Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

A 14 óra utáni belépést követően megjavult a kliensxD a tegnap délutáni megbénítása után.
    Mondanám, hogy köszönöm a BP-nek, de mit is ?
    Még csak annyit se üzennek a Modikkal a játékosok felé, hogy megint MI hibáztunk, elcse..., bocsi érintett játékosok...

2. MissL

MissL Fórumprofi

Én is tegnap kliensen dobáltam be a tenyészállataimat, amik eltűntek, de utána weben se volt elérhető az eventes terület. Annyira gáz lett ez a játék :( Több a mérgelődés mint az öröm :(

farmerSS kedveli ezt.
  3. radóci

radóci Járnitanuló

Érdekes volt a dolog.Este nyolc után még 2300 körül álltam,rengeteg dolgot bepakoltam,mivel a számláló érdekes módón elromlott,nem tudtam ellenőrizni,hol állok.Érdekes módon 22-kor tudta a 2552 mutatni,csalódás és felettébb érdekes.

MissL kedveli ezt.
  4. MissL

MissL Fórumprofi

Ugyanezt írtam tegnap 20.30-kor ide kétségbeesetten, hogy mi a sz.r van...én is 2332 körül álltam, majd semmi, de nekem még az eventes terület is eltűnt. Átrohantam másik gépre, online, és ott megjelent az eventes terület, de semmit nem mutatott a számláló, csak a 2557-et, pedig akkor nyomtam a tenyészeket. Remélem legalább annyi szorult beléjük, hogy a 2500-as jutalmat megadják nem a 4 ezreset.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos egy technikai hiba folytán ki kellett vennie a Központnak az újdonságokat a Játékból, melyek ma délután kerültek ismét be.
    Itt találod a Közleményeket a témában.

A Játék naplójában ezen a farmodon nem látok Fürjtáp gyártás indítást az érintett időszakra vonatkozóan.
    Megértésedet köszönöm!

6. Dolphin

Sziasztok,
    most már elérhető a malomban a Fürj táp, tegnap egy hiba miatt kivette a Központ a Játékból az újdonságokat.
    <<Közleményeket>> a témában itt találjátok.
    További jó játékot!

7. Dolphin

Sziasztok,
    a malom lefagyás tegnap azokat a Játékosokat érintette, akik elindítottak Fürj tápot és az nem készült el addig, amikor a Központ egy hiba miatt kivette a Játékból az újdonságokat.
    <<Közleményeket>> a témában itt találjátok.
    A hiba a délelőtt folyamán elhárításra került.
    Amennyiben még mindig gond lenne a malomnál Nálatok, akkor kérlek, erre válaszolva, vagy új bejegyzést írva jelentkezettek újra, s figyeljetek rá, hogy segítségkérésnél minden esetben meg kell adni a Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértéseteket köszönöm!

8. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni.
    Egy hiba miatt kivette a Központ az újdonságokat, de tegnap 14 órakor visszakerültek ismét a játékba, így vélhetően már látod Te is a megvett ólakat.
    A <<Közleményeket>> a témában itt találod.
    Megértésedet köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.
    A Türingiai kecske adatlapját <<ITT>> találod.
    A Gazdaboltban tudsz ólat venni.
    További jó játékot!