Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan mi a problémád?
    Itt találsz leírást a Farmvisszarendező működéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/
    Ha ezen leírással sem boldogulsz, akkor kérlek, kicsit részletezd, hol akadsz el.

Egy megjelenítési hiba van a funkciónál, a régebbi elmentett állapot helyett egy szürke kép fogad felkiáltó jellel, de ez ne zavarjon, a funkció működik. Ha most mentesz el aktuális állapotot, annak a képe rendben látszani fog.
    Sok sikert!

Synodendron kedveli ezt.
  2. teréz65

teréz65 Aktív író

Köszönöm! Sajnos nem sikerül, holnap megpróbálom újra, lehet túl fáradt vagyok.

3. Dolphin

Szia,
    rendben, ha holnap sem sikerülne, akkor írd le, hogy mit csinálsz, hol akadsz el, mert így nehéz segíteni, hogy nem tudom, hol van a problémád.

4. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske ID; 17251899 A problemam az hogy nem kaptam meg a alszirup fat' es nem tudok termelni, az alkrokodil olat megkaptam azzal nincs is problemam. kerem nezzenek utanna. koszonom.

5. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján mind a 4 db Álszúrszop fád bent van a Dobozban, a Fa ikon alatt. A fákat az ismertető alapján a Bahás termőterületekre lehet kitenni: Baha Ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete.
    Sok sikert!

6. böbicske

ID; 17251899 Kossonom a valaszukat, ellenoriztem adobozt de nincs benne a 4 db; fa nem talalom sehol. koszonettel bobicske

7. Dolphin

Szia,
    ha nem fogadod el a válaszomat, akkor igazából nem értem miért kérsz segítséget. Nem áll érdekemben mást válaszolni, mint amit a Játék naplójában / farmodon látok.
    Lehet rossz néven keresed? A Fát nem Álszirupfának hívják, ahogy Te írtad, hanem Álszúrszop fa a neve, ahogy megadtam a válaszomban.

Íme a farmodról a kép, Baha ültetvényen készítettem:
    upload_2025-7-18_0-7-25.png

Ha elkezded gépelni a nevét a keresőbe (Álsz) könnyebben megtalálod.

Ha lapozgatod az oldalakat, s nem akarod a Keresőt használni, akkor ezen a lapon fogod megtalálni:
    upload_2025-7-18_0-10-34.png

További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  8. böbicske

Koszonom a valaszodat de lehet hogy neked ott van a alszurszop fa de nekem nincs itt. Mar tobbszor is at neztem de nem talaom Mar a fejem is meg nezte de o sem talalja meg, A teli holdas teruleten a doboz ikon alatt a fak kozott; nezem es keresem,

9. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Már bocsika!!! De miért keresed a teliholdas területen?????? Amikor a leírásban pontosan benne van, hogy a Bahama szigeteken ültethető csak és kizárólag!! Dolphin által hozott képek alapján sem tűnt fel neked, hogy nem teliholdas fa?
    Javaslom nézd meg a Bahamás fák között. Lehet ott kis szerencsével megleled. 8)

Utoljára szerkesztett: 18.7.25, 03:20
  10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Üdv!
    Kérdezném, hogyha rányomok a világító torony oldal nyitására, miért az első oldal jelenik meg és azt követően a világító torony oldala? Kissé zavaros így a játék kezdése.

11. Dolphin

Szia,
    nem pontosan értem, miért keresed a Teliholdas területen, amikor mindkét válaszomban megírtam, hogy a Bahás területeken helyezhető ki az eventhez tartozó fa.
    Érdemes elolvasni a választ, amit írunk.

Idézek az első válaszomból: "A fákat az ismertető alapján a Bahás termőterületekre lehet kitenni: Baha Ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete."

A második válaszomban pedig a hozott képnél írtam: "Íme a farmodról a kép, Baha ültetvényen készítettem"

A Teliholdas területen nem fogod a fákat megtalálni, mert ott nem kihelyezhetőek. A Teliholdas területen csak az Ál-Krokitanyát tudod kihelyezni, a fákat bármelyik Bahás termő területre tudod kihelyezni, a Magokat az Esőerdő területen tudod elvetni, a felröppenőket pedig a Baha Ültetvényen lehet begyűjteni Fák és Növények aratásából.

Én ennél többet nem tudok Neked segíteni.
    Sok sikert!

12. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

Jó reggelt :) nálam az a probléma, hogy nem tudok event növényt ültetni az esőerdőben, mert a tábla szerint 0 mennyiségem van, valójában több mint 20 mindegyikből. Félreértettem valamit ?
    Köszönöm előre a segítséget.

13. Dolphin

Szia,
    kliensben vagy böngészőben tapasztaltad a fura jelenséget?
    Javaslom töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat, aztán lépj be újra. Ha továbbra is tapasztalod a problémát, akkor gyere vissza és hozz Farm nevet és Farm ID-t a fenti kérdésre adott válasz mellett.
    Én nem tapasztaltam ilyen jelenséget a farmomon.

kigyo51 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ebben az eventben csak a magokat lehet elvetni, a beérett növényeket nem. A Vetőtáblán tudod ellenőrizni, hogy rendelkezel-e Vetőmagokkal - a kép illusztráció, nem Nálad készült:
    upload_2025-7-18_7-23-44.png
    Magokat a dobokockás minijáték során tudunk szerezni, a megfelelő Kombinációk létrehozásával. Amennyiben a mini-játékból szereztél már Mocsári dolgok ládáját, azt is érdemes kinyitni, mert abból is nyithatunk magokat.
    A beérett eventnövényt az Ál-Kroki eleség gyártásához tudjuk felszámolni, aratáskor pedig beszámítja a rendszer a feladatsorokba.
    Az összesítő ablakban a learatott Eventnövényeket, leszüretelt Faterméseket, és a begyűjtött Ál-Krokikat látjuk - ez a kép is illusztráció:
    upload_2025-7-18_7-25-0.png
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.
    Sok sikert a folytatáshoz!

15. Josko16V

Josko16V Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Letettem 2db Izland talányos tiki fát a bahára, és 7db Kis göncöl talányos fát a sima farmra, be is "értek" de hiába "aratnam" le, nem változik fává. Frissítés után ismét csak azt jelzi hogy készen vannak.
    Mi lehet a gond, mit lehet ilyenkor csinálni?
    Ki-be lépés megtörtént, minden hasonló, de nem változott a dolog sajnos.

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Farm név és ID szám megadása nélkül, sajnos nem tudunk benézni hozzád, kérlek pótold ezen kritikus adatokat.
    Megértésedet köszönöm.

17. Josko16V

Josko16V Utánpótlás-írogató

Bocsánat.
    Josko16V
    31414316

Facebook csoportban olvasgatva, más is tapasztalt ilyen problémát.