Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gazdalaura

gazdalaura Utánpótlás-írogató

Nekem még az ól sem jelenik meg!

2. tundee73

tundee73 Törekvő

Nálam is lefagy a malom.

3. Szomszika

Szomszika Rutinos

Piros kosár alatt tudsz vásárolni.

Marika312 és farmeres53 kedveli ezt.
  4. CoralineJones74

CoralineJones74 Rutinos

Vettem fürj ólat, nagyon sok pénzért-most elvették. Visszakerül?

5. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok! A TOP-ba beadogattam pár dolgot, a rendszer levonta a beadott dolgokat, de a számlálón nem látom a beadottak értékét és nem írja jóvá. Megnéznétek, ha lehetséges? Így nem merek már beadni semmit, pedig szeretnék az 1000-be beférni. Köszönöm előre is. Farmnevem: jneicus ID számom: 12915641

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    a piros kosár (állat)-ban tudsz vásárolni ólat. (a műhelyesét pedig a műhelyben tudod megépíteni, de ezt bizonyára tudod).
    Sikeres vásárlást kívánok !

7. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Nem lehet a piacra bemenni, soxor próbáltam. Köszi BP.:(

8. MissL

MissL Fórumprofi

Lefagyott a számláló...nem enged a top-ba betenni, és nem is számol!!!!!!!!!!

Légyszi nézzétek meg, mert hiába dobálok nem számol semmit sem, lecsúsztam a 2442. helyre.

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

Update: Kiestem a 2500-ból 2577 lettem. Szeretném ha ezt felülvizsgálná a support, mert nem csak nem számolt, hanem pl. az eventes terület is eltűnt nálam. Minden más ott volt, működött, kivéve az eventes, és persze nem számolt, és nem mutatta mennyit dobtam bele.

Utoljára szerkesztett: 26.11.25, 22:17
  9. MissL

MissL Fórumprofi

Elnézést, ilyenkor minden perc számít, átjöttem egy másik gépre, és itt sem számol semmit sem!!!!!!!!!!!!

10. csipetke01

csipetke01 Haladó

Helló! Nem működik a malom sem