Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, a német zászló miatt vannak EURO-s áraid.
    Ebben a kérdésben a Support tud Neked segíteni, mi itt a Fórumon nem. Amennyiben itt élsz Magyarországon, akkor vedd fel a kapcsolatot velük.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

pici021 kedveli ezt.
  2. talpas71

talpas71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! bocsi Más kérdés: Jek ajándéka, hatás ideje érdekelne? ha egyszere többet aktiválsz? Kösszönetel Sándor:

3. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ha egyszerre több Jack-et aktiválsz, akkor nem a hatóidő nő, hanem az aratható növény lesz több.

Utoljára szerkesztett: 5.12.25, 16:34
    macimami1958, Othep, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm. Bocsi az értetlenkedésemért!:wuerg:Alapos válszoddal végre megértettem a játék lényegét. :inlove:

jófarmerlány, Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Sziasztok!
    Ezen a hétvégén, vagy mostanság van-e olyan küldetés a játékban amihez tenyésztési jelvények kellenek?
    Ugyanis tenyésztettem 6 kutyát, és kaptam emlősök tenyészési jelvényeket. Így feltételezem, hogy kellhet valamire... De mire???

6. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Itt lesz szükséged rá, a 4. küldetésben:
    Karácsonyi vásár - hétvégi küldetések

kigyo51, Kuzdern, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  7. vihence

vihence Törzsjátékos

Jó reggelt kedves Modi!
    Olvastam, hogy másnál is probléma a múzeum aratása a világítótorony mellett, ha benne van a TOP-os dekor. Nálam tegnapig lehetett aratni, viszont ma már nem. A többi területen learattam a múzeumokat. Böngésző: Firefox. Tudom, várok türelmesen. Szép napot kívánok.
    Gazda: vihence ID: 25465257

8. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    A helyzet az, hogy a gyopároson nem engedi kivágni a már mindent megtermett fákat. Köszi, ha ránéztek!
    Gazda: BernulaTami ID: 49848997

9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszönöm szépen, mára javították.:inlove:

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Szép napot!
    A segítségeteket kérem.
    A Napraforgó dombon nem tudom learatni a Múzeumot
    kézzel, amióta beraktam a Lyukas gondot. Kliensben sem, és Chrome-ban sem engedi magát.
    Mindig kézzel szoktam, nem géppel, mert korábban kiraktam azon a területen Piccolo ládákat is, és azokból lettek olyan dekorok is, amiket nem akarok learatni, csak akkor amikor szükségem van rájuk.
    Kérlek nézessétek meg, hogy annak a Múzeumnak mi a baja, mert miután nem lehet megnyitni sem, hogy a Lyukas gondot kitörölhessem, tegnap töröltem az egész múzeumot, és újra pakoltam, és miután beérett, ma sem tudtam lekattintani.
    Másik farmon nincs ilyen probléma.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Farmadatok: genka53 ID szám 1795 4872

macimami1958 kedveli ezt.
  11. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! A Városi projektek napi feladatnál azt kéri, hogy használjak 4 szupertrágyát az Erdei tisztáson. Már 3-szor is használtam 4 szuper trágyát, de nem fogadja el. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm ha segítesz!

12. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de a napi feladatnál kettőt teljesítettem a négyből, viszont a másik kettő alpesi feladat. Azt nem váltottam ki, így nem tudom megcsinálni. Farmaranyért sem tudom, mivel nem engedi. Így viszont nem tudom teljesíteni a napit. Megnéznétek, hogy mi lehet a probléma? Nem az első, hogy olyat kapok, amit nem tudok teljesíteni.
    Gazda: Eva0220 ID: 4974053

Köszönöm.

13. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Szia, köszönöm. Most tüzetesen átolvastam az event leírását, és látom hogy elkerülte a figyelmemet az a "Fontos" megjegyzés e sorok között, hogy az event mind a 4 hétvégéjén érkeznek tenyésztési jelvények, amennyiben az eventhez tartozó állat kategóriák valamelyikét tenyésztjük.
    Még egyszer 1000 köszönet neked!

Sylja kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül sajnos nem tudunk segíteni!
    Kérlek, pótold az adatokat.

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján Te kiváltottad a Gyopárvölgyet, sőt már 6-os szintnél jársz.
    Így Te a jövőben is fogsz kapni Alpesi területeket érintő feladatot, nincs mód a cserére.
    Amennyiben Alpesi növényes feladatot kapnál a 8-as szint elérése előtt, azt tudjuk cseréltetni, a többit meg tudod oldani a jelenlegi szinttel.
    Megértésedet köszönöm! Sok sikert!

16. Dolphin

Szia,
    tud a Központ a hibáról, nincs információnk mikor kerül javításra.
    Türelmedet köszönjük!

genka53 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    tud a Központ a hibáról, nincs információnk mikor kerül javításra.
    Türelmedet köszönjük!

18. Dolphin

Szia,
    nézz be a raktárba, vélhetően tele van a tárolód.
    A Gyopáron a Raktár nem gumifalú, mint a Pajta a farmon.