Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ránézett a problémára.
    Frissíts és próbáld újra az átváltást. :)

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  2. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Van valami gond? Ilyenkor hajnaltájt nem szokott lelassulni a játék, de most igen. Nem tudok átmenni egyik helyről a másikra, csak jóval később, és olyat tapasztaltam, hogy a szigeten amikor betölt, akkor egy nagy rész olyan őserdei helyzetet mutat, és csak jóval később adja be amit ott elhelyeztem.Módosítom még azzal, hogy ráfrissítettem, és amit utoljára végeztem az nem volt megcsinálva. Meg kellett etetnem és itatnom az állatokat a szigeten.

Utoljára szerkesztett: 9.11.25, 03:39
  3. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

sziasztok. Nekem az új decor elemről lenne kérdésem. Most 360 százalék tp t ad mindenre? Vagy csak a tenyésztésre és a bármilyen termény betakarításakor? Vagy vonatkozik decor elemre is? Mást ír ha a decorra viszem a kurzort, és már csak a bónuszt írja ha haszálom... amikor aktiváljuk, már csak a 360 százalék tp bónusz van kiírva, de nem írja hogy mire.... köszi.

4. Bálint_Ferenc_[Papy]

Bálint_Ferenc_[Papy] Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!

A frissítés óta Kati1980 782-es hozzászólásában írt problémák nálam is jelentkeznek:
    - nem tudok egyik területről a másikra átmenni, többször ki kell lépni és vissza
    - szigeten őserdei helyzetet mutat, csak később tölti be a szigetet

Fentieken kívül tegnap 3, ma 1 jegyemet elvette a vidámparban, mert ahogy elkezdtem volna a játékot, egyszerűen lefagyott, és nem töltötte be a játékot, viszont a jegyet levette, és nullát kaptam érte, mintha nem is játszottam volna.
    A keréknél is ugyanezt tapasztaltam, de ott legalább kaptam valamit a forgatásért

A dekorok kézi aratásánál azt jelzi, hogy learatta, de ha visszalépek, még mindig ott van aratásra várva és újra le kell vennem.

5. Othep

Szia.

Pontosan melyik dekorra gondolsz?
    Hetente több új dekor kerül a játékba, lehetetlen mindent fejben tartani.
    Kérlek, add meg a pontos nevét annak a dekornak, ami érdekel.

6. Othep

Szia.

Nem tudjuk, mi történt.
    Vasárnap hajnalban fél ötkor a legtöbb ember épp a másik oldalára fordul és a Központban is csak ügyelet van, ha van...
    Az internetezés többszereplős játék, nem mindig lehet tudni, hogy épp melyik láncszem a gyenge.

macimami1958 kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Ezzel a Közleménnyel találkoztál, ugye? https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-frissítés-várhatóan-2025-11-05-én-14-órától.26993/

Ellenőrizted, frissítetted a böngésződet?

Ha a böngésződ is frissült, és a probléma még mindig fennáll, akkor kérlek, hogy a Központ kérésének megfelelően a múlt vasárnap leírtaknak megfelelően hozz képet a böngészőkonzolban esetlegesen előforduló hibaüzenetről.

Itt a kérés: https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-36#post-1472307

Akkor kell a képet hozni, amikor a problémák jelentkeznek.
    Köszönjük.

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.