Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csipetke01

csipetke01 Haladó

Helló! Elég lassú a játék, tele pörgő virágokkal. Chrommal játszom. És ha valaki tud megoldást androidos telefonra,hogy legalább vetni-aratni lehessen,pl utazás közben, azt megköszönöm. csipetke01 48200342

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    benéztem hozzád, de nem tapasztaltam semmi problémád. Sajnos a gépedre én innen nem tudok ránézni, hogy megfejtsem, hogy mi okozza nálad a lassulást.
    Gond nélkül tudtam a területek között váltani, sehol sem volt talicskázó birka, forgó virág.
    upload_2025-11-13_10-19-47.png
    upload_2025-11-13_10-25-11.png
    Amit javasolni tudok, próbálj ki másik böngészőt a gépeden, illetve telepítsd a klienst és próbáld meg azon a játékot.

Amit javasolni tudok még, az az animációk kikapcsolása a farmodon - a Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:
    upload_2025-11-13_10-23-6.png

Ezen túlmenően csak a megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol

Itt találod Ableotory TL javaslatait, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

A telefonos kérdésedre már tegnap válaszoltam, ha Játékostársak ötleteire vagy kíváncsi az ügyben, akkor javaslom, hogy a kötetlen csevegő topikokat keresd fel például a Törzsasztal részlegen, a segítségkérő topikok nem alkalmasak erre. Megértésedet köszönöm!

További jó játékot!

Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. csipetke01

csipetke01 Haladó

Köszönöm hogy utánanéztél. Azóta csináltam ccleaneres takarítást,(sajnos totál technikai antitálentum vagyok) azóta egy fokkal jobb a dolog. A klienstől idegenkedtem,de meg fogom próbálni azt is. Mégegyszer köszönöm a munkádat!

macimami1958, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  4. HUNOK

HUNOK Utánpótlás-írogató

Hello mindenkinek!
    Sajnos nem tudok belépni a játékba
    Gazda: HUNOK ID: 30899691
    **** Személyes adatot ne írj ki nyilvánosan a fórumra! Az e-mail-cím is annak számít! Választ úgyis a fórumon kapsz csak. (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.11.25, 08:36
  5. Dria28

Dria28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A gombaerdő másnál is le van zárva?

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A hosszú nyitva tartású telihold event 12-én 22:00 órakor véget ért!:)

Swartsch, macimami1958, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelzésed idején nem voltunk gépközelben, igy nem tudom, mi volt a helyzet.
    Az ebben a Közleményben leírt tesztet elvégezted, a böngésződet ellenőrizted, frissítetted?
    Van benne egy link is, amin keresztül megpróbálhatsz belépni.

Belépési probléma esetén megpróbálkozhatsz az általában szokásos javasolt dolgokkal:

Ha böngészővel játszol, válts böngészőt, vagy válts kliensre.
    Ha klienssel játszol, válts esetleg böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Végezz el egy süti- és gyorsítótár-törlést.

Itt van hozzá Dolphin Kolléga segítsége, Sütik / Gyorsítótár törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Ha problémád továbbra is fennáll, jelentkezz újra, és írd meg azt is, próbálkoztál-e más belépési móddal, mint a megszokott, és milyen böngészővel játszol, vagy esetleg a klienssel?

8. Wazuka

Wazuka Fórum-zöldfülű

Sziasztok, fejlesztgetem a mesterségeimet és utána olvastam melyik szinten érem el végre a répás-almás csatnit, de úgy olvastam az csak valami event vagy szezon vagy tudomisén min lehetett megszerezni a receptet. Akkor nekem esélyem sincsen már erre? Hogyan lehet azt megszerezni jelenleg?
    Köszönöm

9. Othep

Szia.

Rendszeresen szokott lenni Gazdaraktár akció, amikor féláron kaphatók a receptek a Gazdaboltban, farmaranyért.
    Megkérheted a szomszédaidat is, küldjenek neked ajándékba (az Éléskamrából indítható az ajándékozás), vagy kérhetsz itt, az ajándékos topikban: Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje
    Ha nincs recepted, vagy nem tartasz még itt (4. szint) a Lekvárdában, akkor se keseredj el.
    Sok esetben érdemesebb a csatni összetevőivel / hozzávalóival piacolni, és annak az árából csatnit venni, mint magunknak előállítani.
    Nézz körül a piacodon, mi éri meg jobban.

Sali~*.*, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  10. Dria28

Dria28 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  11. milanzs

milanzs Fórumelemző

Kedves Mindenki! A frissítés óta android telefonon nem működik a játék, mert fekete a játék felülete. Az egyik oldalon talált linken, miszerint ezen lehetséges ...<<LINK>>.... szintén nem tölt be telefonon, ugyanolyan fekete. Ezért letöltöttem a mobil applikációt.. nagyon szépen betölt, szép a grafika.. de az eventnövény helyén forognak a napraforgók és nem látszanak a növények között az eventnövények. Nem lehet sem aratni, sem ültetni eventnövényt. Van erre valami megoldás? Értem, hogy a játék alapvetően asztali gépre készült... de ha már sikerült az elmúlt évek alatt mobilapplikációt készíteni - szerintem sokunk örömére - nem lehetne elérhetővé tenni az eventnövényeket is? Munkahelyi gépen nem arathatok, mert a fejemet veszik.
    Előre is köszönöm a válaszokat, észrevételeket, tapasztalatokat. :inlove:

12. Othep

Szia.

Mivel a mobilapp béta állapotban van, ezért nem minden event van benne.
    Valószínűleg a mostani sem.
    Esetleg próbálj ki másik böngészőt a mobilodon, megoldásként az app helyett.
    A segítségkérő topikok nem tapasztalatmegosztó topikok, csevegők.
    Kérlek, a Törzsasztalon a Oázisban vagy a Fejlődési taktika topikban csevegj a többi gazdával.

macimami1958 és milanzs kedveli ezt.
  13. Wazuka

Wazuka Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen :) megpróbálok Ajándék csereberézni

Zsuzsikan, macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  14. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Szeretnék újra óriás ólakat kirakni, de sajnos régóta valahol porosodnak, elakadtam,nem tudom milyen néven és hol találom pl. huncut hunol és a többieket. Köszönöm a tájékoztatást. ID15578331