Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swartsch

Swartsch Fórum biztosa

Szia! :)
    Próbáld meg Firefox böngészőből. Többünknek onnan jól fut a játék.

Othep, Doggyra és macimami1958 kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Sziasztok szeretnék egy olyan kérdéssel fordulni hozzátok hogy a top versenyen a beadásnál a beadandó felületen csak a plusz jel nyomogatásával tudom egyenként beadni a beagandó dolgokat ezzel mit lehet csinálni itt tudjátok

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem pontosan értem a problémádat, tudod kicsit részletesebben is vázolni, hogy mi a gondod?
    Farm név és Farm ID megadása nélkül benézni sem tudok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Inkàbb teknikai gond van! Mobilon jàtszom! Unity csak úgy működik, ha a azt a linket hasznàlom ami a forumon van megadva lehetősègnek! De azt is úgy hohy megnyitom, belèpek, betölt egy fekete hàttèr...akkor tudom hogy az nem megy majd...bezàrom...ès a linkre ràkattintva ujra megnyitom akkor betölt minden! Namàr most a top ban vagy àltslàban is van a harmadik fekugró ablak a beadandóknàl vagy pl a malomban stb...ott nekem csak úgy működik ha a + jelet nyomogatom! Alapban nem problèma! De ha több szàzezer hangajuht vagy pàdovai t kell beadnom akkor lekopik az ujjam tövig, viszont simàn magàt a szàmot nem engedi beirni mert nem igrik fel a klaviatúra!

5. Dolphin

Szia,
    a játék alapban számítógépre / laptopra van tervezve. Persze, tudjuk, hogy egy-egy aratásra mobilon/tableten böngészőben belépve is van lehetőség, de sajnos mobilon játszva a billentyűzet nem elérhető, így például Galambpostát sem tudunk küldeni. A TOP eventbe beadást, ha van lehetőséged inkább asztali gépen, laptopon végezd, mobilról belépve nem fogsz tudni számokat beírni a beadásnál.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra és Gizdagazdamester kedveli ezt.
  6. mari1945

mari1945 Járnitanuló

szia.szeretném megkérdezni,hogy a felhő sort,hol találom meg az Őszi fesztivál játékban,vagy mikor lesz elérhető.a három bódét megcsináltam,de a felhőt nem kaptam meg. köszönöm a választ.mariID:7601838

7. Dolphin

Szia,
    ha az ismertetőt figyelmesen olvastad el, akkor láthatod, hogy a felhőt azok kapják meg, akik a TOP4000-ben indulva az első 1000 helyek egyikén végeznek az event végén.
    A TOP4000 jutalmai később kerülnek jóváírásra mindig, miután az ellenőrzések lezajlottak.
    Sok sikert, ha résztveszel a TOP-on.

8. mari1945

mari1945 Járnitanuló

köszönöm szépen.

9. Doggyra

Doggyra Aktív író

Hello.

Az itteni: kattints dekorok cserenapkor cserélhetőek lesznek?

Köszönöm és Üdv., Doggyra

10. Dolphin

Szia,
    ezt így előre nem tudjuk megmondani, ez a Központ hatásköre, hogy egy adott dekor cserélhető lesz-e vagy sem.
    A következő cserenapon fog majd kiderülni.
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra kedveli ezt.