Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Belépés az egy katasztrófa.Kemény 5 percbe tellett, mire valamerre elmozdult valami.Hogy tovább mehessek az másik 2 perc.
    További szép napot azért.

szöszi50, Enikő65 és Bolygóhollandy kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ részéről nincs közlés játékproblémáról.
    Hétvége van, rosszabb idő, többen neteznek, vagy farmoznak, egytápos tenyésztést indítanak. Ezek megterhelik a hálózatokat.
    Próbálkozz meg a szokásos javaslatokkal:
    Ha böngészővel játszol, válts böngészőt. Vagy kliensre.
    Ha klienssel, válts böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Végezz el egy süti- és gyorsítótár-törlést.

Ableotory Kollégám további javaslatai, ha valamit esetleg kifelejtettem: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Remélem, sikerül megoldani a problémát. Szép napot kívánok én is Neked.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Sajnos nem jó a válasz! Minden nap úgy déltől belassul a játék , alig lehet működésbe hozni az oldalakat, klikkelésre a válasz olykor fél perc vagy több is pl megnézzem blahán hogy áll a játék. internet szolgáltató Telekom, most csak 1 g-l vel csinálom, de mindegy is.

Gólyaláb, szöszi50 és Enikő65 kedveli ezt.
  4. Vendetta

Vendetta Fórum-zöldfülű

Mi a franc ez a lassuálás már megint!!!!!!! Minden délután behal a játék! Kliens, böngésző tök mindegy totál trash!!

Gólyaláb, szöszi50 és Enikő65 kedveli ezt.
  5. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

http://donkartacs07.hu/Farm/lassu.mp4
    Lassú mint egy agyhalott oldal.
    1-2 oldalváltás azért tűnik gyorsabbnak, mivel a másik accal már voltam ott, azt hamarabb betölti egy darabig. De ha ujabb betöltést kérek, mondjuk elmennék a piacra, ott megint lassú az egész, trágyát nem is tudok venni, mert mire az elsőt elkapom, már más elvitte.

szöszi50 és Enikő65 kedveli ezt.
  6. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

reggel óta nem tudok játszani csak a bírka tolja a másikat 100ig felmegy és előről kezdi frissítettem újra indítottam takarítottam és semmi a másik farmomon sikerült belépni, de innen kisem tudok lépni csak ha teljesen leállítom a gépet, de ha vissza kapcsolom csak a bírkák talicskáznak ilyen még nem volt.....

szöszi50 és Enikő65 kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ részéről nincs közlés játékproblémáról.
    Hétvége van, rosszabb idő, többen neteznek, vagy farmoznak, egytápos tenyésztést indítanak. Ezek megterhelik a hálózatokat.
    Próbálkozz meg a szokásos javaslatokkal:
    Ha böngészővel játszol, válts böngészőt. Vagy kliensre.
    Ha klienssel, válts böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Végezz el egy süti- és gyorsítótár-törlést.

Ableotory Kollégám további javaslatai, ha valamit esetleg kifelejtettem: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Ha semmi nem segít, akkor kérlek, olvasd el ezt a hirdetményt és járj el ennek megfelelően: https://board-hu.farmerama.com/thre...elépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/

8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Nekem is nagyon rossz,lassú ajáték,már tegnap délután óta!Igazat adok az előttem szóló játékos társaimnak!Már nézelődtem erre felé,de nem akartam panaszkodni,de most már csak szenvedés,méreg hiába aközpont nem tud róla,nem a modikat akarom bántani.Lehet sok egyszerre ennyi mindent berakni,(csak egy gondolat részemről).Köszönöm szépen .További szerencsés,és jó játékot!

Sali~*.* és Gólyaláb kedveli ezt.
  9. atyka88

atyka88 Fórum mestere

sziasztok...a Bolcs Tolgynel a ELO LEGENDA2 mire jo?

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    12. Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Páncél Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag
    A rúna nem ad Páncél Pannit!
    Kizárólag helyet biztosít egy Panni számára, így annak hatása kiterjesztésre kerül az egész farmunkra.
    Sok sikert, szép napot kívánok!:)

kigyo51, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  11. atyka88

atyka88 Fórum mestere

es ha nincs pancel pannim ? de aktivalni tudnam

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jól mondod, aktiválni tudnád, ha be dobsz egy Páncél Pannit. Ez a feltétele a runa aktiválásának. Ha nincs mit bedobj, nincs aktiválás sem. Majd ha lesz, akkor aktiválod. /Biztosan lesz majd még lehetőség begyűjteni vásárlás, vagy cserenap cserével.
    Sok sikert kívánok hozzá.

kigyo51, Swartsch, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  13. atyka88

atyka88 Fórum mestere

koszi az utban igazitast:Djo ejszakat

Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. -Angel74

-Angel74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most már egyáltalán nem lehet belépni. Csak forog. Kész katasztrófa már ez a játék!

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben segítséget szeretnél kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t. S add meg azt is, hogy böngészőben, vagy kliensben játszol.
    Jelenleg nem tapasztalunk problémát a Játék elérésében, s nem érkezett a Központtól sem információ fennakadásról.
    Amennyiben csak panaszként írtad bejegyzésed, arra kérlek, a Panaszkönyvet használd a jövőben.
    Ha a Technikai közlemény kapcsán írtál, akkor kérlek, hogy a megfelelő topikba írj, s adj meg minden adatot, amit kérünk:
    <<Közlemény>>
    További jó játékot kívánunk!

Sali~*.*, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.