Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló! Elég lassú a játék, tele pörgő virágokkal. Chrommal játszom. És ha valaki tud megoldást androidos telefonra,hogy legalább vetni-aratni lehessen,pl utazás közben, azt megköszönöm. csipetke01 48200342

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    benéztem hozzád, de nem tapasztaltam semmi problémád. Sajnos a gépedre én innen nem tudok ránézni, hogy megfejtsem, hogy mi okozza nálad a lassulást.
    Gond nélkül tudtam a területek között váltani, sehol sem volt talicskázó birka, forgó virág.
    upload_2025-11-13_10-19-47.png
    upload_2025-11-13_10-25-11.png
    Amit javasolni tudok, próbálj ki másik böngészőt a gépeden, illetve telepítsd a klienst és próbáld meg azon a játékot.

Amit javasolni tudok még, az az animációk kikapcsolása a farmodon - a Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:
    upload_2025-11-13_10-23-6.png

Ezen túlmenően csak a megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol

Itt találod Ableotory TL javaslatait, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

A telefonos kérdésedre már tegnap válaszoltam, ha Játékostársak ötleteire vagy kíváncsi az ügyben, akkor javaslom, hogy a kötetlen csevegő topikokat keresd fel például a Törzsasztal részlegen, a segítségkérő topikok nem alkalmasak erre. Megértésedet köszönöm!

További jó játékot!

3. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszönöm hogy utánanéztél. Azóta csináltam ccleaneres takarítást,(sajnos totál technikai antitálentum vagyok) azóta egy fokkal jobb a dolog. A klienstől idegenkedtem,de meg fogom próbálni azt is. Mégegyszer köszönöm a munkádat!

Dolphin kedveli ezt.