Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marina1950

marina1950 Junior szaki

Jó hétvégét kívánok! Csak úgy érdekességből írom, hogy napok óta volt kék halál.Ma többszöri újra indítás óta hűtlenül elhagyott.Elolvastam mindent , ami elérhető volt az interneten erről a jelenségről.Net mindig szuper, gép szintén. Ha valaki tudna erről bármit, megköszönném és a lényeg, hogy be lehet lépni és aratok, amennyit akarok.

2. Ableotory

Ableotory Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    A játék önmagában nem okoz kékhalál jelenséget.
    Kérlek, keress fel egy számítástechnikai szakembert, aki átvizsgálja a számítógépedet. A szakember tudja megállapítani, illetve orvosolni a hibát.

3. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/MiLl

Végre egyszer nekem is sikerült kitakarítni a gazdakört, de a supporthoz feltölteni ezt már nem tudom. Próbálgattam a leírás alapján, de nem jön össze. Sajnos nem vagyok egy számítógépzseni.
    Esetleg tudna segíteni valaki, vagy lehetséges egyáltalán ilyet kérni?

kisegércsaj
    ID: 8786376
    pinata házikót szeretettem volna kapni

4. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Kérlek segítsetek, nem tudom mi történhetett, befejeztem az eventet, de sajnos mindössze 1.100 érmét kaptam!
    Hiába frissitettem, nem változott semmi, kérlek nézzetek rá!
    Előre is köszönöm.
    Zsike49 ID. 7486594

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján nem végeztél még.
    Csak az egyik beadandó mennyiséget teljesítetted.

upload_2023-12-2_22-1-49.png

Ha a másik részt ( 2 db malomtermék) is beadod, rendben leszel.

Kuzdern és Zsike49 kedveli ezt.
  6. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Bocsánatot kérek nagyon figyelmetlen voltam, köszönöm szépen!

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Othep

Szia itt is.

Köszönöm, hogy átjöttél a megfelelő helyre.
    És hol akadtál el a support felé menet?
    Ezt a linket, amit betettél a Gazdakör királya topikba, beillesztheted a supportnak írott leveledbe is.

kisegércsaj kedveli ezt.
  8. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Köszönöm, valamiért nem sikerült beilleszteni a linket, végül mégis megoldódott.

aida2330 kedveli ezt.
  9. Othep

Nagyon örülök, ügyes vagy!
    Még egyszer gratulálok. :)

aida2330, kisegércsaj és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Beccaria

Beccaria Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ! Kedves vagy!

Othep kedveli ezt.
  11. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum nagymestere

Kérdésem lenne, kiváltottam a prémium pluszt, és abban többek között az van, hogy 1 hónapig dupla tápot kever, alpesi átalakitó és előállitó dupla tárgyat ad. Ezt hogy kell érteni, mivel nekem nem ez a tápkeverésnél és az átalakitóban sem az eredmény. Köszönöm a választ.

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a dupla mennyiséget úgy kell érteni, hogy alap idő alatt dupla mennyiség készül el.
    Mivel az előállítás ideje csökken a felére, így alap idő alatt kétszer annyi tud elkészülni.
    Példa: x dolog előállítási ideje eddig 10 perc volt, prémium plusszal 5 perc lesz. Így 10 perc alatt prémium plusz nélkül 1 db-od lesz, ha prémium plusszal készíted, akkor 2 db-od lesz.

Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum nagymestere

Köszönöml

14. NagyG1950

NagyG1950 Törzsjátékos

Sziasztok! Gyakorlott prémium gazdák biztosan tudják, segítségüket kérném. A Teliholdas világot szerettem volna Farmvisszarendezővel elmenteni, de nem ürült ki? Ha pl. a Főfarmot szeretném kiüríteni, csak kis kockával event növényt beültetni, majd az event végeztével visszarendezni. Ki fog ürülni? Nem merem megpróbálni, mert még egyszer így magamtól, fejből visszarendezni nem tudnám. Kösz a segítséget! Szép napot!

15. Othep

Szia.

Amikor a farmvisszarendezőt használod, akkor az az elrendezés fog a területedre kerülni, amit a farmvisszarendezővel elmentettél.
    A játék rá is kérdez, hogy szeretnéd-e.
    Viszont csak azt tudja visszatenni, amit az elmentett képből a menüben talál.
    Ha közben ezekből valamit máshová raktál, annak a helye üres marad.
    De felugró ablakban jelzi a rendszer, hogy mit nem tudott visszatenni.
    Valamint a KacsaKata trágyákkal és szuperekkel megszórt dolgokat sem szedi le.
    Emlékeim szerint az érésben lévő pluszos dekorokat sem.
    Tehát azokat a dolgokat, amik ezek helyén lennének, szintén nem teszi ki.
    Ezzel azért óvatosan kísérletezz.