Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján ma, 2025-06-19 14:52:40-kor sikeresen megvásároltad a "Számtalan bónusz csomag" nevű ajánlatot, s ennek tartalma teljeskörűen jóváírásra került a farmodon.
    Kaptál 20x "Piccolo" titokzatos ládát, 20x Bónuszládát, 20x Farmbónuszláda II-t, 1 db Páncél Pannit és 130x Party pörgetést.
    Te melyik elemet hiányolod?
    A "Piccolo" titokzatos ládákat mind ki is raktad, és 2025-06-19 19:27:01-kor le is arattad őket. Ha szeretnéd ki tudom gyűjteni, hogy mi lett belőle, de gondolom, mivel 10 perce történt a nyitás, még emlékszel rá.
    A 20 db Bónuszládát 2025-06-19 14:55:43-kor bontottad ki, a 20 db Farmbónuszláda II-t pedig 2025-06-19 14:56:00-kor. Ezeknél is ki tudom gyűjteni, hogy mit kaptál.
    A Party pörgetéseid száma 650-ről 780-ra emelkedett.
    A Páncél pannid pedig bent van a Dobozban, a Váza ikon alatt.
    Ha szeretnéd a tételes kigyűjtést a nyitásokból, jelezz vissza, de ez hosszabb időt fog igénybe venni.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Szia! Segítséget kérni, nem tudok tovább menni, sajnos rosszul tettem le a törölközőt.
    röpcsi1 ID: 18144116
    Köszönöm

3. Dolphin

Szia,
    ügy látom Te is abba a pályába ragadtál bele, amire már a Csevegőben külön is felhívtam a figyelmet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget-event-csevegő.26404/page-8#post-1453890
    Javaslom, hogy olvasd el a linken lévő bejegyzést, hogy a jövőben már ne járj így.
    A pályát orvosoltuk, tudod folytatni a dominók kihelyezését.
    Ez a 20. pályád, 321 lerakod dominónál tartasz.
    Sok sikert a folytatáshoz.

4. Dolphin

Szia,
    az event kiírás érvényes az eseményre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-és-kereskedelem-csere-event-2025-június.26437/
    Az esemény kezdete várhatóan 2025. június 20. 16:00 óra.
    Amennyiben arra gondolsz, hogy a Naptárba még nem linkeltük fel az eseményt, ebben igazad van, amint lesz rá kapacitásunk, intézni fogjuk.
    Az előzetes event naptár alapján 22-én indult volna, de a Központ másképp döntött - az előzetes event naptárban benne is van, hogy az események változhatnak, s ott nem kerülnek módosításra a dátumok.
    További jó játékot!

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a gyors válaszod kedvenc Modim. Igen, a naptárra gondoltam csak helytelenül fogalmaztam. Szuper, hogy már pénteken kezdődik, jó gondolat volt ez. Neked is jó játékot és munkát kívánok.