Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a megoldásokat. Bearanyoztad a napomat.
    BUÉK!

Tittie, vihence, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  2. magika

magika Fórum nagymestere

Nem tudom hogy hova írjak, a téli csodavilág felhőn hiányzik a varázslevél dekorom és meg szeretném tudni, hogy van-e nekem olyan csak kitettem valahova, vagy nincs is? Ide azért írtam mert itt van élet a fórumon.

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt ritkábban járnak a moderátorok, mint a segítségkérő topikokban.
    A legjobb topik a problémádra szerintem ez: Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)
    FELTÉTLENÜL add meg a pontos FARMNEVEDET és az ID SZÁMODAT, anélkül a modik nem tudnak a segíteni!!

Dolphin, vihence, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, hozz farmnevet és ID-számot valamelyik Segítségkérő topikba, pl. ide (kattints):
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem

Ha gondod, problémád, kérdésed támad, mindig egy Sígítségkérő topikot kell felkeresni a Fórum főoldalának közepe táján.

upload_2024-12-29_10-4-44.png
    A csevegőkben ritka a moderátori jelenlét.
    Később kaphatsz segítséget, ha ide írsz, mintha rögtön valamelyik segítségkérőbe írnál. :)

Dolphin, vihence, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  5. magika

magika Fórum nagymestere

Kösz mindenkinek a segítséget!
    Jó játékot!

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Csókos

Csókos Fórum bárója

Kedves Kuzredn, Kedves -Sudden-!

Köszönöm szépen, hogy arra buzdítottatok, hogy csináljam tovább! Ma hajnalban végre sikerült megszerezni az utolsó láng bélküli gyertyát, és amint az megvolt, hipp-hopp a végére is értem, illetve az utolsó feladathoz. Még kell hozzá növény, de azt már tényleg letermelem.

Köszönöm szépen! :)

koricsabi, Tittie, nolina1965 és 10 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Látod lassacskán összejön, még mindig van 250 óra az eventből...még 6 puzzle és a kirakós nálam is megvan ;)
    Mindenre volt időm, felesleges az ünnepekre fogni, hogy nem leszek készen...további szép napot:D

Csókos, Tittie, vihence és 8 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kirakósok már napok óta készen... gyűjtögetem a kádákat... csak nem tudom minek;)
    Növént 5 óránként ad a rendszer... az utólsó néhány tucatot már nem akarom letermelni:p
    A társasjáték vége még odébb van... de ami fontos volt az meg van;) a többi ráadás...8)

seszkrisz1969, Ms.AbyZu és inanna11 kedveli ezt.
  9. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

Én szerintem legkésőbb kedden kész leszek annyi kérdés hogy a 23ó ládákkal ki lehet venni többször a talányosokat

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Szia!
    Keresel még tenyészállatot?Most derítettem ki,hogy egy piacon vagyunk.Ha még aktuális,küldj baglyot.

PZoli64 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Ildiko.07

Ildiko.07 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,de már megoldódott :)

Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok farmlakók :) Hát jöttem én is a beszámolómmal. Kész van majdnem minden. A karácsonyi fonal van még hátra.
    Repesztek vele mint a gőzgép.
    A 12. szinttel vagyok kész. Ergó, van még 9. amit teljesíteni kell ahhoz, hogy kész legyek. Napi egy ládát tudok nyitni az eventterüleből, és egyet a színes káoszból, tehát napi 2 db díszdobozt tudok nyitni. Így legkorábban 4,5 nap múlva leszek kész.
    Vettem fel parókát de már az is hullik. xD

Utoljára szerkesztett: 29.12.24
  13. Othep

Szia.

Nem lehet.
    A szint sikeres teljesítéséért járó jutalmat csak egyszer lehet átvenni.
    A szint (lépés) teljesítésével viszont a díszdoboz-készleted határáig próbálkozhatsz. Annyiszor 15 csillagos érmét kapsz, ahányszor próbálkozol, és szabályosan a játékfelület jobb sarkában lévő X-szel lépsz ki.

seszkrisz1969, kigyo51, hofeher2 és 6 más kedveli ezt.
  14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

19-s pálya, videón a megoldása
    http://donkartacs07.hu/Farm/B19.mp4
    Lassan nem kell megcsinálni a következőt, inkább pontot kell szerezni belőle minél többet. Van idő a befejezésre

Utoljára szerkesztett: 29.12.24
    csigusz10, Rizstej, Ganéj1 és 14 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Érdeklődni szeretnék

Hogy ha a piacról vásárlok alacsony farmról , akkor mi a legoptimálisabban a legolcsóbb , ha csak a zoknicsapdát szeretném ?

Komolyan érdekel , mert szeretném még alaposabban belevetni magamat az eventbe , és maximálisan kihasználni .

Kirakózni nem tudom mikor fogok . xD

feki13 kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Már itt tartasz?

PZoli64, apcimama és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A 2. részt csak olyan kisfarmon csináld, ahol vagy nagyon sok csépéd van, vagy hébe-hóba termelgetsz/termelgettél rajta.
    A kérdésedre válaszolva:
    nem mindegy milyen szinten vannak a kisfarmok, pajtaérték szempontjából.
    Miért épp a költséges Zoknicsapdához ragaszkodsz ?
    A 3-4. részből ingyen szerezhetsz ennél jobb 4 féle kütyüt, csak be kell lépned napi 1-2x, begyűjtened a dobozt és a kekszest, gyorsban le is játszod és 13 nap múlva van 4 db. "jó kis kütyüd" 1 farmról.

Swartsch, -gyöngy-581, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Jaj nekem !
    Sziasztok! A felhőm már meg van, de hol találom a színes káosz és a gördeszkás kavargás kitehetőket. ?

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

A Gördeszkás kavargás (+) a szétválogatós feladat 13. szintje (lépése).
    A Színes káosz (+) a kirakós játékban a 180 lehívott puzzledarabkánál kapható.
    Fontos összefüggések: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422747

20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Keresd a + jelesek között ha még nem raktad ki

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.