Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tokebea

tokebea Utánpótlás-írogató

Sziasztok, pár napja nem igazán fut a játék lefagy, a gazdakörbe hiába adok le nem csinál semmit kiléptet, ez nem hiszem hogy csak nálam probéma... Köszönöm

2. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Jelezni szeretném! Valami jó irányba fordult,mégha lassan is.
    Hétvégi belépési gondom után csak appon léptem be(eddig),mivel most(25'11.11. 12:00)újra be tudtam lépni a böngészőn(chrone) keresztül.Tehát mivel szombat óta én nem változtattam a rendszerbeállítási opciókon csak böngészési adatot töröltem(elötte is többször)és most megint CSAK a linken keresztül sikerült belépnem ezért úgy gondolom hogy a sokak belépési gondjai(ink)ra ott a linkben van a megoldás?! Lehetne egy külön posztban akár fórumon kívül is elhelyezni a linket a könnyebb megtalálás érdekében?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Neked sem tudok ennél többet írni, kérlek, olvasd el ezeket.
    <<Bejegyzés 1>>
    <<Bejegyzés 2>>
    Amennyiben csak panaszként írtad, arra kérlek, a Panaszkönyvet használd.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    a Fórum a játék hivatalos tájékoztató platformja.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Szőkecsipike1

Szőkecsipike1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy a fonott kosarat hogy tudom megszerezni?
    Köszönöm.

6. Dolphin

Szia,
    a Fonott kosár egy Barkácscucc, mely érkezhet aratáskor felröppenőként (a ritkább kategóriába tartozik), szerezhetsz olyan ládákból, ami Barkácscuccot, Szerszámot tartalmaznak.
    Vannak olyan növények, amelyeknél ki tudsz nemesíteni egy olyan rúnát az üvegházban, amit, ha aktiválsz, akkor adott növény aratásakor nagyobb arányban érkezik ez a felröppenő, ilyen a Karalábé, Mogyoró. A Növénynemesítésről <<ITT>> olvashatsz bővebben.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Köszönöm , hogy ránéztél. Igen, kiváltottam, akkor utánna nem működött. Később mikor beléptem már jó volt. Köszönöm a segítséget. Szép hetet kívánok.:inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  8. kricsu

kricsu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy a pajtában a faterméseknél a szivarfa két soron szerepel, az egyik inaktív, 144db, a másik aktív, 2db? Ami inaktív, ugyanaz, de nem férek hozzá.
    Köszi előre is!
    kricsu
    ID: 2405198

9. Dolphin

Szia,
    elvittem ellenőrzésre a jelzésedet, türelmedet kérem a válaszig.
    Megértésedet köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    azért szerepel két soron, mert két különböző dolog.
    A szürke, ami inaktív, az egy 2012-es eventben volt szerezhető, Szivarfa mag, amit elültetve különböző szintű Szivarfákat lehetett belőle aratni.

A másik a Játékban lévő Szivarfának a termése, a Szivarvirág. Van egy Szivarfád, ami kint van a Főfarmon, annak aratásával tudod a termést a pajtában növelni, illetve piacon is tudsz belőle venni.
    upload_2025-11-11_16-34-5.png

További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ kérésére kérdezem azokat, akik asztali gépen / laptopon Böngészőkben játszanak, s problémájuk volt az elmúlt napokban a játékkal: az elmúlt egy órában (16:15 után) belépve, ha játszottatok, tapasztaltatok-e változást, jobb lett-e a játék működése?

Add meg, hogy mit tapasztalsz (jobb lett / nem változott), s milyen böngészőt használsz.

Ha 16:15 előtt léptél már be, akkor lépj ki, zárd be a böngészőt, majd lépj be újra és szerezz friss tapasztalatokat, s azt követően jelezz vissza.

Köszönjük előre is, ha páran visszajeleztek.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. ocokam

ocokam Utánpótlás-írogató

Szia Dolphin!
    Érezhető a változás, jobb lett a játék működése. Laptopon, firefox alatt játszom.

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  13. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

sticzmaria55 ID: 4678918 érezhető a változás, gyorsabb lett a játék, a területváltások zökkenőmentesek, pihennek a barik. Laptopon edge böngészőben játszom,

14. Sandor1959

Sandor1959 Aktív író

köszönöm az infót.

15. vadlo66

vadlo66 Fórum-zöldfülű

Szia,ez nem csak nálad probléma de sajnos érdemleges választ nem igazán tudnak illetve idáig nem adtak még senkinek.A bevett szöveg,hogy frissítsed,törüljed stb.van terítéken sajnos.