Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Nekem nem ilyen kép jelenik meg! De ha a lángnyelvesre kattintok akkor a sárkányszentély jelenik meg,oda skarlátpajzsot kér 307 db-ot,ha a házikósra megyek,/ viking hosszúház / ott 167 skarlátot kér, ha a hajóra akkor keserű pengét kér.Na itt kimerűltek a lehetőségek.Ha az épületfejlesztésekre kattintok,ott vannak sorban a feladatok a házikós skarlátot kér,a lángnyelves meg a 300 fát,az utolsó pedig a keserű pengét.Ennél jobban nem tudom elmagyarázni a problémám,közben néztem a feladatokat,képeket.De csak ismételni tudom magamat,hogy a kép amit mutattál éppen,hogy csak hasonlít,nem ugyanaz mint ami nálam látható.tehát nem tudtam beadni sehogysem a 300 fát.Az Ingrid fejlesztésébe.Bele is fáradtam rendesen...

2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

zia!
    Ne add fel!
    Az a lényeg, hogy mindig az eventes területről lépj be abba az épületbe, amit fejleszteni akarsz, ne a beadási ablakon belül válts az épületek között.

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A lángnyelves a sárkányszentély, de beadtad már a 300 faanyagot, ha 307 skarlát pajzsot kér, az már 4.-k feladat.

Doggyra kedveli ezt.
  4. Doggyra

Doggyra Aktív író

Szia!

Köszönöm válaszod. Igen amit írtál arra én is gondoltam sajnos de hátha...

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt volt egy Közlemény a témában:
    <<Közlemény két feladatsorhoz>>
    Amíg az első beadást nem teljesíted, addig tudsz választani, hogy a 3 verzióból melyiket építed meg.
    Ha végleges a döntésed, s ezen segítséggel sem tudod megkezdeni a beadást, akkor gyere vissza, és egy fát beadok Neked a feladatba, de nem akarok én döntést hozni a 3 lehetőségből.
    Megértésedet köszönöm!

6. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Igen,igazad van,megnéztem az event kiírásban! De akkor mért mincs kipipálva az első három teljesített feladat?Ez zavart meg.Mindegy,termelem a növényt aztán csak vége lesz 1x. :D

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Úgy nézz ki,hogy a fa barkácsost választottam,utána néztem és elvileg a 4.feladatnál tartok.csak nincs kipipálva az első három valamiért.Most épp növényt kérne,de a feladatra kattintva még mindig a 300 fa-nál van kiakadva.termelem a növényt,ha valami nem lesz jó,majd akkor megint zavarok.köszi :)

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Szia!
    Fotót sajnos nem tudok ide feltölteni. A házak teljesítésénél a hajó előtt van egy égő valami, olyan mint egy vödör, de nem igazán tudom, mi az. Annak a fejlesztésénél kell beadni barkácscuccként 300 deszkát a 600 szezonpontért. Az előzőek megvannak, de oda nem tudom beadni a 300 deszkát, pedig van belőle 44 ezer. Minden előző cuccot be tudtam adni, de a deszkánál elakadok. Frissítettem is, ki is léptem, de akkor se... Ez a gond.
    Gazda: ideals2011 ID: 27170900

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    volt egy Közlemény ezen építménnyel kapcsolatban. Fontos, hogy az eventterületről nyisd meg ezt az építményt, s akkor fogsz tudni beadni.
    Másik épületből megnyitva a feladatsort, nem fog működni a beadás ehhez az Építményhez.
    A kép illusztráció:
    upload_2025-12-3_20-38-23.png

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

11. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Köszi szépen! Akkor ott még be kell adni előtte vagy háromszáz növényt, és persze az nem megy olyan gyorsan. Ha nem tetszenének annyira a felhői bele se fogtam volna... - ennyire elszúrni a kedvenc eventünket, ehhez igazán nagy tehetség kell. Csókoltatom a programozót - valamikor akartam tanulni programozni, de az informatikus gyerekem azt mondta, "Anyu, hidd el, az nem nekünk való" - tényleg így van...
    További jó eventezést, szántást-vetést-aratást!
    Köszönöm szépen a munkádat!

macimami1958 kedveli ezt.
  12. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Kedves Moderátorok!

A reggeli aratásnál kíváncsi voltam a TOP-on nyert nagyméretű dekor TP hozamára.
    A Világítótorony egyik múzeumába tetem ki.
    Utoljára hagytam az aratásnál, a zöld csíkon megjelenő aktuális TP állást felírtam, azonban a beérett múzeumot nem tudom learatni.
    Kézzel aratom a múzeumot, mivel más értékes dekor is megjelenik a területen.
    A fentieket Kliensben tettem meg, frissítettem a Klienst, de akkor sem aratja le a múzeumot. Más múzeum nem érett be a területen, a Bahán learatható - volt - más Múzeum (ott munkásokkal arattam, nem kézzel).
    Átmentem böngészőbe (Chrome), de ott sem tudom aratni az adott múzeumot.
    A fentiekkel 07:07-től próbálkoztam.

A problémás múzeum itt található:

Tisztelettel kérnék egy ellenőrzést, amennyien nem nálam van a hiba, akkor javítást, esetleg megoldási javaslatot.

Gazda: Namiamano ID: 55977717

Üdv: Nami.

Frissítve:

8:20 körül még nem sikerült learatnom a múzeumot, de most 9:15 -kor igen. Holnap újra próbálkozom.
    Edge böngészőben vagyok.

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 4.12.25, 08:22
    Sylja kedveli ezt.
  13. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Szia.Az lenne a kérdésem- 36 szintre léptem csak kapacitás növelöt adott?

14. Edythke

Edythke Fórumlakó

Sziasztok!
    Nálam is ugyan ez a helyzet nem tudtam learatni a múzeumot ahol az új dekor van.