Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

fraudragon ID 8329699

2. antika037

antika037 Utánpótlás-írogató

antika037 ID 3434014
    Napok óta nem tudom használni a malmot és nem tudok ajándékot küldeni. Remélem, jó helyre írtam és tudnak segíteni. Köszönöm!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Ellenőrzésem alapján még nem vagy készen Ingrid sárkányhajójával, így egyelőre hiába várod, még el sem kezdődött a 20 óra ketyegése.
    Még nem került pipa az utolsó feladatodra, a Felhőig jutottál el eddig.
    upload_2025-12-4_12-6-13.png

Az utolsó feladatba eddig 24 Keserű pengét adtál be. Amint teljesíted a feladatot, megkapod az első Viking erőlevest, s ekkor fog indulni a 20 óra.
    upload_2025-12-4_12-7-3.png

Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, de sem a Malomban, sem az Ajándékküldésnél nem látok semmiféle problémát.
    Gond nélkül tudnék indítani bármilyen tápot:
    upload_2025-12-4_12-23-20.png

És az ajándékozási felület is rendben működik
    upload_2025-12-4_12-39-47.png upload_2025-12-4_12-40-35.png

Tudod kicsit részletezni, hogy mit tapasztalsz? Hogy jelentkezik a probléma Nálad? Tudsz esetleg képet hozni a problémáról, vagy a logokról?
    <<Leírás a hibalogokhoz>>
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Böngésző esetén javasolt a Firefoxot kipróbálni.
    Amit javasolni tudok, az a beragadt Sütik törlése, majd egy gép újraindítás utáni friss belépés.
    Várlak vissza a bővebb információkkal, ha a fentiek nem segítenek.
    Megértésedet köszönöm!

antika037 kedveli ezt.
  5. antika037

antika037 Utánpótlás-írogató

antika037 3434014
    Nem tudom, mi történt de mostmár működik. Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.25, 13:49
    Dolphin kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

sziasztok ! Ingrid felszereléséhez miéert nem tudom beadni a cserepeklet? több ezer van és hiába kattintok a fejlesztésre. semmit nem csinál.

id 22211372

9Csillag kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    az Íjászlőtérrel kapcsolatban volt egy Közlemény.
    Fontos, hogy az eventterületről nyisd meg ezt az építményt, s akkor fogsz tudni beadni.
    Másik épületből megnyitva a feladatsort, nem fog működni a beadás ehhez az Építményhez.
    A kép illusztráció:

Sok sikert!

Alma1956 kedveli ezt.
  8. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Úgy érzem nem nekem való ez az egész. Túlkoros vagyok hozzá. Azt olvastam, hogy a Városi projektben 1 FA-ért cserélhető egy feladat (nincs prémiumom). Mivel évekkel ezelőtt meggondolatlanul kiváltottam a Gyopárt, de arra se nézek, ezért értelemszerűen cserélni akartam a feladatot. Nos, az 1 FA-t levonta, de semmi változás. Ez így nem korrekt.
    szeva50 ID: 2531158

9. Dolphin

Szia,
    arra vonatkozóan nincs semmi garancia, hogy nem ugyanolyan témakörű feladatot kapsz egy cserét követően.
    Mivel ki van váltva Nálad a Gyopár, így bármelyik nap kaphatsz ilyen feladatot, szerintem érdemes benézni arra a területre újra, hátha most megtetszik.
    Ha nem, akkor sajnos a 7-napos sorozatért járó jutalmakról le kell mondanod.
    Megértésedet köszönöm!

10. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia , nálam nem ez az épitmény van. de hiába kattintok arra ami ott van , akkor sem engedi beadni a kért 300 faanyagot. kérlek szépen ha lesz egy kis időd nézz rá mit nem csinálok jól. id 22211372

9Csillag kedveli ezt.
  11. .hangyóca.

.hangyóca. Fórummogul

Szia!
    Takarítsd be 1 alkalommal az előállító helyet. Milyen előállító helyre gondoltak?

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az előállítóhely a Gyopárvölgyben van.

13. Dolphin

Szia,
    ez Gyopárvölgyhöz kapcsolódó feladat.
    Amennyiben ez a terület még nincs kiváltva Nálad, akkor olvasd el ezt a Közleményt a tennivalókról.
    Sok sikert!

.hangyóca. kedveli ezt.
  14. .hangyóca.

.hangyóca. Fórummogul

Köszönöm szépen, ki is van váltva, csak nem jöttem rá, milyen előállító helyről van szó.

Dolphin kedveli ezt.
  15. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom beadni a 300 faanyagot az Ingrid felszerelése Ablakba, pedig megjelenik, de hiába kattintok a "Befizetés" fülre. Köszönöm! Gazda: Alma1956 ID: 6743302

16. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Nekem is ez a gondom, de ha máshol nyitom meg, nem kér 300 faanyagot. Gazda: Alma1956 ID: 6743302