Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ariel227

Ariel227 Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Sikerült.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Üdvözletem. Most vettem szintlépő csomagot, azt megkaptam, egyidöben vettem prémiumcsomagot, és farmaranyat, azt nem kapztam meg. Szeretném a segitséget. Köszönöm. zsóka56 ID: 1412578. ( Kiléptem, vissza, frissitettem is )

3. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Kedves Dolphin!

Megkerestem a hozzászólásomat. Te magad válaszoltál rá
    Kedves Dolphin!

377-es hsz-ből idézek, amit nekem írtál (19. oldal):
    "Szia,
    jelenleg nem tapasztalok semmi problémát a Játékkal, s nincs ilyen központi jelzés, hogy gond lenne vele.
    Kérlek, próbáld meg az alábbiakat végigcsinálni, ha még nem tetted korábban:
    <<Központi javaslat>>
    A mai Közleményben megírtuk, hogy a hét elejei probléma miatt jövő héten le fog futni egy szkript a Napi belépési bónusz és a Halloween naptárhoz kapcsolódóan.
    Köszönjük türelmedet."

Nálam 2-án veszett el a napi belépési ajándékom. Le is írtam...

4. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klárika51,ID:36255600 vagyok. A kérdésem,hogy a Gyopárvölgybe mi adja a gyümölcsszedőt?
    Válaszodat előre is köszönöm.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a probléma, ahogy megírtuk a Közleményben, szeptember 30-án és október 1-jén állt fent, a Központ ezekre a napokra futtatta le a szkriptet, ahogy a Közleményben ezt megírtuk a Központ kérése alapján. Mi ezt nem tudjuk felülbírálni.
    A bejelentkezési naplóban azt látom, hogy 2025-10-02 19:59:39-kor bejelentkeztél a játékba, azt, hogy az ajándékot aznap miért nem vetted át Rackótól nem tudom megmondani. S valóban most jobban megnézve, egy nappal elmaradásban vagy októberben, a 2. ajándékot 2025-10-03 10:27:48-kor vetted át.
    Én sajnálom, hogy a sorozatod ezzel megszakadt, de itt a Fórumon mi ennél többet nem tudunk ügyedben tenni. Ha gondolod, fordulj a Supporthoz, kérj ott felülvizsgálatot ügyedben.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!

Az Enciklopédiában megtalálod, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
    • Egyéb:
    NévHol? / Miből?Felhasználás
    FőkulcsMinden Gyopárvölgyi területen (jelenleg az Északi erdő és Alpesi kert) / Minden tárgyból (amely időzítővel rendelkezik)Újabb termelési helyek feloldása
    BorostyánkőÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    Virágzó ágÉszaki erdőn / Minden fábólAlpesi megrendelők kérhetik
    GyümölcsszedőÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    MetszőollóÉszaki erdőn / Minden fábólEgyes fák előállításához szükséges
    Virágkoszorú Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Gombakosár Alpesi kertben / Minden növényből Alpesi megrendelők kérhetik
    Kerti gereblye Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges
    Kerti ásó Alpesi kertben / Minden növényből Egyes növények előállításához szükséges

További infók a Gyopárvölgyről:

macimami1958, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi vásárlásaid voltak ma délután:
    - 2025-10-21 17:44:03-kor vásároltál egy Nagy szintlépő csomagot
    - 2025-10-21 17:44:39-kor vásároltál Farmaranyat, és kaptál rá bónuszt is, a Farmaranyod egyenlege 290-ről 455-re emelkedett (150 FA + 15 FA jóváírást követően 2025-10-21 17:44:39-kor)
    - 2025-10-21 17:48:42-kor vásároltad meg a Szezonbérletet.
    A Prémium csomagod ma délelőtt, 2025-10-21 10:00:11-kor járt le, ezt nem hosszabbítottad még meg.
    Amennyiben erről is van tranzakció visszaigazolásod (a bankodtól és e-mailben a Farmeramatól), akkor a Supporthoz kell fordulnod, ezt ők tudják kivizsgálni.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). Csatold be a tranzakció igazolásait, amik a rendelkezésedre állnak, s adj meg minél több információt az ügyedhez.
    A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Köszönöm hálásan a részletes ismertetöt. Ezeket meg is kaptam mind, csak az a furcsa, hogy a prémium csomaggal inditottam a vásárlást, és az nincs meg. Majd intézkedem. Legyen szép heted. Üdv: Erzsike

Dolphin kedveli ezt.
  9. zalan022

zalan022 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Vannak ezek szerda,csütürtök stb a farmon event. Van benne a gyapjas érme. Sehol nem találtam infót eddig sem az eventről sem a felhasznáhatóságról (valószinüleg rossz helyeken kerestem) így kissé elvesztem. Tud valaki segiteni??

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

kigyo51, .julia0905., -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  11. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

12. Dolphin

Szia,
    aki már végigcsinálta egyszer a sorozatot és átvette a 14 nap jutalmát, azoknál már nem elérhető, ha aktívan játszik. Azonban ha 60 napig nem ténykedsz a farmodon, és utána visszatérsz, akkor ismét elérhető lesz és újra át tudod venni a jutalmakat.
    Ez benne van az ismertetőben kiemelten. (Az új Játékosoknak meg akkor jelenik meg, ha elérik a 20-as farmszintet.)
    További jó játékot!

kigyo51 és zsóka56 kedveli ezt.
  13. zalan022

zalan022 Fórum-zöldfülű

14. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Köszönöm a választ. :inlove:

Sziasztok, az a kérdésem, hogy mostanában valakinek sikerült-e prémium tagságot venni? Én tegnap kétszer vettem, egyiknél se kaptam meg, irtam a Support-nak, nem tudom mikor kapok választ, azért érdeklődöm, hogy ez csak nálam van egy, vagy másnak is van ilyen tapasztalata. Köszönöm , ha válaszoltok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.25, 07:47
    Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    Játékostársakkal eszmecserét lehetőség szerint ne a Segítségkérő topikban folytass. Tegnap megadott adatokkal benéztem Hozzád ismételten, de nem látok ilyen tranzakciót továbbra sem Nálad. Amit még javasolni tudok, hogy próbáld meg ma is, lehet azért nem volt sikeres a tranzakciód, mert elérted a napi limitet a kártyádon (pl. csak X db internetes vásárlási tranzakció engedélyezett egy napon), érdemes lehet a bankoddal is egyeztetni, ők látják-e a vásárlási tranzakciót, próbálkozást. Ezek csak ötletelések részemről, a választ a Supporttól meg fogod kapni, amint eljutnak a bejelentésedig.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Köszönöm:inlove:

Szia Dolphin. Megfogadtam a tanácsodat, ma megint megpróbáltam a prémiumot, és sikerült. Valószinüleg az volt a probléma amit irtál. Mégegyszer hálásan köszönöm a segitséget. Üdvözlettel: Erzsike

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.25, 09:02
    macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy sikerrel jártál, írj a Supportnak is, hogy tegnapi bejelentésed már tárgytalan.
    További jó játékot!