Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Genka,
    Köszönjük a képet.
    Vittem a Kollégáknak. :)

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Sziasztok, nemetorszagban elek, vodafone sim-es netem van, nem tolt be a jatek semmilyen bongeszon es kliensen sem, se telefonon se gepen, ennyit adott a kliens hibanak https://ibb.co/GQp68tBb minden mas weboldalt betolt.

Roaming neten, otthoni neten betolt, mi lehet a problema?

3. Othep

Szia.

Láttam a másik topikban az írásodat.
    Kérlek, türelmesen várj a válaszra, nem tudunk mindig 10 percen belül válaszolni.
    Firefox böngészőt próbáltad, ezt a belépési linket próbáltad? <<LINK>> Sokaknak az inkognitó mód használata is segített.
    Router pihentetésével kísérleteztél vagy a kábelre csatlakozást ideiglenesen?
    Ha kliensben játszol, érdemes megpróbálni törölni ez alapján és egy CCleaneres takarítást követően újra telepíteni, többeknek segített ez a megoldás is.

A kollégáknál is rákérdeztem, hogy mi lehetne a megoldás, (a beküldött képedről) egyelőre még nem kaptam választ.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Igen, A Karácsonyi vásár - hétvégi küldetés ''munkacíme'' tervezetként Adventi hétvégi küldetés volt.
    Gondolom, ezért nem kattintható már.

-ágianyu33- és Marcsi0819 kedveli ezt.
  5. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Szia, elnezest kerek. Kiprobaltam a fentebb leirtakat, a kliens most csak feher, weboldalt is probaltam firefoxon, chromeon, edgen es operan de semmi, jelenleg otthoni roaming netrol mukodik, kiderult hogy 2 napja nem mukodik, szomszedom ugyan ilyen vodafone nemet sim-es nettel rendelkezik es neki se tolt be, vodafone szolgaltato nem lat problemat, lehet hogy a farmerama nem tud sugarozni a nemetorszagi vodafone szolgaltaton keresztül? De hogyan jelezzem ezt barkinek? Elore is köszönöm

6. Othep

Szia.

Német fórumon nem néztél esetleg körül?
    Főleg, ha németországi a szolgáltatód.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Sajnos nem beszelek nemetul ezert kerek segitseget, esetleg ha ti tudnatok tájékoztatni oket, jelenleg sem mukodik nekem, szomszedomnak es tavolabbi ismeroseimnek sem nemetorszagon, azon belul is alsoszaszorszag Garrel teruleten
    Kicsit lassabban valaszolok mert nem hasznalom annyit a mobilnetet, koltseges

8. Othep

Szia ismét.

Én is épp a német fórumot böngésztem, fordítóval, hátha találok valamit.
    Látom, sikerült írnod nekik. Szuper. :)
    Sajnos a korábban írottaknál többet nem tudok segíteni, ha azt már mind végigpróbáltad.

macimami1958 kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Az 1030 és 1039 beírásomra kaphatnék valami választ?Mert még mindig nem jó a piac előzménye,kliensben játszom.Szeretném használni ezt az opciót,mint eddig ha már van...ID 8329699 fraudragon

10. Othep

Szia.

Bár nem jeleztem, hogy elvittem a kérdést ellenőrzésre még akkor, de megtörtént.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, a választ is hozom.
    Türelmedet kérem.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórum biztosa

Szia!Tudnak a hibáról,az árak is stagnálnak jelenleg nem dinamikus a piac.

macimami1958 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szeretnék hivatalos vagy legalább mod választ arra a jelenségre.. mi szerint nem kapunk 5 darabot 5óra elteltével sem.... a 10 órás event növényből ha a pajtában 0 a száma....
    persze figyelek az ültetésre... de ha véletlenül beadom akkor vegyek kosarat:music::oops:

farmerSS, macimami1958 és Enikő65 kedveli ezt.
  13. jucus100

jucus100 Fórum biztosa

Sajnos most sem sikerül.

14. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Ez így van !! Én sem kaptam meg az 5 darabot ,pedig bőven eltelt az 5 ór !!!:(

-Holdfeny-., boldika88 és farmerSS kedveli ezt.
  15. Othep

Sziasztok.

Vizsgálják a jelenséget, hétfőn kapunk rá legkorábban választ.
    Ha véletlenül mindent beadtatok, s így nem tudjátok folytatni a termelést , akkor hozzatok ID-t.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.