Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gabcsi41

gabcsi41 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Először is szívből gratulálok az üres gazdakörödhöz. :)

A supportra kell írnod, hogy jutalmat válassz.
    Kérlek, az alábbi leírást alaposan tanulmányozd át, illetve innen válassz jutalmat: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-gazdakör-királya.11321/page-5#post-1313497

A supportot így éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat, választásodat.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Dolphin kedveli ezt.
  3. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. A piac jelenleg jól működik. Szerintem csak pillanatnyi volt. nem is kell ránézni. Nem kell vele az időtöket tőlteni. Jó játékot és nagyon szép délutánt kívánok a csapatnak.

Dolphin, Luminary és Othep kedveli ezt.
  4. scania7

scania7 Járnitanuló

Szia!Kész is lettem.Köszönöm...

Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez nagyon jó hír. Gratulálok. :)
    Köszönjük, hogy visszajeleztél.

6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sajnos a piac még mindig nem jó.Olvastam,hogy a farmpengőset is javítják.Viszont a piros kosárból sem lehet vásárolni semmit.Hírtelen sok lett a hiba.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, a Farmárudát javítják, átmenetileg nem elérhető. A piacnál több napja fennálló problémának is folyamatban van a javítása.
    A Gazdaboltban (piros kosár) én nem tapasztaltam problémát, tudnád részletezni, hogy mit tapasztalsz? Azt is add meg, hogy böngészőben, vagy kliensben tapasztalod a problémát, s kérlek, hozz az ellenőrzéshez a Farm nevet és Farm ID-t is.
    Köszönöm!

8. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok!! Megtudja mondani valaki, hogy a Kliesennel mért nem tudok be lépni a játékba? Köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    mit tapasztalsz? Hibaüzenetet kapsz? Vagy más a gond?
    Kérlek, részletezd, hogy segíteni tudjunk.
    Amit javasolni tudok látatlanban, próbáld meg a gépedet újraindítani, s töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ha nem segítenek a javasoltak, akkor várunk a részletes probléma leírással, s hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    Köszönöm!

semmirevaló kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Kliensen játszom.Az a probléma,hogy semmit nem tudok a piros kosárból vásárolni,hiába kattintok rá.Én kétnaponta végig szoktam vásárolni az összes növényt,most semmit se. ID:8329699

11. Dolphin

Szia,
    kliensben nem tudunk mi sajnos ellenőrzést végezni. Amit elsőkörben javasolni tudok, az a Sütik törlése, a Gyorsítótár ürítése, valamint a számítógéped újraindítását követően egy új bejelentkezés.
    Én az imént tudtam mindenfélét vásárolni kliensben a Gazdaboltban, így egyedi probléma lehet - lehet, volt egy pillanatnyi leszakadásod a szerverről, s ez okozza a vásárlási problémát.
    Ha a fentiekben javasoltak nem segítenek, jelezz vissza, s akkor továbbítom a problémádat a Központ felé.
    Köszönöm!

12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Érdekes módon most újra próbálkoztam és működik.Jártam már így,hogy problémám volr,beírtam és hírtelen megjavult.Érdekes...

13. Dolphin

Szia,
    köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy most már rendben működik Nálad a Gazdabolt.
    További jó játékot!

14. bota493

bota493 Haladó

sziasztok.
    segitseget szeretnek kerni mert nagyon lassu a farmom.
    egyik teruletrol a masikra is nehez atjutni. masfel oraig arattam mire sikerult mindent learatnom munkassal.

bota493 ID; 31281241

Utoljára szerkesztett: 17.6.25, 17:38
  15. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem tapasztalok Nálad problémát, gond nélkül tudtam a területek között váltani (persze a Te gépedre nem tudok csatlakozni).
    A képek Nálad készültek:
    upload_2025-6-17_19-2-42.png upload_2025-6-17_19-4-13.png

Ableotory TL javaslatait hozom Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - internet sebesség ellenőrzése
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás egy rövid (pár perces) pihentetést követően
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése
    - másik böngésző kipróbálása, vagy a böngésző helyett a kliens letöltése, ha böngészőben játszol

Remélem vmelyik segíteni fog Neked is.

16. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen! A jelenség úgy történik, hogy a fő albak megy jö a be belépés név, jelszó és utána simán kidob! A gépet takaritott és semmi ugyan úgy... semmirevaló ID: 49645828 Köszönöm előre is!!

17. Dolphin

Szia,
    nem lehet, hogy a Vírusirtó programod blokkolja a Kliensedet? Menj be a Beállításokba, s állítsd be, hogy a Farmerama biztonságos, vedd fel a "kivétellistára".
    Ilyen típusú problémáról láttam most jelzést más országok moderátoraitól.
    S ezt követően próbáld meg újra a belépést.
    Sok sikert!

18. bota493

bota493 Haladó

szia.
    uj gepem van mert a laptok tonkre ment 15 evig birta. sutit kelle turulni az biztos de nem tudom hogy hogyan.
    https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard erre katintottam de nem csinal semitt.
    angolul nem tudok.

19. Dolphin

Szia,
    böngészőben is tudsz Sütiket törölni, a Beállításokon belül.
    A jobb felső sarokban találsz
    - 3 pontot Chrome böngészőt használva:
    upload_2025-6-17_19-56-15.png
    - 3 vonalat ha Firefoxot használsz:
    upload_2025-6-17_19-56-54.png
    - egyéb böngésző esetén is hasonlót keress.

Ha erre kattintasz, akkor megjelenik egy lenyíló lista, s itt akkor alulról felfelé haladva hamar megtalálod a Beállításokat:
    upload_2025-6-17_19-58-11.png

Erre kell kattintanod, majd olyat keresni, a bal oldalon, hogy "Adatvédelem és Biztonság" és azon belül a "Böngészési adatok törlése" vagy hasonló.

<<ITT>> találsz további információt a témában.
    Ha egyedül nem boldogulsz, kérj meg Családtagot, vagy Ismerőst, esetleg egyeztess szakemberrel.
    A Gyorsítótár ürítés / Sütik rendszeres törlése új gép esetén is fontos.

20. bota493

bota493 Haladó

nagon szepen koszonom a segitseget es a turelmedet.
    tovabbi szep estet.

Dolphin kedveli ezt.