Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Coff66

  Coff66 Fórum veteránja

  Szia!

  Köszönöm szépen! :)
   
  -ágianyu33- és smoldering kedveli ezt.
 2. Sebsike

  Sebsike Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nem tudom, hogy kinél, hogy működik a farm, de rengeteg időt vesz igénybe még farmmunkásokkal is. Állandóan csak a virág forog és elég sokat kell várni, mire történik valami. De ez már így megy hetek óta.
   
  suzi56, dinka, Bencus052002 és 2 más kedveli ezt.
 3. smoldering

  smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Sajnos napok óta van ez a belépési / lassú működés probléma. A Központban keresik a hiba okát, dolgoznak a probléma megoldásán.
  Mi a hiba elhárításában érdemben segíteni nem tudunk.
  Javaslataink vannak, próbáld meg ezeket Te is, hátha valamelyik megoldás segít Neked is.
  Ez előző oldalon Dolphin moderátor társam több, farmozást könnyítő javaslatot ís írt, olvasd el őket!
  Köszönjük, ha így teszel!
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 4. irisz55

  irisz55 Fórum-zöldfülű

  Be váltottam a 600 csillagot de nem találom a muzeumot
   
 5. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  A Múzeum dekortárgyak tárolására való.
  A Láda / Váza ikon alatt a Dekortárgyak fül alatt találod.
  Lépj ki- be a játékból. Néha ez szükséges lehet, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 6. apranax41

  apranax41 Fórum-zöldfülű

  Nálam olyan lassú ,hogy kiváltottam 1 órás farmmunkást és 3/4 óra alatt is alig tudtam leszedni pedig senki nem játszott rajtam kívül , így az eventeket sem csinálom ,gondolom ti sem, mert nincs értelme, ja és takaritottam már lassan minden nap és kitörölöm az elözményeket is és inkognitot is kipróbáltam az összes böngészőket is mégis ilyen lassú , rettenetes nálatok is ???
   
  Utoljára szerkesztett: 11.12.23
  imcsa1982 kedveli ezt.
 7. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  igen, mindenkinél előfordulhat a lassabb játék elérés, több napja fennáll ez a probléma, a Központ dolgozik rajta. Mi moderátorok ezt nem tudjuk orvosolni. Érdemes bejegyzés előtt visszaolvasni a fórumon, főleg a Hiba topikban, volt-e már ilyen jelzés, van-e rá már moderátori válasz. Ha van, akkor felesleges újabb bejegyzést írni, mert attól nem lesz előbb megoldás. Panaszok kifejtésére (illetve az olyan problémák jelzésére, amit mi moderátorok nem tudunk megoldani) pedig a Panaszkönyvet kell használni. Köszönöm, ha jövőben figyelsz erre.
  Az összegyűjtött javaslatokat itt tudod átolvasni, próbáld ki, hátha Neked is segítenek:
  https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-175#post-1360619
  Megértésedet, türelmedet köszönöm!
   
  -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 8. zigus46

  zigus46 Aktív író

  OK, kedves Dolphin... értjük ,hogy nem jó a játék, de ha nem írjuk le akkor azt hiszik ,hogy minden rendben van, pedig nincs és nem egy két napja , vagy két hétbe egy nap van ilyen ,hanem hónapok óta és nem kapunk rá választ ,hogy miért nem jó és egyáltalán jó lesz - e. valaha a játék... és ezt ti is tudjátok és mi is tudjuk ,hogy nem lehet már semmit sem rendesen csinálni mert nem jó a játék és ezt nem lehet a játékosok torkán már ledugni és azért írják annyian le , mert nagyon idegesítő ez az egész , jó tudom nem kötelező játszani , de én is és gondolom mások is nagyon sajnálják a 13. évemet ,és inkább állna le a játék egy darabig és tennék rendbe és aztán jó lenne ...és nektek is könnyebb lenne ... és sajnos most is nagyon rossz a játék ....köszi ,hogy meghallgattál ,gondolom érted ,hogy mit akartam elmondani ...és nyugodt szép napot mindenkinek ....
   
  imcsa1982, laccem és Neni60 kedveli ezt.
 9. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  nem hiszik azt, hisz ha megjavult volna, akkor jött volna jelzés már tőlünk is. Mi is Játékosok vagyunk, látjuk, hogy még probléma van, s látjuk, hogy a többi országból is jönnek a jelzések. Leírtuk többször (én is, a Modi társaim is), hogy egy már ismert problémát nem kell újra és újra jelezni, főleg nem a Segítségkérő topikban.
  Leírhatjátok a problémátokat a játékkal a Panaszkönyvben, ezzel kiengeditek magatokból a "fáradt gőzt", mivel mi érdemben ebben nem tudunk segíteni, így ezek a bejegyzések csak terhelik a Segítségkérő topikokat, s nem látjuk közben az olyan bejegyzéseket, amelyekben Modiként segíteni tudunk. A Panaszkönyv első bejegyzését, ha elolvasod, láthatod, hogy az ilyen bejegyzéseknek ott a helyük. Azt is folyamatosan olvassuk (tévhit, hogy azt senki nem olvassa). De mi mást nem tudunk tenni, mint a problémát jeleztük a Központ felé, s várjuk, hogy az illetékesek megtalálják a problémára a megoldást.
  Megértéseteket, és türelmeteket köszönjük!
   
  Sylja kedveli ezt.
 10. Pentagóra

  Pentagóra Fórum-zöldfülű

  Szia ,
  miért nem tudom a gyopár völgyben a barackfákat kivágni??
   
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  vélhetően betelt a Fatuskó tárolód, vagy a Zöld üzemanyag tárolód. Ellenőrizd a raktárad kapacitását, harang / csengő jelzi, ha egy sor közel telített.
  Ha nem ez a probléma, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
  A Gyopároson nagyon fontos dolog, hogy itt nem rugalmas a raktár fala, amit termelünk, gyártunk, azt fel is kell használnunk, nem lehet gyűjtögető életmódot folytatni, mint a farmon.
   
 12. laccem

  laccem Fórum-zöldfülű

  ...Igen mindenre adtál választ és köszike is , csak egyre nem kapunk hetek óta választ , hogy mikor lesz jó a játék ?? mert azt mindig megkapjuk ,hogy rossz és dolgoznak rajta, de meddig és mikor lesz kész , mert ilyen sokáig sosem volt ennyi baj és hiba és már elfogyott a játékosok türelme ,,,tudom ,hogy nem csevegő oldal de olyan már nincs mert törölve lett...a panaszkönyv meg semmit nem ér ...hát köszike és bocsi de muszáj volt leírnom.....


  Beleírtál az idézésbe, ezt javítottam / Dolphin
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.12.23
  suzi56 kedveli ezt.
 13. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  Moderátorok vagyunk és nem Delphoi Jósok... Azért nem írjuk le, hogy mikor lesz jó a játék újra, mert nem tudjuk megmondani, hogy még mennyi idő kell a Központban a hiba elhárításához, csak annyi információnk van, hogy dolgoznak az ügyön. Ha lesz bármi újabb információnk, hidd el, megosztjuk Veletek, ahogy eddig is tettük.
  Több csevegős topik is van, pl. Oázis, Kuncogó-kuckó, nézz csak körül ebben a nagy topikban: https://board-hu.farmerama.com/#jatekosok-teruelete.291
  Az alatt nem tudom mit értesz, hogy a Panaszkönyv semmit nem ér, hisz pont abban a bejegyzésemben írtam róla, amit beidéztél...
  Megértjük, hogy csalódottak vagytok, mi is annak örülnénk, ha mielőbb helyreállna a játék, de ez az OFF fórumos bejegyzésektől nem fog előbb bekövetkezni.
  Megértésedet és türelmedet köszönöm!
   
 14. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
 15. *goldfarmer*

  *goldfarmer* Haladó

  Sziasztok!
  Mi ez a szép neon rózsaszín a földterületeken?
  [​IMG]
   
 16. zsu34a

  zsu34a Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Tegnap lejárt a prémium plusz előfizetése, még 5 nap volt a prémium előfizetésből, amire nem állt vissza. Átolvasva ezek a problémák már november végén is fent álltak. 24 óra eltelt , de nem állt helyre, kérném a segítségeteket. Köszönöm.

  zsu34a gazda
  ID: 11703557
   
 17. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a Központi probléma orvoslásra került november 30-án, egyedi esetekben áll fenn még a probléma (azoknál, akiknél nov. 24-30 között kellett volna visszaállniuk sima Prémiumra)
  A Te jelzésedet elviszem ellenőrzésre, addig türelmedet kérem.
  Megértésedet köszönöm!
   
 18. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  hol tapasztaltál ilyet? Segíteni akkor tudunk, ha megadod a Farm neved és Farm ID-dat, és picit pontosítod a problémádat. Ha ki/be lépés után sem áll helyre, akkor várunk vissza a kért információkkal.
  Köszönöm!
   
 19. *goldfarmer*

  *goldfarmer* Haladó

  Köszi, kb. egyórányi, többszöri ki/belépés után végre helyreállt.
  Egyébként minden területen olyan szép neon rózsaszín fogadott.
   
 20. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszönöm visszajelzésed, további jó játékot kívánok, problémamentesen.