minden esetben megkaptam mindent, de nem egyszer ez csak később, esetleg csak teljes ki-belépés, sütitörlés után látszott. A felső információs sáv frissítése sajnos hibás, sem a FA, sem a CSP, sem a csillag nem adódik hozzá a meglévőhöz - látszólag. De megvan, csak kell egy kis idő neki.
    A másik véglet, amikor a kattintás pillanatában már jóvá is íródik a FA. Ha ilyenkor felnézek, és látom, ahogy felrepül az új FA a kijelző alá; és hiába várom, hogy nőjön a mennyiség, az már megtörtént, mielőtt odapillantottam - amit a jegyzeteim igazolnak.

vihence, katimami51, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha bármikor kétséged merül fel ilyen helyzetben, mindig kérhetsz ellenőrzést valamelyik Segítségkérő topikban, farmnév és ID megadásával.
    Pl. itt:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

GA-BI-O-Farm, inanna11 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Gratula! En tegnap kész lettem.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Persze igy igaz csak azért írtam hogy sokat olvasok olyanról hogy nem csinálom tovább mert sokat kell termelni,mindenki panaszkodik pedig példa vagyok hogy pár szuper cseppel sokkal előbb is megvan de ha nem használom akkor is a végéig meglenne

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Panaszkodók elégedetlenek mindig voltak... lesznek;)
    Felnőttek vagyunk, önmagunk örömére játszunk;) Van akinek a rinyálás a játék...:wuerg::p
    A Való világ ügyes bajos dolgai miatt mostanában a pontos aratás álom... :oops: De jövök, amikor ráérek... mondjuk a zöld csepp nem gond... s igyekszem nem túltermelni... még egy egy kör növény kell és kész;)
    Húúú volt amikor több ezer növényem maradt... - legalább értelmes tételért váltanák vissza:music:

aida2330 és ljanika6 kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, köszi!
    És ha mantaráját akarok nullázni?
    Az Bahás, és ha az összes többi összeadódotthoz külön rámegy a 25%, akkor 3 v. 4 festés elég bír lenni? Köszi!
    Nekem is Vir.dallamok lett a második bontás. Én is szeretem. Te kis háborgó, mi vagy te, tenger?
    Ezt már mások is pedzették, hogy az event felröpire talán hatnak ezek a sorok ill. a rekeszes sót-cukrot növelő bónuszok, de tudomásom szerint nem lett megerősítve a hír.
    Persze, hogy működik Pannik nélkül, de ha nem akarok + 2-3 aratást, akkor szoktam bedobni őket. Mivel most 4 terület adott felröpit, de 1 már be volt vetve, a maradék 3 közt osztottam el őket. Sokat tettem a szédültre, a többit felezve a 2 Bahásra. Igaz, nem néztem nélkülük, és nem is igazán lehet, de valsz van különbség már 7 Panninál is.

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahás 25%-os felhő nem adódik a többihez. Nullázáskor nem számít.
    3 Virágfestéssel nem lehet nullázni.
    4 Virágfestéssel lehet, még összesen 20%-nyi bónusz kell termékekből (Valentin-napi cserép, Tojáspuncs/Sajtgolyó) és felhőkből (Szárnyas ovi, Húsvét 2012, Karneválkirálynő, Májusi játéknap). Ha nem rendelkezel a Húsvét 2012 felhővel, akkor legfeljebb csak 1+fél óráig tudsz így nullázni; alaposan meg kell tervezni, mit teszel ki, és előre érdemes berendezni a területeket.
    A többi ólra ható bónusz nem adódik hozzá a felsoroltakhoz; sem a víz, sem a rúna, sem a szupertáp, sem azok a felhők/dekorok, amelyek nem hatnak mindenhol vagy minden ólra. Mivel nem adódik hozzá, a nullázásban nem játszanak szerepet.
    5 Virágfestés mellé nem kell semmi más, amíg hatnak, nullázhatsz.

Itt nagyon részletesen leírtam mindazt, amit az ólak érésidejéről tudni lehet, illetve a nullázást is részletesen kifejtettem: https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/page-206#post-1244341

maszilva, -Böcsi-, vasaló57 és 11 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia!

A tenger az jó;) persze néha háborog:p

Lassan pipa kerül az eventre;) Utána láblógatás....:music:

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Persze a világért sem akarom a Pannik szerepét kétségbe vonni, de mivel annak idején nekem mindig Teknős Tódort dobott a rendszer, így nem nagyon vagyok elereszteve. Igen, nézegetem a a hajón a kínálatot, jókat szoktam rajta nevetni. Ad egy Pannit, kér 30 kecsketejfát....ugyanmár:music: és hasonlók. Tehát én ezt a Panni dolgot nemes egyszerűséggel elengedem. Van amennyi van és használom őket időnként, de nem fogok rágörcsölni sem a hiányukra, sem a használatukra.
    Lehet, hogy időnként előveszek ilyen lerágott csontokat, mint, hogy mire hatnak a felhők....de, mivel van pár év kihagyásom és bár próbálom behozni a lemaradást olvasással, nem minden területen sikerül.
    De, ahogy írtam, általában event előtt aratok és akkor aktiválom a paszulyt, talán nem véletlen, hogy a nyitó felröppenőim mindig magasak;). Majd, még jobban odafigyelek erre is.
    Szóval semmi gond, gratulálok a Virágfestésedhez! Én várom a követkető 70-600 piccoló nyitásomat, hátha megjön a többi, amit szeretnék;):p
    Egy kis tenger :), már alig várom, hogy újra hallhassam a háborgását;):inlove:

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ha már így felverték a trágya árát gondoltam nyitok párat és piacra dobom,
    [​IMG] [​IMG]
    nem fogom tudni az összest eladni, de kómásan ne piacozzon az ember....
    Sok sikert az eventhez mindenkinek!

makkanch, inanna11, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Mennyit tudsz belőle tárolni:wuerg: Mert a többi elveszett:oops:

inanna11 kedveli ezt.
  18. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Tudom. Az 1 %-át sem!
    Kicsit kirázott a hideg pedig nem vagyok nagyon fázós!
    Még nem nyitottam 10.000 db feletti ládáimból sokszor, ebből soha nem szeretnék!
    Majd visszagyűlik szépen lassacskán. Ez volt a vésztartalékom mindig ha esetleg drága lenne a piacon egy event miatt. Most nem izgat nem eventezek most sem, a következőre meg már lesz annyi ami kell.

19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Most olvasom feljebb, hogy változtattak a beadandó növénymennyiségen. Előtte úgyis csodálkoztam, hogy viszonylag kis erőlködéssel sikerült ma befejezni:)Jó ez így, köszönjük szépen, termelünk a gazdaköribe:)

20. -Holdfeny-.

Sajnálom! :(
    Gratulálok! A gazdakör meg csak úgy ráérősen is telik;)

zolmány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.