Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Firefox böngészőből lépj be a játékba.

-ágianyu33-, Othep és Dolphin kedveli ezt.
  2. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mikor le aratok akkor ha át megyek a másik területre akkor dobja fel amit ad ugy Vetés amit ad vagy a tp vagy az anyagokat amit ad.ID:33327404

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az animáció már jó ideje egy kicsit késleltetett a problémamentesebb működés miatt, így ha gyorsan váltunk területet, akkor előfordul, hogy ott játszódik le. Ezzel érdemben nem tudunk mit tenni, ha nagyon zavaró számodra, akkor van lehetőséged az animációt kikapcsolni a farmodon.
    upload_2025-11-19_12-44-58.png
    A módosítást a Mentés gombbal tudod véglegesíteni.
    További jó játékot!

marcsi5556, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Köszönöm szépen.

5. deneselza

deneselza Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem tudok hozzáférni a Farmerama játékokhoz nem jön elő a játék csak sötét az egész képernyő a jelszó után .Deneselza gazda vagyok 2116362 id

6. Dolphin

Szia,
    ha jól sejtem telefonon, böngészőben tapasztaltad ezt a problémát. Amennyiben igen, Játékostársak javaslatára próbáld meg telefonon a Firefox böngészőt használni a Chrome helyett.
    Azt tudnod kell, hogy a Játék asztali gépre, laptopra lett tervezve, nem tabletre, telefonra, de tudjuk, hogy némely telefonon működik böngészőn keresztül.
    Illetve amit még javasolni tudok, az a Közleményben javasolt link használata.
    Megértésedet köszönöm!

7. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

valami nem teljes az eventes területe.Csak 10 nagykockát és 3 db kicsit enged letenni.Közben mutat berácsozva még 3 nagy kockát,amit nem enged kitölteni földdel.Rengeteg terület meg zölden oda sem enged földet pakolni.Van 300 db-on felül növényem és nem engedi elültetni.Kliensen játszom.Már többször ki-be léptem semmi javulás.10 nagyterülettel meg 3 kicsivel nem lehet az eventet végig vinni.Mi a gond?ID 8329699

rjolka kedveli ezt.
  8. Pink063

Pink063 Fórum-zöldfülű

Sziasztok az eventes terülten nem lehet kirakni az összes termőföldet.
    Prémium tag vagyok mégis csak 5 magot kaptam.
    ID 56320630

9. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Én már megoldottam,nincs idő várni senkire! Átváltottam a bögészőre addig amíg beültetem az eventest.Sikerűlt,tehát a kliensen nem működik az eventes rendesen,legalábbis ültetni nem lehet.Aztán visszamentem a kliensre,mert az gyorsabb.De örülhetünk az új szomszédos grafikának...feltétlenűl szükséges volt. :(

inanna11, GA-BI-O-Farm és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    kliensben volt probléma az eventes területen, amit időközben javítottak.
    Erről <<ITT>> olvashatsz.
    Egy ki/be lépést követően ellenőrizd, s jelezz vissza. Reméljük Nálad is megoldódott a probléma.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.