Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Nekem nem ilyen kép jelenik meg! De ha a lángnyelvesre kattintok akkor a sárkányszentély jelenik meg,oda skarlátpajzsot kér 307 db-ot,ha a házikósra megyek,/ viking hosszúház / ott 167 skarlátot kér, ha a hajóra akkor keserű pengét kér.Na itt kimerűltek a lehetőségek.Ha az épületfejlesztésekre kattintok,ott vannak sorban a feladatok a házikós skarlátot kér,a lángnyelves meg a 300 fát,az utolsó pedig a keserű pengét.Ennél jobban nem tudom elmagyarázni a problémám,közben néztem a feladatokat,képeket.De csak ismételni tudom magamat,hogy a kép amit mutattál éppen,hogy csak hasonlít,nem ugyanaz mint ami nálam látható.tehát nem tudtam beadni sehogysem a 300 fát.Az Ingrid fejlesztésébe.Bele is fáradtam rendesen...

2. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

zia!
    Ne add fel!
    Az a lényeg, hogy mindig az eventes területről lépj be abba az épületbe, amit fejleszteni akarsz, ne a beadási ablakon belül válts az épületek között.

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A lángnyelves a sárkányszentély, de beadtad már a 300 faanyagot, ha 307 skarlát pajzsot kér, az már 4.-k feladat.

Doggyra kedveli ezt.
  4. Doggyra

Doggyra Aktív író

Szia!

Köszönöm válaszod. Igen amit írtál arra én is gondoltam sajnos de hátha...

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt volt egy Közlemény a témában:
    <<Közlemény két feladatsorhoz>>
    Amíg az első beadást nem teljesíted, addig tudsz választani, hogy a 3 verzióból melyiket építed meg.
    Ha végleges a döntésed, s ezen segítséggel sem tudod megkezdeni a beadást, akkor gyere vissza, és egy fát beadok Neked a feladatba, de nem akarok én döntést hozni a 3 lehetőségből.
    Megértésedet köszönöm!

6. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Igen,igazad van,megnéztem az event kiírásban! De akkor mért mincs kipipálva az első három teljesített feladat?Ez zavart meg.Mindegy,termelem a növényt aztán csak vége lesz 1x. :D