Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

lara155 ID: 7079808 Sajnos többedik alkalommal a farmarama-exe fertőzott volt a kliensbenn pl . mai is

~*cassandra*~ kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vannak olyan Vírusirtók, amelyek nem kedvelik a Farmeramat, leginkább a frissítések után, ilyen többek között az Avast is. Gyanítom Neked is ilyened van. A Farmerama megbízható oldal, ezt be tudod állítani a felületen, hogy tekintse kivételnek.
    További jó játékot!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  3. anna640328

anna640328 Törzsjátékos

Sziasztok. Szegítséget kérnék. Szerettem volna megvenni az őfelsége akcióból az összeset AB-ért. A királynői csomagnál már azt írta ki, hogy: "Elérted a fel nem használt party pörgetések megengedett maximális számát. Ha most igényled, elveszted az összs limit fölötti pörgetést. Biztosan folytatod?" Az előtte levő kicsi csomag party pörgetését sem írta jóvá. Most 2150 party pörim van. Rosszul tudom hogy a party pörgetés száma korlátlan, bármennyit lehet gyüjteni? Az enciklopédiában is az van, hogy korlátlan. Én csinálok valamit rosszul? Rengeteg az AB-om, szerettem volna értelmesen költeni. Most nem merem megvenni az utolsó csomagot. ID számom:16614081
    Köszönöm a választ

4. Dolphin

Szia,
    a választ a kérdésre <<ITT>> találod, s erre az Ismertetőben is felhívtuk a figyelmet.

Amennyiben jelenleg 200 PP-nél többel rendelkezel, akkor a csomag vásárlásakor nem kapod meg a csomagban lévő PP-ket. De természetesen a meglévő Party pörgetéseidet ez nem érinti, azok megmaradnak.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. anna640328

anna640328 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors válaszod. Valóban, kicsit figyelmetlen voltam, nem olvastam, csak örültem a vásárlás lehetőségének. További szép estét.

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  6. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

A kérdésem az, hogy miután lebontottam egy ólat, lehetséges, hogy eltűnt? Vigyortanyáról van szó.
    Luca_511 ID: 13667325

7. Dolphin

Szia,
    nem tűnik el semmi a farmodról a törléssel, kivételt képeznek ez alól egyes dekorok (pl. amelyeket Napi ajándékban kaphatunk), de az ilyen dekoroknál kapunk egy felugró ablakban értesítést, ha törölni szeretnénk, hogy vigyázzunk, mert a törléssel elveszik a dekor.
    Ólak, fák, dekorok törlése esetén a törölt tárgy visszakerül a dobozba.
    Ellenőrzésem alapján 1 db Vigyori tanyád van jelenleg a farmodon, azt megtalálod a Gombaerdőben, elrejtetted magad elől a Rémítő vadaskertben, tápot még nem kapott.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és Luca_511 kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Köszönöm, hogy ránéztél!
    Arról, hogy ott van egy ól tudok, de éppen ez az, hogy ott töröltem egyet, s az tűnt el.

9. Dolphin

Szia,
    a Vigyoritanya event nyeremény volt, csak 1 db-ot tudtunk az eventben szerezni. Milyen módon szereztél belőle még, ha szerinted Neked ebből több darabod is volt, mint 1?
    Szerintem csak akartad törölni, de végül nem tetted meg, vagy a törlést követően raktad be a Vadaskertbe.
    További jó játékot!

Luca_511, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. moric67

moric67 Fórumprofi

Sziasztok!
    kérdés és egyben panasz is,az új gazdaköriben idökorlátos feladatnál.kér 80 zombibírkát ezt 13 óra alatt serkentők nélkül hogy csinálom meg?kellene min 10 ól előálítása bődületes mennyiség! Ha megérem talán két év alatt összejőn. de ez van!! néha gondolkodni is kellene a tisztelt játékmestereknek! köszönet a meghalgatásért esetleges tiltásért.

11. Dolphin

Szia,
    javaslom a Bónuszlexikon tanulmányozását, mivel lehet a terméshozamot növelni az ólaknál, illetve az érési időt csökkenteni.
    Ezekkel meg tudod Te is tervezni a teljesítést, lehet, hogy nem egy-két hónapon belül, de szerencsére ezek állandó gazdaköri küldetések, így bármikor teljesíthetőek.
    S igen, vannak olyan feladatok, amelyek tervezést igényelnek, s nem lehet pikk-pakk megcsinálni őket, de sokaknak tetszik ez a lehetőség, persze, megértem azt is, hogy Neked nem nyerte el a tetszésedet.
    További jó játékot!

12. moric67

moric67 Fórumprofi

Köszöszönöm a válaszod de zombit szerintem teliholdason lehet termelni,ami ritkán tart hosszú ideig.
    nem kekeckedni akarok csak saját vélemény.természetesen a tervem megvan hogy csinálom meg,ha minden jól megy öt ólból megcsinálom ehhez még kettőt meg kell építenem.DE meg fogom csinálni!

13. Dolphin

Szia,
    igen, tudom, hogy általában 2-3 napos a Teliholdas terület nyitvatartása, de van több időszak az évben, amikor hosszabban van nyitva, most is közel 1,5 hónapig a rendelkezésünkre áll a terület.
    Ezért kell kicsit taktikázni, hogy mikor fogunk bele egy ilyen időkorlátos gazdaköri küldetésbe a nyitvatartási idők alatt.
    Sok sikert majd hozzá!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. moric67

moric67 Fórumprofi

Köszi! meg fogom csinálni! csak kicsiit sokkoló volt a kért és teljesíthető idő. vévül is nem lóverseny!

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.