Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos lehetséges.
    Ma reggel megtörtént az ismertető módosítása, <<ITT>> találod, sajnos figyelmetlenségem miatt nem került bele ez az információ az ismertetőbe, hogy a 6-12-18-24-30. napok átvétele több FA-ba kerül, mint az adott ablakhoz tartozó többi 5 napnak az utólagos átvétele.
    Az okozott kellemetlenségért elnézést kérek.

2. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    klárika 51,, ID:36255600 vagyok.Kérdésem, hogy a Zombiboltba a Főjutalmaknál miért nem tudok a csillagos érmével vásárolni?
    Segítségedet előre is köszönöm!

3. termelekné

termelekné Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm válaszodat. Semmi baj, végül is csak egy játék, mindenki hibázhat. :)

Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    pontosan mit nem tudsz megvásárolni?
    A ládákat nem Csillagos érmékért tudjuk kiváltani, ahogy az a képen is látszik:
    upload_2025-10-14_18-43-18.png

Ehhez Állatos játékok ládára van szükséged, ami lehet a Pajtádban, vagy a 46. pályáktól tudsz belőlük szerezni.
    Ha nem ez volt a problémád oka, akkor kérlek, pontosítsd, részletezd.
    További jó játékot!

5. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Szia!
    Nem erre gondoltam ez az egyébbe itt mindent megvettem. A főjutalmakban lévő két tárgyra gondoltam az első oszlopba.
    Segítségedet előre is köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    a kép, amit hoztam, a főjutalmakat tartalmazza.
    A dekorok kiváltásához Csillagra van szükséged.
    Ellenőrzésem alapján ezen a farmon már kiváltottad a dekorokat, mindegyiket egyszer lehet, így továbbra sem értem, mit nem tudsz kiváltani :-(
    - Túl korai taps (+) dekort 2025-10-13 14:08:47-kor váltottad ki
    - Mint vízköpő a laborban dekort 2025-10-13 14:08:56-kor váltottad ki
    - Tök párbaj dekort ma, 2025-10-14 10:49:01-kor váltottad ki.
    Kérlek, adj pontos nevet, hogy mit nem tudtál kiváltani.
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. raduka.blanka

raduka.blanka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem, a Zombiboltba miért nem tudom ki váltani a Rémséges fák ládáját?
    A szükséges csillag meg van hozzá.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Gazda: raduka.blanka ID: 57634465

8. Dolphin

Szia,
    ha figyelmesen nézed a két láda kiváltásához nem Csillagos érmére van szükségünk, hanem Állatos játékok ládára, ami lehet a pajtánkban, vagy a 46-os pályáktól tudunk a mini-játékok teljesítésével szerezni.
    Pont feletted néhány hozzászólással találsz tőlem egy képes választ is, kérlek, görgess fel. #464
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  9. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Szia!
    A főjutalmaknál nem tudom kiváltani a Teliholdas éj láda V /45 csillag/, Rémes fák ládája / 45 csillag/ és van 116 csillagom.
    Segítségedet köszönöm!

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Feletted lévő hozzászólásban olvasd el a választ a problémádra.

11. Dolphin

Szia,
    kérlek olvasd el figyelmesen újra a tegnapi Neked írt első válaszomat.
    Kattintsd ide: #464
    A két láda kiváltásához nem Csillagos érme kell. (Csillag meg semmiképpen).
    További szép napot!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. blackcica

blackcica Aktív író

Szervusztok!
    Segítséget kérek!
    Figyelmetlen voltam, kapkodtam, s mikor megvolt a szükséges mennyiségű állatos ládám, melléklikkeltem - kibontottam, ahelyett, hogy terveim szerint becseréltem volna az utolsó "rémes fák ládája" tárgyra. Vissza lehet-e "csinálni" , hogy meg tudjam venni a ládát, vagy "veszett fejsze nyele" az ügy? S ha megoldható a "visszacsere", megtennétek-e nekem?
    Nagyon morcos vagyok, hiszen direkt arra készültem, hogy kiváltom a ládát, s egy mozdulattal eltoltam...