Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Firefox böngészőből lépj be a játékba.

Doggyra, -ágianyu33-, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  2. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mikor le aratok akkor ha át megyek a másik területre akkor dobja fel amit ad ugy Vetés amit ad vagy a tp vagy az anyagokat amit ad.ID:33327404

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az animáció már jó ideje egy kicsit késleltetett a problémamentesebb működés miatt, így ha gyorsan váltunk területet, akkor előfordul, hogy ott játszódik le. Ezzel érdemben nem tudunk mit tenni, ha nagyon zavaró számodra, akkor van lehetőséged az animációt kikapcsolni a farmodon.
    upload_2025-11-19_12-44-58.png
    A módosítást a Mentés gombbal tudod véglegesíteni.
    További jó játékot!

marcsi5556, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórum mestere

Köszönöm szépen.

5. deneselza

deneselza Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem tudok hozzáférni a Farmerama játékokhoz nem jön elő a játék csak sötét az egész képernyő a jelszó után .Deneselza gazda vagyok 2116362 id

Doggyra kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    ha jól sejtem telefonon, böngészőben tapasztaltad ezt a problémát. Amennyiben igen, Játékostársak javaslatára próbáld meg telefonon a Firefox böngészőt használni a Chrome helyett.
    Azt tudnod kell, hogy a Játék asztali gépre, laptopra lett tervezve, nem tabletre, telefonra, de tudjuk, hogy némely telefonon működik böngészőn keresztül.
    Illetve amit még javasolni tudok, az a Közleményben javasolt link használata.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

valami nem teljes az eventes területe.Csak 10 nagykockát és 3 db kicsit enged letenni.Közben mutat berácsozva még 3 nagy kockát,amit nem enged kitölteni földdel.Rengeteg terület meg zölden oda sem enged földet pakolni.Van 300 db-on felül növényem és nem engedi elültetni.Kliensen játszom.Már többször ki-be léptem semmi javulás.10 nagyterülettel meg 3 kicsivel nem lehet az eventet végig vinni.Mi a gond?ID 8329699

rjolka kedveli ezt.
  8. Pink063

Pink063 Fórum-zöldfülű

Sziasztok az eventes terülten nem lehet kirakni az összes termőföldet.
    Prémium tag vagyok mégis csak 5 magot kaptam.
    ID 56320630

9. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Én már megoldottam,nincs idő várni senkire! Átváltottam a bögészőre addig amíg beültetem az eventest.Sikerűlt,tehát a kliensen nem működik az eventes rendesen,legalábbis ültetni nem lehet.Aztán visszamentem a kliensre,mert az gyorsabb.De örülhetünk az új szomszédos grafikának...feltétlenűl szükséges volt. :(

10. Dolphin

Szia,
    kliensben volt probléma az eventes területen, amit időközben javítottak.
    Erről <<ITT>> olvashatsz.
    Egy ki/be lépést követően ellenőrizd, s jelezz vissza. Reméljük Nálad is megoldódott a probléma.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

A fórum órája egy órát késik!

Doggyra kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ezt Te tudod beállítani, hogy milyen időzónát mutasson a fórumod.
    A sajátomat hozom példaként:
    upload_2025-11-20_22-37-43.png

Menj az adatlapodon az Alapbeállításokba
    upload_2025-11-20_22-37-5.png

Sok sikert a beállításhoz!

13. MissAnu

MissAnu Fórum-zöldfülű

Sziasztok, Gyopárvögy - Északi erdőben a Közönséges diófa animációja nem jelenik meg, üres területként jelenik meg, de aratható. ID 55297936

14. ktamás

ktamás Junior szaki

Sziasztok! Az Őszi fesztivál eventes területen csak beadásra van lehetőség, akárhová kattintok, az ültetésre alkalmas területek nem jelennek meg. Mindkét farmomon ez van:
    Gazda: ktamás ID: 18468436 és bjudit01 ID: 12469816
    Előre is köszönöm a segítséget.

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem!

16. smoldering

Szia ismét!
    Az Eventes területre itt tudsz belépni:

upload_2025-11-21_20-14-8.png
    A területen vannak a Szökőkútfű magok,azokat lell tovább szaporítanod!
    Kép:
    upload_2025-11-21_20-18-46.png
    Figyelmedbe ajánlom újra az Eventismertető elolvasását!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-4000-2025.27042/

Sikeres ültetést kívánok!

17. ktamás

ktamás Junior szaki

Köszönöm válaszod, de hiába kattintgatok, nem tudok belépni az általad megjelölt térképen, és nem kliensen játszom.
    Gazda: ktamás ID: 18468436

18. smoldering

Szia ismét!
    Ne azon a képen kattingass, amit beillesztettem neked, a Hírek felületről, event órából, a Szédült szántón lévő bejáratból NEM tudsz a földekhez jutni, egyedül a csak NAGY térképről!!!!!!/a képek, csak írányt mutattak az elérésükhöz./

Kollégám tanácsára, takarítsál egyet, próbáljál ki egy másik böngészőt, Firefoxot például, vagy telepítsd a újra a klienst, Chrome-ban ellenőrzött nálad, minden rendben talált!
    Sok sikert a játékhoz!

ktamás kedveli ezt.
  19. smoldering

Szia!
    A Központ tud a hibáról, a javítás folyamatban van , türelmedet köszönjük!