Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csányimari

csányimari Utánpótlás-írogató

Nem tudom az evetet játszani, nem működik a
    malom sem . Mit tegyek ?
    csányimari

2. picikém04

picikém04 Járnitanuló

köszönöm

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A malomban mit nem tudsz keverni?
    Sima tápot vagy az eventnövényt?

Ha utóbbit, akkor előbb az event területét nyisd meg és válaszd ki, hogy hol szeretnéd kezdeni az eventet: (Főfarm, Teliholdas vagy Baha ültetvény).
    Az event ablaka három területre van felosztva (Farmos, Bahás és Teliholdas)
    A lila színű kristályos rész a teliholdas (bal felül).
    A sárga színű kristályos rész a bahás (jobb felül).
    Míg a farmos rész a zöld színű kristályos (alul).

A kiválasztott területre add be a kezdéskor kapott Kincsestérképet és amikor megkapod a 9999 színes port, akkor mehetsz a malomba keverni 5 vagy 10 db. eventnövényt.

Kérlek, olvasd el figyelmesen az event ismertetőjét is, amit a linken találsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/kristályok-ösvénye-2025-október.26908/#post-1469454

Ha ezek után sem boldogulsz, akkor kérlek, hozz farmnevet és ID-t, mert csak ezek ismeretében tudunk ellenőrzést végezni.

kigyo51, Sylja, -ágianyu33- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. gazdajancsi

gazdajancsi Fórum-zöldfülű

miért nem tudok belépni a főoldalról a feladatokba és a piactérre?

5. Othep

6. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Nem tudom aktiválni a Kristályok ösvénye felhősort.
    A teljes feladatot megoldottam.
    Minden kristály kiváltva.
    A felhőre nem tudok semmit kihelyezni.
    ID 7055495

7. Othep

kigyo51, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. nemethnelzsuzs02

upload_2025-10-18_22-18-15.png
    A 25 26 27 28 helyeken ezeket az ábrákat kapom.
    A helyeknek megfelelő ábrával Pl. "szörnyű menet" stb és a közepén a felhővel!

Utoljára szerkesztett: 18.10.25, 21:26
  9. Othep

Szia.

Felhőre való dekort nem tanácsos kihelyezni event közben.
    Vagy ha mégis, akkor meg kell jegyezni, hová tettük.
    Kollégám megkereste a dekorokat:

Kerge kert - jobb alsó sarok: Akciós művészet

upload_2025-10-18_22-57-59.png

Világítótorony - jobb alsó sarok - Transzhinta

Kettővel fölötte van a Szörnyű menet:
    1. [​IMG]

10. nemethnelzsuzs02

Szuper vagy.
    Nagyon köszönöm!
    Hálás vagyok!

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  11. linocskacica

linocskacica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsget szeretnék kérni. Ott tartok, hogy harmadikként választott eventnövények közül a Szigeti poros borsót kevertem ki a malomban, de a bahás ültetvényen nem jelenik meg az 5 db növény magja, így el sem tudom ültetni. Frissítettem, s akkor sem látszik, viszont a Kartontekercs 0-án van, tehát felhasználódott.
    linocskacica
    ID: 34601418

12. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, így az eredményre várni kell.
    Amint lehet, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.
    A rendszer az utolsó felhasználást tekintve 5 óra múlva ad újabb Kartontekercset.

13. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem a tervezett Szigeti poros borsót sikerült gyártanod:
    Ma (2025-10-19) 11:12:03-kor és 07:15:58 -kor is Teliholdas poros borsót kevertél.
    Mint írtam, várnod kell, míg az újabb 5 óra eltelik, akkor fogsz újra Kartontekercset kapni (16:12 magasságában fog érkezni várhatóan).
    De ekkor már nagyon figyelj, hogy mit választasz a malomban.

14. linocskacica

linocskacica Fórum-zöldfülű

oksi köszönöm

Othep kedveli ezt.
  15. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Szia kedves Othep! Ritkán írok,akkor is butaságot. Lehet hogy ez is az, de nem értem mi történt. Learattam a teliholdon,az evenövény ott maradt, majd töröltem az üres földeket, erre az eventnövények is törlődtek. A felugró ablakban a nem gombra nyomtam,mégis törölt. 1000% hogy nem nyomtam félre. Nem hagy nyugodni mivel oda lett egy beadandó mennyiség. Leellenőriznéd hogy mégis mi történt?
    macimami1958
    31461846

16. Othep

Szia.

Sajnos, most nem tudok jó hírekkel szolgálni.
    Ilyet nem tudunk ellenőrizni, hogy mi történt.

Amikor egy területre visszatérve látszólag nem történik meg az aratás, vetés vagy tápkeverés, akkor zavar lehet az internetkapcsolatban, vagy
    túl hamar kiléptél a játékmezőből, és nem volt meg még a szerver oldali megerősítés a farmos munkálataidról...
    Az adatok a szerverig nem jutnak el maradéktalanul, emiatt a visszaérkező adatok is hiányosak, vagy sikertelenek.
    A lassú net okozhatja ezt.

Vélhetően Nálad is valamelyik eset történhetett e kettő közül.
    Mindig várj pár másodpercet, mielőtt műveletvégzés után átlépsz egy másik farmterületre.
    Azaz, ha ezt a jelenséget tapasztalod, lassíts kicsit a műveletvégzéseden, illetve ellenőrizz internetsebességet.
    Ilyenkor a router és a számítógép kikapcsolása, majd pár perc pihenő után visszakapcsolása is segíthet.
    (Először a gépet, majd a routert kapcsold ki, pár perc pihenő után, először a routert utána számítógépet kapcsold vissza.)
    Térj át wifi-ről kábelre, mert ott erősebb a jel.

Ha van a földben eventnövény, akkor érdemes inkább manuálisan törölni a felesleges földeket, vagy várni, amíg biztos minden aratva látszik.

Ne szomorkodj az elvesztett növény miatt, bár tényleg bosszantó.
    Van még idő az eventből, sikeresen végig érhetsz még.
    Drukkolok érte, sok sikert. :)

Sali~*.*, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Ismét szia!

Köszönöm a kimerítő válazodat. Aranyos és kedves vagy mint mindig. A léírtakat szoktam végezni. Soha nem kapkodok a munkálatokkal. Most is csak a teliholdason voltam és nem mentem át sehova. A netem nem lassú és elég stabil. Jó a szolgáltatóm. Megfogadom a tanácsodat. Legközelebb ha ilyen helyzet adódik, manuálisan törlök. Bocsánat hogy mwgint plusz és felesleges munkát adtam neked. Tudom hogy ezért vagytok, de mégis. Ennyi féle problémát nem könnyű orvosolni és (halkan mondom) némelyik gazdához türelmesnek lenni. Nem szomorkodom, játék. Szeretem a Farmeramát, megnyugtat. Köszönöm a drukkot is. Bízom benne hogysikerül befejeznem az eventet.
    Szép estét neked é sminden gazdatársamnak.

18. Ariel227

Ariel227 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

abban szeretnék segítséget kérni, hogy számítógépen játszom és pár napja nem tudok vetni. Amikor megpróbálom nem jelennek meg a növények. Egy pillanatra felvillannak általános információk de ennyi. Úgy vettem észre minden más működik. Nem értem mi a gond. Ariel227 ID: 48439698