Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swartsch

Swartsch Fórum biztosa

Szia! :)
    Próbáld meg Firefox böngészőből. Többünknek onnan jól fut a játék.

Othep, Doggyra és macimami1958 kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Sziasztok szeretnék egy olyan kérdéssel fordulni hozzátok hogy a top versenyen a beadásnál a beadandó felületen csak a plusz jel nyomogatásával tudom egyenként beadni a beagandó dolgokat ezzel mit lehet csinálni itt tudjátok

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem pontosan értem a problémádat, tudod kicsit részletesebben is vázolni, hogy mi a gondod?
    Farm név és Farm ID megadása nélkül benézni sem tudok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Inkàbb teknikai gond van! Mobilon jàtszom! Unity csak úgy működik, ha a azt a linket hasznàlom ami a forumon van megadva lehetősègnek! De azt is úgy hohy megnyitom, belèpek, betölt egy fekete hàttèr...akkor tudom hogy az nem megy majd...bezàrom...ès a linkre ràkattintva ujra megnyitom akkor betölt minden! Namàr most a top ban vagy àltslàban is van a harmadik fekugró ablak a beadandóknàl vagy pl a malomban stb...ott nekem csak úgy működik ha a + jelet nyomogatom! Alapban nem problèma! De ha több szàzezer hangajuht vagy pàdovai t kell beadnom akkor lekopik az ujjam tövig, viszont simàn magàt a szàmot nem engedi beirni mert nem igrik fel a klaviatúra!

5. Dolphin

Szia,
    a játék alapban számítógépre / laptopra van tervezve. Persze, tudjuk, hogy egy-egy aratásra mobilon/tableten böngészőben belépve is van lehetőség, de sajnos mobilon játszva a billentyűzet nem elérhető, így például Galambpostát sem tudunk küldeni. A TOP eventbe beadást, ha van lehetőséged inkább asztali gépen, laptopon végezd, mobilról belépve nem fogsz tudni számokat beírni a beadásnál.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra és Gizdagazdamester kedveli ezt.
  6. mari1945

mari1945 Járnitanuló

szia.szeretném megkérdezni,hogy a felhő sort,hol találom meg az Őszi fesztivál játékban,vagy mikor lesz elérhető.a három bódét megcsináltam,de a felhőt nem kaptam meg. köszönöm a választ.mariID:7601838

7. Dolphin

Szia,
    ha az ismertetőt figyelmesen olvastad el, akkor láthatod, hogy a felhőt azok kapják meg, akik a TOP4000-ben indulva az első 1000 helyek egyikén végeznek az event végén.
    A TOP4000 jutalmai később kerülnek jóváírásra mindig, miután az ellenőrzések lezajlottak.
    Sok sikert, ha résztveszel a TOP-on.

8. mari1945

mari1945 Járnitanuló

köszönöm szépen.

9. Doggyra

Doggyra Aktív író

Hello.

Az itteni: kattints dekorok cserenapkor cserélhetőek lesznek?

Köszönöm és Üdv., Doggyra

10. Dolphin

Szia,
    ezt így előre nem tudjuk megmondani, ez a Központ hatásköre, hogy egy adott dekor cserélhető lesz-e vagy sem.
    A következő cserenapon fog majd kiderülni.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azzal egészíteném ki a választ, hogy a három dekor közül az, amelyik bónuszt ad, szinte biztosan nem lesz cserélhető. Általában nem cserélhetők a bónuszos vagy ládát adó dekorok.

macimami1958 kedveli ezt.
  12. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok! Már hetek óta nem tudok végig menni, a játékon, mert le fagy. Tudnátok ebben segíteni? ID szám: 5790378. Köszönöm.

13. Dolphin

Szia,
    érdemben sajnos nem, mert a Te gépedre, Te hálózatodra nem látunk rá.
    Én belépve Hozzád, gond nélkül tudtam a területek között váltani, természetesen nem végeztem semmilyen tevékenységet. Az ellenőrzés Chrome böngészőben történt.
    November elején volt egy Közlemény, az abban leírtakat elvégezted?
    Mivel a jelenség csak a Játékosok egy részénél jelentkezik, Te tudsz segíteni a Központnak a Nálad fennálló hiba okának kiderítésében, ha ezen bejegyzésben leírtaknak megfelelően jársz el.
    <<Kattints ide>>
    Ezen túlmenően csak a megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - animációk kikapcsolása a Beállításokban
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása (Firefox-ot többen javasolták az utóbbi időben), vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    És Ableotory TL javaslatait hozom is Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. b-meg

b-meg Haladó

Sziasztok.segitséget kérek nem találom a mérlegcsaló kitevőt. b-meg ID:53802292 előre is köszönöm,

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Világítótorony területre helyezted ki, középtájon fogod megtalálni, alulról haladj felfelé a keresgélés során.

Egy javaslat: amennyiben tematikus felhőre való dekorokat kihelyezel az event idején területre (amíg a felhőt meg nem szerzed), érdemes egy állandó helyet használni neki, valamelyik terület alsó sarkát, s akkor könnyen megtalálod, amikor a felhőre akarod pakolni őket. De persze, szívesen segítünk megkeresni máskor is.
    További jó játékot!

Synodendron és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. böszike50

böszike50 Junior szaki

Köszönöm, hogy meg nézted, végig csináltam mindent, amit ajánlottál, volt olyan, hogy nem kellett csinálni semmit. Ha meg kérlek, nézd már át te is, mert meg csinálok, egy két területet, és le fagy. Köszönöm.