Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Érthető! Köszönöm, hogy intézed!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  2. Manoka1

Manoka1 Fórum-zöldfülű

:Manoka1 ID 2097079 Tudja valaki, hogy a projektnél mit takar a Bolt?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. Manoka1

Manoka1 Fórum-zöldfülű

5. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Arra gondoltunk, esetleg géppel próbálkoztál, amit jelen esetben még nem érzékel a feladat.
    A Kolléga most egy földet kézzel betrágyázott, a játék elfogadta. Próbáld meg újra, ha nem sikerül, akkor gyere vissza.

upload_2025-12-6_16-50-49.png upload_2025-12-6_16-53-27.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Hálás köszönet a segítségért! Sikerült!:D

macimami1958, Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Othep

Köszönjük a visszajelzést.
    További jó játékot. :)

macimami1958 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sziasztok!
    Két alpesi feladatot kaptam, amit nem lehet teljesíteni. A napi feladatot nem tudom teljesíteni e nélkül a kettő nélkül. Farmarannyal sem tudom, mivel nem adja lehetőségként. Kérném az illetékesek segítségét. 4 óra múlva jön a következő feladat, addig szeretném befejezni a feladatot.
    Gazda: Eva0220 ID: 4974053

Köszönöm!

Most olvastam, hogy állítólag kiváltottam a gyopárvölgyet. Viszont nem játszottam vele soha, mert nem értem. Szeretném a két feladatot farmarannyal kiváltani, de nem adja a lehetőséget. Lehet tenni valamit?

Utoljára szerkesztett: 6.12.25, 19:27
  9. Othep

Szia.

Már a 6. szinten vagy, tehát játszottál már a Gyopárvölggyel.
    Sajnos, nem lehetséges leváltani a gyopáros feladataidat, mivel nem növényes feladatot kaptál, amihez 8, szint kell, hanem Alpesi megrendelőket kell kiszolgálni.
    Közlemény erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. anci0915

anci0915 Haladó

Sziasztok! Deszkát kér az egyik feladat.Van rengeteg, de nem engedi beadni. Mit tehetek ilyenkor? ID:6501419

11. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Igen, ezt értem. Kiváltottam, mert kíváncsi voltam rá, azt hittem, hogy menni fog, de nem megy. Nem tudom, hogy egyáltalán hogy jutottam el idáig, de biztos, hogy nem tudatosan csináltam. Pedig nem vagyok kezdő, és értek is valamelyest hozzá, de a játéknak azt a részét nem értem. Elolvastam az útbaigazítást, legalábbis a videót megnéztem, de így sem értem.
    Eddig majdnem mindegyik feladatot tudtam teljesíteni végig, meg is szereztem amit lehetett, most ez másképp lesz.
    Eddig főleg az hajtott, hogy mindent teljesítsek, a kedvem most elment ettől. Ezeket ki fogom hagyni. Ráadásul, elég sokat költöttem is a plusz dolgokra.
    Azért köszi.

12. ÍziszGaia

ÍziszGaia Utánpótlás-írogató

Gazda: ÍziszGaia ID: 54778574

Sziasztok! Úgy látom, hogy valami nem működik jól Ingrid felszerelésének fejlesztésénél. 300 db kellene a faanyagból, de nem engedi befizetni, pedig van a pajtában bőven ennyi. Tudna valaki segíteni légyszi? Előre is köszönöm szépen!

13. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Próbáld meg, hogy az eventes területen lépsz be a feladathoz, nem pedig a beadási ablakban épületet váltva.
    VAGY: ha a beadási ablakban lépsz be, akkor beadás előtt kattints egyet a középső képre, hogy átváltson az előzőleg már kiválasztott feladatsorra.

Utoljára szerkesztett: 6.12.25, 21:56
  14. ÍziszGaia

ÍziszGaia Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Így valóban néha működik, amikor úgy gondolja, hogy akar.

15. Othep

Szia.

upload_2025-12-6_22-53-48.png

upload_2025-12-6_22-55-39.png

upload_2025-12-6_22-56-49.png

Fontos, hogy az eventterületről nyisd meg ezt az építményt, s akkor fogsz tudni beadni.
    Másik épületből megnyitva a feladatsort,vagy a beadási ablakban váltogatva nem fog működni a beadás ehhez az Építményhez.
    Nem kell beadnod a 300 deszkát, ha a megfelelő helyről nyitod meg a beadási ablakot.
    Már be is adtál 72 Skarlát pajzsot is.

Az Íjászlőtérrel kapcsolatban volt egy Közlemény. Olvasd el a zöld linken.

16. Othep

Szia.

Nem néha működik így, hanem mindig így működik.
    Abba az épületbe kell bemenni, az eventes területen, ahová be szeretnél adni. Nem egy másikba, vagy a beadási ablakok között váltogatni.
    Így biztosan sikerülni fog a beadás.
    Az Íjászlőtérrel kapcsolatban volt egy Közlemény. Olvasd el a zöld linken.