Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nagyon bevan lassulva a játék,a Jack boltjából szerettem volna xxl-es fákat kiszedni,de mindig lefagy a játék 100%-nál.Többször frissítettem,ki-be léptem semmi. A malomnál is felakad.majd inkább holnap nézem meg a fákat.

jólóbarát kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nálam ( TELEKOM) csak a virág pörög az oldalak sehol! Nem jön a játék beeee :D

Hahóó olvassa itt a dolgokat valaki? 4 kor is rossz vót máááá!!!

3. judorf

judorf Törekvő

Sziasztok!
    Nagyon nehezen tudtam belépni, területek közt váltani, a ládáknál az információs buborék tegnap óta nem nyílik meg. A H.Naptárt 10 percig töltötte be, a szabad pörgetésnél az elhasználódó fül alatt mindig más grafika jelenik meg, de sosem a jó. Tegnap virágcsokor volt, ma a kék függöny. A piacon a trágya ábrája sem jelenik meg, űr van a helyén. Mindent megcsináltam amit javasolni szoktatok, most épp böngészőből játszom. Farmnév: judorf ID: 1606313
    Előre is köszönöm a segítséget!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben segítséget, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t.
    Amennyiben bejgyzésedet panaszként írtad, arra kérlek, a Panaszkönyvet használd.

A problémádra Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol

További jó játékot!

5. Dolphin

Szia,
    nincs éppen Hálózatkarbantartás a Ti környéketeken? Az elmúlt napokban több hír is volt, hogy a Telekomnál fennakadások lesznek az országban több helyen hálózatfejlesztés / karbantartás miatt. A tünetek, amiket írtál lassú / akadozó internetre utalnak. A játékkal semmi probléma nincs jelenleg tudomásunk szerint.
    Igen, ha éppen valamelyik Moderátor műszakban van, akkor olvassuk a bejegyzéseket, és igyekszünk mielőbb válaszolni is a kérdésekre.

macimami1958 kedveli ezt.
  6. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Ne legyetek türelmetlenek! Igen, olvassák és válaszolnakis rá. 24 óra alatt kell válaszolniuk,de hamarabb szöktak. Gondolj bele csak egy picit, hogy te mit csinálnál ha a helyükben lennél. MÉG JÓ,hogy ilyen türelmesek velünk. INKÁBB Köszönjük meg nekik hogy vannak és ne bántsuk őket. Nörmálisan is lehet.

Dolphin kedveli ezt.
  7. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Hálózatkarbantartás napközben van, általában, de a lassulás megy már egy ideje.
    Hogy kissé elvicceltem a bejegyzést, meg ne egyen már érte!
    A Porrnhub ugyanolyan gyorsan bejön, mint szokott az 5G hálókártyámmal! :D

8. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémád. Chrome böngészőben történt ellenőrzéskor minden rendben volt a farmodon.
    upload_2025-10-20_19-59-4.png

upload_2025-10-20_19-59-47.png

upload_2025-10-20_20-2-24.png

A leírásod alapján internet problémára gondolok, amennyiben Telekom az internetszolgáltatód, egyeztess velük, hogy nincs-e fennakadás az internetes hálózatban, nem zajlik-e éppen karbantartás / hálózatfejlesztés Nálatok.
    Ha más a szolgáltató, akkor azt tudom javasolni, hogy ellenőrizd az internet sebességedet, kilépve a játékból, rövid időre kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.

További jó játékot!

9. Dolphin

Szia,
    mivel azonosító adatokat nem adtál, én mást nem tudok tenni / válaszolni, a Karbantartás is már több napja zajlik a szolgáltatónál, az ütemezést nem ismerem, mert nem vagyok érintett, de az Ügyfélszolgálatukon / weboldalukon biztos megtalálhatóak a szükséges információk. A Te gépeden, a Te hálózatoddal nem tudunk ellenőrzést végezni.
    A Játékban nem tudunk Központi problémáról, a saját farmom is, az ellenőrzött farmok is rendben működnek.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  10. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Nálam is probléma van. Akadozik a játék, átlépni egyik helyről a másikra alig tudok. Már 10 perce szenvedek egy olyan folyamattal, amit máskor 2 perc alatt csinálok meg és még nem látom a végét (TP/TTP beszedés).
    Szeretném azt is megérdeklődni, hogy volt egy olyan nap korábban, amikor nem tudtam belépni. A belépési bónuszt így nem tudtam igényelni, de azt írtátok, hogy le fog futni valami script vagy mi, és ez rendeződik. Rosszul értettem?

Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968

Utoljára szerkesztett: 20.10.25, 19:16
    annamari74 és -MacKay- kedveli ezt.
  11. Ganéj1

Ganéj1 Fórummogul

Az előbbi írásokból nem úgy tűnik ki, hogy erre lenne a hiba, inkább a játék oldal megint adja a formáját. De nem csak nálam, sokan már le sem merik írni...Gazda: Ganéj1 ID: 22117904 Az oldal alig elérhető! És igen, ha más lapra akarok átmenni sokszor fél perc egy kilépés az előzőről.

annamari74 és -MacKay- kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    a probléma okát Neked kell megtalálni, sajnos (vagy inkább szerencsére) a Játékosok gépére nem tudunk rácsatlakozni, nem tudjuk ellenőrizni, hogy ki milyen eszközzel, milyen internetcsomaggal, milyen kapacitással játszik.
    Akinek lassabb a gépe, érdemes a klienst kipróbálni a Játékhoz, mert ahhoz kevesebb kapacitásra van szükség.
    S attól már néhány Játékosnak gondja van (ami akár 20-30 főt is jelenthet), lassú a játéka, az helyi, egyedi probléma, amit sem mi, sem központilag nem tudunk orvosolni.
    Amiket írsz, azok tipikus tünetei a lassú internetnek. Amikor vonatozok, s közben szeretnék játszani (vagy moderátorként ellenőrzést végezni), nekem is sokszor napraforgózik, s lassan vált területet, de tudom, hogy a vasúthálózat mentén, kint a prérin gyengébb az internet, így kivárom türelmesen míg betölt az oldal, vagy megvárom, míg településre érünk, s ott ténykedek. Az internet sebesség változása, nem a játék problémája.
    Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol.
    Én benéztem Hozzád Chrome böngészőben, s semmi fennakadást nem tapasztaltam.
    További jó játékot!

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a belépési bónusz jóváírás a legutóbbi probléma után Mindenkinél megtörtént, 2 napot érintett, itt írtunk róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-technikai-problémákról.26861/#post-1467969

Az akadozó játékra Neked is Ableotory TL javaslatait tudom hozni, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    - Ccleaneres takarítás
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol.

Én benéztem Hozzád Chrome böngészőben, s semmi fennakadást nem tapasztaltam.
    További jó játékot!

Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  14. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a "kimerítő" választ, tanulságos volt!!!

15. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Kedves Dolphin!

Köszönöm, hogy rápillantottál. Most én is azt tapasztalom, hogy gyorsabb a játék. Hálásan köszönöm a javaslatokat, viszont nem ilyen jellegű volt probléma. Semmit nem tettem meg a javasoltak közül és mégis "helyreállt" a játék. És hogy ezen kívül miért vagyok ennyire biztos benne? Itthon van a Fiam, aki informatikus. Sokszor beszélgettünk ezekről a hibákról. Most is csak egy jót mosolygott...
    Nem tudom, mikor nem tudtam belépni. Majd megkeresem a hozzászólásomat, sajnos nem emlékszem. Arra sem, mióta játszom, de nem most kezdtem. Soha nem hagytam ki egyetlen napot sem, kivéve ezt az egyet, amikor önhibámon kívül nem tudtam belépni. Nyilván nem a 2 időpont közül valamelyik ez a nap, hiszen belépési bónusz jóváírás nem történt nálam.
    Azért köszönöm... Hogy mit is? Jó kérdés! :)

Andzsi1971 kedveli ezt.
  16. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Én is köszönöm, hogy töröltétek a hözzászólásomat,
    azóta be lehet lépni...
    Köszönöm a hiba elhárítást.

17. Dolphin

Szia,
    a panaszoknak a Panaszkönyvben van a helye, oda átvittem a korábbi bejegyzésedet.
    Segíteni azoknak tudunk, próbálunk, akik segítséget kérnek és hoznak azonosító adatokat is.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. judorf

judorf Törekvő

Szia! Letöltöttem a Chrome böngészőt, azóta hasít a játék.:D Köszönöm szépen a segítséged. Jó éjt!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.