Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sáfrányka-

-Sáfrányka- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszod, akkor várok türelemmel.
    A Ticket#00154834
    Űdv:
    -Sáfrányka- ID: 20527761

2. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérnék! Nem találom a Túl korai taps 1x1-es dekoromat :-( Jó eltettem valahova, úgy látszik nem látom a fától az erdőt :) :) Köszönöm a segítséget!

id:47192808

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.25, 19:51
  3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    A Túl korai taps (+) pluszos dekor. A felhőre csak akkor tudjuk kitenni, ha már elveszítette ezt a tulajdonságát.
    Ehhez ki kell tenni valamelyik területre, és le kell aratni ahányszor lehet, majd törölni.
    Kirakás után azonnal is törölhető, de akkor elveszítjük a pluszos hatását.

Az eventismertetőből hozom:
    KépNévÉrési időHozamA tárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]Túl korai taps (+)22:00 óra2x Szupertáp
    +
    Nagyobb hozam a teliholdas ólaknál. Bónusz: +2 Idő: 06:00 óra

4 alkalommal aratható
    1x150.mindegyik területre (kivéve teliholdas termő területek), Kísértetjárta kúria,
    Házikedvencek futtatója, Állatüdülő
    "A (+) dekort először területre kell kihelyeznünk, a felhőre nem rakható fel. Miután learattuk 4 alkalommal, utána töröljük, ekkor visszakerül a dobozba sima dekorként, ami már felrakható felhőre."

Utoljára szerkesztett: 13.10.25, 11:37
  4. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

ÓÓÓÓ hát persze, hisz még ki sem tettem :-( :-( Köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.25, 19:52
    Sylja kedveli ezt.
  5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Megcsináltam a rémséges eventet.Az lenne a kérdésem,hogy a 3xállatos ládát hogyan értelmezzük? mert van 15 játék,+ az utolsó,amit többször lehet megcsinálni.Akkor az én esetemben 15x3 láda,meg vagy 2x már megcsináltam az utolsót is.Akkor 51 ládának kellene a menüben lenni.De csak 11 van.Akárhogy osztok-szorzok nem jövök rá,hogy ez a 11 láda hogy jött ki?Amikor mndent megcsináltam,elsőre?

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A 46. szinttől kezdve minden szint teljesítésért 3 darab Állatos játékok ládát kapsz, ha viszont nem fejezed be az adott szintet, akkor csak 1 db ilyen ládát.

15 sikeresen teljesített szinttért 45 db Állatos játékok ládát kellene kapnod. Ha egyiket sem fejezted be, akkor pedig 15 darabnak kell lennie. Ellenőrizd, hogy nem vettél-e a Zombiboltban Állatos játékok ládájáért Rémes fák ládáját vagy Teliholdas éj láda V-öt.

Mivel ezek csökkentik a már megszerzett Állatos játékok ládáid számát (hisz ezekért cserébe váltod ki).

Ha megadod az ID számodat, akkor ellenőrizni tudom a számodra.

7. evavertes

evavertes Járnitanuló

Sziasztok! Ismételten kérem a segítségeteket, mert még nem kapam válasz előzőekben írt levelemre
    Farmnevem:VértesGyörgyné - ID szám: 1754483
    Kiváltottam a "Túl korai taps" dekor elemet, - ki is tettem, mivel tudom, hogy +-os elem - de sehol nem találom és nem tudom kitenni ezért a jelenleg futó felhósorra sem!!
    További problémám, hogy rendelkezem megfelelő mennyiségű csillaggal, de nem lehet kiváltanom a Teliholdas éj láda V és a Rémesfák ládát sem. Sajnos nem értem egyik problémát sem, így megköszönöm szíves segítségeteket.
    Üdv és szép napot nektek!

8. -Sudden-

Szia.

Felhívnám a figyelmed, hogy a válaszadási idejünk 24 óra. A kérdésedet ma hajnalban 5:46-kor tetted fel, így még bőven benne vagyunk az időkeretben, néha előfordul, hogy átsiklunk 1-1 kérdés felett, hisz emberek vagyunk. Kérlek légy erre tekintettel legközelebb.

Egyebekben:
    A Túl korai taps (+) dekort az Állatüdülőben találod meg bal alul, a képen jelzett helyen.
    upload_2025-10-13_13-23-1.png
    Azért nem tudod kiváltani a két ládát, mert nem csillagra van szükséged hozzá, hanem Állatos játékok ládára. A ládák alatt láthatod is, hogy nem a szokásos csillag ikon jelenik meg "Árként".
    upload_2025-10-13_13-22-18.png
    Mivel jelenleg nem rendelkezel Állatos játékok ládával, ezért nem tudod kiváltani e két ládát.
    Állatos játékok ládát több felhősorról és 1 dekorról is szerezhetsz.
    Mivel ekkora mennyiségű ládát ennyi idő alatt nulláról nem lehet szerezni a felhősorokról és a dekorról, ezért csak az eventből tudsz.

a 46. szinttől kezdve. (lila színnel jelölt pályáktól kezdődően), a sikeres szint teljesítésekért 3 db Állatos játékok ládát szerezhetsz, ha nem teljesíted, akkor pedig 1 db-ot kapsz.
    Mérlegeld, hogy megéri-e neked az eventnövény és felröppenő többlet, hogy Állatos játékok ládát szerezz, amit aztán át tudj váltani Teliholdas éj láda V-re és Rémes fák ládájára.

Sok sikert.

Luminary, macimami1958 és aida2330 kedveli ezt.
  9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Használtam fel belőlük,nem is gondoltam,hogy a nyereményből van levonva.De a játék közepén is volt már állatos láda,azt sajnos csk úgy beváltottam.Azok honnan lettek?Induláskor kaptunk? ID:8329699 kliens

10. evavertes

evavertes Járnitanuló

Szia.

Tisztelettel megköszönöm szíves válaszotokat! Sajnálom, hogy úgy éreztétek sürgettem a számomra felmerült problémára válaszotokat. Őszintén mondom, hogy nem akartam ezzel gondot okozni, hiszem tudom, hogy éppen elég problémára kell a megoldást keresnetek. Nem voltam elég figyelmes az event átolvasásakor és tényleg azt hittem, hogy nem vettétek észre levelemet. Bocsánatot kérek türelmetlenségemért! Üdvözlettel!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.25, 19:37
    Luminary és -Sudden- kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Azt sajnos nem tudom ellenőrizni, hogy mikor mennyi ládád volt, azt viszont tudom, hogy 3 olyan felhősorod van jelenleg, ami állatos játékok ládát ad.

Így lehetett az, hogy már kezdésnél volt Állatos játékok ládád.

De Állatos játékok ládából ezekben az időpontokban ilyen mennyiségben nyitottál:
    2025-10-10 08:01:31 4 db-ot
    2025-10-09 19:22:00 37 db-ot
    2025-10-09 19:21:53 10 db-ot
    2025-10-09 19:21:42 5 db-ot
    2025-09-14 21:20:35 50 db-ot

Eddig mentem vissza.

Ha szeretnéd, hogy ellenőrizzek még valamit, akkor kérlek jelezd.

12. manó-farm76

manó-farm76 Utánpótlás-írogató

Szia. A z event főjutalmai között szerepel 2 láda, de pénzért nem megvehető. Mi kell hozzá, illetve hol szerezhető meg. A leirásban nem találtam róla semmit.

13. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm szépen,hogy foglalkoztál velem.

14. -Sudden-

Szia.

Állatos játékok ládáért tudok kiváltani őket, csillagos érméért nem tudod.

Állatos játékok ládát különböző felhősorokról lehet kapni - ha rendelkezel velük -.

Vagy a 46. szinttől kezdődően minden szint teljesítéséért 3 db-ot kapsz és azokat is át tudod váltani a két említett ládáért cserébe.

15. chris.redfield28

chris.redfield28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok már 96. szinten vagyok és a páfrányt még mindig nem tudom ültetni ez mi től van még a bolt ba sem találom ?

16. -Sudden-

Szia.

A piros kosárból sajnos nem tudod beszerezni, de a piacról igen, sima farmos növény, vegyél egy pár növényt és ültesd vissza, ha segítség kell, add meg a farmneved és farm ID számodat.

17. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klárika51 ID:36255600 vagyok. Eszes akciós eventnél hogyan tudom megnézni,hogy hányadig pályánál tartok.Segítségeteket előre is köszönöm!

18. -Sudden-

Szia.

Jelenlegi az 51. szinten vagy, a körön lévő bábú mutatja, ha ráviszed az egeret.

upload_2025-10-13_16-3-56.png

Ne felejtsd el elkölteni a Csillagos érméid.

kigyo51 kedveli ezt.
  19. termelekné

termelekné Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írom e, ha nem bocsánat. Tegnap nem nyitottam ki a Halloween naptárt, okt.12-én. Ma rámentem a kék + jelre és 30 FA-ért engedné kinyitni. Lehetséges ez?? Kicsit sokallom! Több farmon is ezt írja.