Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, a német zászló miatt vannak EURO-s áraid.
    Ebben a kérdésben a Support tud Neked segíteni, mi itt a Fórumon nem. Amennyiben itt élsz Magyarországon, akkor vedd fel a kapcsolatot velük.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

pici021 kedveli ezt.
  2. talpas71

talpas71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! bocsi Más kérdés: Jek ajándéka, hatás ideje érdekelne? ha egyszere többet aktiválsz? Kösszönetel Sándor:

3. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ha egyszerre több Jack-et aktiválsz, akkor nem a hatóidő nő, hanem az aratható növény lesz több.

Utoljára szerkesztett: 5.12.25, 16:34
    macimami1958, Othep, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm. Bocsi az értetlenkedésemért!:wuerg:Alapos válszoddal végre megértettem a játék lényegét. :inlove:

jófarmerlány, Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum mestere

Sziasztok!
    Ezen a hétvégén, vagy mostanság van-e olyan küldetés a játékban amihez tenyésztési jelvények kellenek?
    Ugyanis tenyésztettem 6 kutyát, és kaptam emlősök tenyészési jelvényeket. Így feltételezem, hogy kellhet valamire... De mire???

6. Sylja

Sylja Fórumfelvigyázó

Szia!
    Itt lesz szükséged rá, a 4. küldetésben:
    Karácsonyi vásár - hétvégi küldetések

Dolphin, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.