Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

ferencmajor ID18011373 krokodill tenyésztés

2. szepesej

szepesej Fórumlakó

szepesej ID: 16046490, szeretném megkérdezni hogy miért nem kaptam meg a matricaragasztót a krokodilos eventnél ?

3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Látom már feloldottad az utolsó kamrát, ebben a kamrában van a krokodiltenyésztés.
    upload_2025-8-14_15-33-10.png

4. bjázmin

bjázmin Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom kiváltani a krokitenyésztés szobrot. Banán van bőven, krokitó szobor kiváltva, mégis szürke a kiváltó ikon. Mi lehet a gond?
    bjázmin ID:30854806

5. -Sudden-

Szia.
    Azért nem kaptál, mert matricaragasztó akkor jár, ha a jobb oldali bónusz feladatsort hamarabb fejezed be, mint a fő haladási sávot.

Sajnos te a fő haladási sávot hamarabb fejezted be, az ismertető szerint pedig csak akkor jár matricaragasztó vagy luxus bájital, ha a fő haladási sáv mellé, már be van adva a jobboldali bónusz feladatsorból legalább 1 db.

A Fő haladási sávot 2025-08-14 14:42:16-kor kezdted megcsinálni és 2025-08-14 14:43:05-kor fejezted be az utolsó feladatsort.

Míg a bónusz feladatsort (ami matricaragasztót a fő haladási sáv beadása mellé kapnál)
    2025-08-14 14:43:23-kor kezdted el és 2025-08-14 14:43:37-kor fejezted be. Ezért nem járt.

Eventismertető releváns része: KATT

kigyo51 és szepesej kedveli ezt.
  6. -Sudden-

Szia.

Azért nem tudod kiváltani, mert nincs feloldva a kamrád, amiben a krokodiltenyésztés kiváltható lenne.
    A krokodiltenyésztést jelöltem a számodra, utolsó kamra, oldd fel a kamrát majd ki tudod váltani, bőven van elég aranybanánod hozzá.
    upload_2025-8-14_15-49-17.png

7. bjázmin

bjázmin Junior szaki

Köszi! Sikerült. Csak az az érdekes, hogy az előző kamra sem volt kiváltva, mégis sikerült a kezdőcsomag és az ajándék szobrot aktíválni.

-Sudden- kedveli ezt.
  8. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a választ. Túlságosan gyors voltam, legközelebb olvasok utána játszok.

9. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Köszönöm

10. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!

Most építettem 4db mald 1db szemfogkefeüzemet. Ki-be lépés, mégsem találom. ID:18184097

11. -Sudden-

Szia.

Nem jó ID számot adtál meg, kérlek javítsd a saját ID számodra.

12. julio5555

julio5555 Junior szaki

Bocsánat, kapkodon. ID18194097

13. julio5555

julio5555 Junior szaki

Megoldódott, a farmon kerestem, de a bahán volt

-Sudden- kedveli ezt.