Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Lépj be a Bankba, majd alul, középen az Üzletbe. Itt, jobbra, fent az Állapot és felmondás gombra kattintva tudod törölni a régi kártyád adatait.
    upload_2025-8-6_7-56-37.png
    Azok az előfizetések, amik aktívak a lejáratig aktívak is maradnak.
    A régi kártyaszám törlése után lépj ki a játékból, hogy a rendszer érzékelje a változást. Csak ismételt belépés után vásárolj. Ekkor ki kell majd választanod, hogy bankkártyával szeretnél fizetni. A fizetéshez meg kell adni az új kártyád adatait, mivel már törölted a korábbit.
    Itt találsz információt a bankkártyás vásárláshoz kapcsolodóan:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

Sok sikert!

2. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Az ellenőrzés során nem találtam 3. Strandlabdazsetont nálad.
    Ahogy mindenki másnak, csak 2 db volt elérhető a Svindlertábor I. küldetésben.
    További jó játékot!

3. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet baráti gazdát törölni a barátlistáról?
    Szomszédaim közül eltűnt bollog70 gazda. A barátlistán törölni szerettem volna. Kipipáltam, de nem ajánlotta fel a barát törlését.
    Következő barátot is kijelöltem, ekkor megjelent a barát törlése. Pipa vissza a nem törllendő barátról, törlés és paff kitörölte a nem törlendő barátot. Sajnos nem tudom ki volt.
    Kérném szépen a segítségetek a törlésre vonatkozóan és ha lehet törölt barát nevét is szeretném tudni.
    Gazda: bazsge ID: 3443898

4. -méhecske54-

-méhecske54- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

A Barátlista törlés funkciója jelenleg nem működik megfelelően. A Központ tud a hibáról, de sajnos a javítás még nem történt meg. Az, hogy mikor sikerül ezt a funkciót is javítani, nem tudjuk előre megmondani. Azt nem látom, hogy kit töröltél ki, mivel nincs ilyen ellenőrző panelunk, a Barátlista egyáltalán nincs naplózva.
    Megértésedet köszönöm,
    további jó játékot!

bazsge kedveli ezt.
  6. bazsge

bazsge Haladó

Köszönöm szépen!
    További szép hetet!

Luminary kedveli ezt.
  7. Csiziee

Csiziee Törekvő

Az event zárása jól sikerült, 15 percen keresztül nem tudtam belépni, bukta......Vicc....Na mindegy! Még egy darabig kitartok....