Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! Milyen növényekkel lehet nullázni?

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    <<ITT>> találsz információt a témában.
    Sok sikert!

3. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szép estét! Most tanácstalan vagyok!!! Mi az az ÁLLATÜDÜLŐ és hol lehet megszerezni?

4. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    A Bahán találod, itt az ismertető róla:
    Állatüdülő

Utoljára szerkesztett: 10.12.25, 17:58
    -ágianyu33- és elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  5. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm szépen, a kezdetektől (amióta megvan) használom, de nem tudtam, hogy ez a neve!!;) Bocsi!

Sylja kedveli ezt.
  6. Gumimarcsi

Gumimarcsi Utánpótlás-írogató

szia. mi az , hogy takaritsak be az ültetvényen ólat? hol találom?

7. Dolphin

Szia,
    a Baha Ültetvény a Bahás részlegen a középső termő terület, az Esőerdő és a Zuhatagok szigete között.
    1-s számmal jelölve a képen:
    upload_2025-12-10_22-52-52.png

Sok sikert!

8. Verus00000000

Verus00000000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap az alábbi tárgyakat ki fizettem és még mindig nem kaptam meg! Verus00000000 ID: 17730616 Tudnátok segíteni?
    Kedves Verus00000000!
    Köszönjük a 1773169655 jelű megrendelésedet (dátum: Farmerama) a 2025.12.10. oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2025.12.10.1773169655Farmer ünnepi csomagHitelkártya719 HUF

A megrendelt termék pár percen belül rendelkezésre áll a felhasználói fiókodban.
    Ha kérdésed van ezzel a fizetési tranzakcióval kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a supporttal: Support

9. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Tegnap már megkaptad a választ, hogy rendben mindent megkaptál.

https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-44#post-1480531

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    A Múzeumot miért nem tudom learatni sehogy mióta beleraktam az új 3x3 dekort, aminek fogalmam sincs mi a neve mert nem tudom megnézni sem. Jó hogy ott áll pár Mrd Tp benne és csak nézem.

11. Dolphin

Szia,
    ez egy hiba, amelyről tud a Központ, a hiba javítása folyamatban.
    Amit Játékosok tapasztaltak, akkor nem tudják aratni, ha a múzeum TP értéke túl magas. Ha kevesebb bónuszuk aktív, olyankor sikeres az aratás. Így próbáld meg napközben többször aratni, hátha Te is sikerrel jársz.
    Másik javaslatom: tedd ki addig a Lyukas gond nevű dekort önállóan területre, amíg a hiba javítása nem történik meg (igen tudom, sok helyet foglal).
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    nem tudom miért írtál ma újra, hisz tegnap kaptál már választ itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-44#post-1480531
    rről kaptál értesítést is, a Fórum jobb felső sarkában. Ha ott a zöld szövegre kattintasz, akkor rögtön a válaszhoz visz.
    upload_2025-12-11_9-58-23.png
    z segítség abban az esetben is, ha nem tudod már, hogy melyik topikban tetted fel a kérdésedet.

De más módon is meg tudod találni a korábbi bejegyzéseidet, pl. a Keresőbe beírod a neved a nyíllal jelölt mezőbe, s így az összes bejegyzésedet meg tudod nézni.
    upload_2025-12-11_10-0-53.png

Amennyiben a válaszomat nem fogadod el, akkor valóban a Supporthoz kell fordulnod.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Köszönöm a választ!
    Ezekre rájöttem magam is mert délben már engedi aratni előtte nem, azért az nem egy jó tanács, hogy arassam le később amikor már nem él annyi bónusz vagyis jelentősen kevesebb Tp-t fog adni, mikor pont azért raktam ki mert sok Tp-t várok tőle! Ennyi erővel még a pocoklégyfogót kéne kint tartanom azzal nincs gond. A válaszom nem neked szól hanem a Bp ügyes fejlesztőinek!
    Ja és megértem!

14. Dolphin

Szia,
    a későbbi aratási javaslatom azért szólt, hogy ne kelljen az egész múzeumot törölnöd vagy több napig ott hagyni aratás nélkül, annál biztos, hogy több TP-t kapsz egy későbbi aratással. De persze nem kell megfogadnod a javaslatot, tégy belátásod szerint, ez csak egy ötlet volt részemről. További jó játékot!

15. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    Nem lehetne pontosabban behatárolni a rackó feladatott? Mert ez így eléggé tág! Pontosan milyen termelést?
    Mert már termeltem növényeket, fákat, faanyagot, humuszt, szerszámkészletet..., stb, s kifogytam az ötletekből!

Bizonyára az a rackó is lóhalálba lett fejlesztve, s a tesztelést sem végezték körültekintően!
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/12/11/yfpk.png
    Köszi

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Speciel ezt pontosan megfogalmazták: "Kezd el két termelést a Mesterségek völgyében":

-Sudden-, SnéDóri és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Köszönöm!
    Mindig a belátásom szerint játszom, majd visszarendezem a múzeumot ha már sikerül "megoldani" ezt a problémát is! Persze lenne itt több szerintem fontosabb dolog is csak az akarat hiányzik!