Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. koko1999510

koko1999510 Járnitanuló

Szia! Nem működik a malom a farmomon: ID33444210 koko1999510 nem tudoma kezdőt keverni! S.O.S.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. bandita0700

bandita0700 Fórum-zöldfülű

Lehet tudni miért nem tudom megnyitni a malmot? Hiába kattintok rá nem nyílik meg.

4. Dolphin

Szia,
    honnan próbálod megnyitni? Mit tapasztalsz? Kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok benézni Hozzád.
    Nálam rendben működik minden területen:
    upload_2025-10-16_15-30-10.png

Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egyik földemen se tudom megnyitni a munkásokat, pedig mind aktív. Segítsetek kérlek, mert lassan megőrülök...:)
    ID: 16267301

6. gaspi7068

gaspi7068 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnos nem működik a malom és igy nem tudok magot keverni .Segítséget kérek ID:16874425 Köszönöm

7. salimpa

salimpa Fórum-zöldfülű

Szia!Nálam sem működik a malom...Gazda: salimpa ID: 46836265

8. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Szia Dolphin!
    Szeretném a segitséged kérni,elvan vetve az event növény mindent raktam rá de csak pörög a virág,növényt nemlátom.
    .julia0905. ID:10202737 Kliensel játszom

Sikerült láthatóvá tenni,törölni kellet az elözményt.

Utoljára szerkesztett: 16.10.25, 18:06
    Dolphin kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Gazda: szelllorozsa* ID: 2093494

Sziasztok..én meg nem tudok területet váltani...a Főfarmról...sehová.

10. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Előzményeket töröld és indítsd újra a böngésződet. Vagy kilépsz mindegyikből ami nyitva van és a Ccleanerrel ami ingyenes EGYÉNI TISZTÍTÁST csinálsz.

szellorozsa és .julia0905. kedveli ezt.
  11. Tímea1968

Tímea1968 Fórum-zöldfülű

Tímea1968 ID: 6494284 Nekem egyik területen sem lehet ültetni nem adja be a magokat. Reggel még ment.

Már megy, köszi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.25, 18:54
  12. Dolphin

Szia,
    egy Játék miatt sem érdemes felbosszantani magad. Én nem látok jelenleg problémát Nálad, munkásaid aktívak.
    Amennyiben problémád továbbra is fennáll, kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden (akár CCleanerrel, vagy töröld a Sütiket), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    én nem látok jelenleg problémát Nálad, mindkét malomban tudnék indítani tápot vagy akár az eventnövényhez a magot.
    Te mit tapasztalsz?
    Amennyiben problémád továbbra is fennáll, kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden (akár CCleanerrel, vagy töröld a Sütiket), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    Nálad sem látok problémát. A Teliholdas területtel kezdted az eventet, így a Teliholdas poros borsót tudod a malomban előállítani.
    Te mit tapasztalsz? Honnan próbáltad a malmot megnyitni? Kliensben vagy böngészőben játszol?
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    nem látok Nálad problémát.
    upload_2025-10-16_20-29-41.png

Teliholdas területre is gond nélkül eljutottam:
    upload_2025-10-16_20-32-42.png

Az eventet is bármelyik mezőn el tudnám kezdeni:
    upload_2025-10-16_20-31-9.png

Ha a Telekom az internetszolgáltatód, egyeztess velük, hogy nincs-e fennakadás az internetes hálózatban, nem zajlik-e éppen karbantartás / hálózatfejlesztés Nálatok.
    Sok sikert!

szellorozsa kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm...igen telekomos vagyok...

17. macsek.

macsek. Törekvő

Szia Dolphin!
    Befejeztem a teliholdas feladatokat, szeretném folytatni másik területtel, de nem kaptam meg az ösvényes ládát, amiben a térkép van, így nem tudok továbbhaladni. macsek. ID: 38099755

szellorozsa kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-10-16 20:43:04-kor kaptad meg a ládával (ami azonnal nyílik) a Barlangtérképet.
    2025-10-16 20:43:35-kor beadtad a bahás részlegre (9-s mező a térképen), és meg is kaptad a Szigeti port, a malomban a Szigeti poros borsót tudod keverni, ha van Kartontekercsed hozzá.
    Sok sikert a folytatáshoz.

Sali~*.* és szellorozsa kedveli ezt.
  19. macsek.

macsek. Törekvő

Köszönöm szépen a választ, valóban ott van a malomban a szigeti por. Mielőtt írtam nem volt porom csak a teliholdashoz. Igazából én a főfarmossal szerettem volna folytatni és nem nyomtam rá a szigetnél a felfedezés opcióra. Mindegy, akkor folytatom azzal. Még egyszer köszönöm a segítséget.

Dolphin és szellorozsa kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    bocsánat, a kérdésed elbújt.
    A hibáról tud a Központ, várhatóan holnap javításra kerül.
    Türelmedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.