Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. margit01961

margit01961 Fórum-zöldfülű

Szép napot, segítséget kérek nem tudom csinálni a tegnap elkezdet eventett! Semmi nem működik margit01961 ID:14183653

2. Katalin78

Katalin78 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Csak a főfarmig tudok bejutni, de onnan sehova tovább. Letöltöttem a klienset, de azzal nem szeretek játszani, mert olyan miniatűr a képernyő, hogy nem látom jól. Katalin78 ID49393619

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudnád kicsit részletezni a problémádat?
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott?

A Te gépedet én nem tudom megvizsgálni, de benéztem Hozzád, s így nem tapasztalok problémát.

Főfarmon érik az Egres, Szédült szántón beérett a Tarlórépa:

upload_2025-10-17_8-17-1.png

Az eventablakban is bármelyik mezőn tudnék kezdeni, bárhol be tudnám adni a Barlangtérképet:
    upload_2025-10-17_8-14-27.png

Amit javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

4. -babuli-

-babuli- Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Sajnos nem indul el az event egyik felületről sem. ID2749664

5. Dolphin

Szia,
    a klienst is van lehetőség nagyítani.
    Található a kliensben egy zoom (nagyítás) funkció, amelyet a Játékbeállításokban találhatsz meg. Ennek segítségével az ablak mérete növelhető és csökkenthető.
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

Amit ez mellett javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

6. katmarc

katmarc Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, nem működik a farmom, a malomba, legfrissebb hírek, szezon főoldalra nem tudok belépni, ha rákattintanék valamelyik földterületre, ólra, stb. villog és mintha újra töltene. Gazdanév: katmarc, ID 1829643
    Köszönöm!

7. Dolphin

Szia,
    a panaszládából áthoztalak ide, ott rossz helyen volt a kérdésed!
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott?

A Te gépedet én nem tudom megvizsgálni, de benéztem Hozzád, s így nem tapasztalok problémát.
    Az eventablakban bármelyik mezőn tudnék kezdeni, bárhol be tudnám adni a Barlangtérképet:
    upload_2025-10-17_8-35-41.png

Amit Neked is javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

8. csányimari

csányimari Utánpótlás-írogató

A játékot nem lehet elindítani , nem lehet használni a malmot.

9. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

A játéktéren kiválasztottad, hogy melyik területen szeretnél kezdeni?
    A malmot csak utána tudod indítani

10. zemkit

zemkit Járnitanuló

Tegnap délután óta nem tudok MAC Book-ról aratni. Ha rákattintok a kombájnra, nem hoz elő semmit. Ill. bal oldali "menü" sem látszik, nem látom az aktív eventeket, aktív bónuszokat sem. Windowson tudom használni a klienst, ott nem tapasztaltam ezt a problémát, csak hát az otthon van, nem a munkahelyen. :p;)

Felhasználónév: zemkit
    ID:1878822